Enis Sever
Aslan Üye
- 30 Temmuz 2016
- 8.960
- 5.667
- 983
Angelinonun savunma çok kötü bu arada
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tas saha olmadikca onlara gore hep oyle yav neye sasırdin ki.
bu arada ben size birşey diyeyim
bugün oyuncu değişikliği yaptı işe yaramadı ya
önümüzde ki maç 80. dakkaya kadar oyuncu değiştirmez
adam dubua çıkarıp angelino soktu ya topu iki kere dubuanın arkasına attılar diye
herif niye ve nasıl oraya top atıldı diye sprgulamadı
dubua niye yetişemedi diye sorguladı
vallah billah gs
Biktin mi?ben çıldırdım sinirden dilimi ısırdım ya
biz ne yaşıyoruz ya
ftnin son seneleri gibi saçma sapan hareketler
vallah ben bıktım katlanamıyorum artık
Sahada bu kadar kötü topçular varken kılübedeki Torreira’ya mı gönderme yapacak sen de yaniBunu daha önce de söylemiştim bu sezonu Leminali falcaolu nzonzili serili andoneli sezona benzetiyorum. Bu kendini dev aynasında görmekten başka birşey değil neymiş sinerjiymis taraftarı gaza getirmekmis sinerji ve gaza gelme iyi top oynarsın bunlar kendiliginden gelişir geçen sene olduğu gibi ama lig başlamadan taraftara açık antremanlar falan filan bunlar yapılmasın demiyorum yapılsın ama herşeyin yeri ve zamanı var daha lig başlamadan topçuları baskı altına almanın ne anlamı var zaha oyuna girdi ilk maçı.muslera hariç herkese saydırdı adam nerdeyse.
adam büyük ihtimalle ben nereye düştüm demiştir kimse ayak uyduramadı adama.
arti hocanın maç sonu açıklaması bana çok garip geldi baya net konuştu toreira da bir sıkıntı olabilir cünkü mide bulantısı 5 gün devam etmez abi gonderme ona olabilir tamamamen hissiyat bu arada berkan a diyeceğini zannetmiyorum çünkü zorunluluktan oynadı dubois olabilir çıkınca baya bi sinirlendi o da kendince haklı geldiği günden beri kendi mevkisinde oynamadı kerem olacağını da zannetmiyorum sergio olabilir ama maçın en yüksek reytingine sahip oyuncusu olmuş ilginç.
zanilo olma ihtimalide yüksek.
saçma salak imza şovlar bilmem neler bu işlerden uzak durmak lâzım ağalar şov sahada yapılır antremanda değil.
Kayseriden 1 puan şu oyuna göre çok iyi. biraz becerikli olsalar 2 3 ü bulabilirlerdi.
Havaya girmeyecksin abi girersen transfer tahtası Kapali adamlar boyle mors eder adamı.
SM-A750F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi