Transfer Nöbeti #14 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos

• Alınmalı

Oy: 94 49,0%
  • Alınmamalı

Oy: 52 27,1%
  • Nelsson satılırsa alınmalı

Oy: 46 24,0%

• Kullanılan toplam oy
    192
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Angelinonun savunma çok kötü bu arada

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Muslera-Boey-Nelsson-Abdul-Kazim-Lucas-X-Demirbay-Zaha-Zaniolo-Icardı.Su takımı yenecek hiçbir takım yok super ligde.Resmen kendi işimizi zorlaştırıyoruz.

Bunu daha önce de söylemiştim bu sezonu Leminali falcaolu nzonzili serili andoneli sezona benzetiyorum. Bu kendini dev aynasında görmekten başka birşey değil neymiş sinerjiymis taraftarı gaza getirmekmis sinerji ve gaza gelme iyi top oynarsın bunlar kendiliginden gelişir geçen sene olduğu gibi ama lig başlamadan taraftara açık antremanlar falan filan bunlar yapılmasın demiyorum yapılsın ama herşeyin yeri ve zamanı var daha lig başlamadan topçuları baskı altına almanın ne anlamı var zaha oyuna girdi ilk maçı.muslera hariç herkese saydırdı adam nerdeyse.
adam büyük ihtimalle ben nereye düştüm demiştir kimse ayak uyduramadı adama.
arti hocanın maç sonu açıklaması bana çok garip geldi baya net konuştu toreira da bir sıkıntı olabilir cünkü mide bulantısı 5 gün devam etmez abi gonderme ona olabilir tamamamen hissiyat bu arada berkan a diyeceğini zannetmiyorum çünkü zorunluluktan oynadı dubois olabilir çıkınca baya bi sinirlendi o da kendince haklı geldiği günden beri kendi mevkisinde oynamadı kerem olacağını da zannetmiyorum sergio olabilir ama maçın en yüksek reytingine sahip oyuncusu olmuş ilginç.
zanilo olma ihtimalide yüksek.
saçma salak imza şovlar bilmem neler bu işlerden uzak durmak lâzım ağalar şov sahada yapılır antremanda değil.
Kayseriden 1 puan şu oyuna göre çok iyi. biraz becerikli olsalar 2 3 ü bulabilirlerdi.
Havaya girmeyecksin abi girersen transfer tahtası Kapali adamlar boyle mors eder adamı.

SM-A750F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Tas saha olmadikca onlara gore hep oyle yav neye sasırdin ki.

Ben pilot kameradan bile belli olacak kadar bozuk zemin için böyle bir söz söylendiğine ilk kez şahit oluyorum. Oyuncular topu dümdüz sürmekte bile zorlanırken görmezden geldikleri çok olurdu ama bir de övdüklerine ilk kez denk geldim...

Bugün Kerem'in sahaya patır patır bıraktığında hemfikiriz ama geçen sezonun asist kralını, ligin muhtemelen en iyi yerli oyuncusunu (veya hadi en kötü 2-3 tanesinden birini) pat diye çöp ilan edenler, hocaya "hoca değil" demeye getirenler, sadece iyi bir 8 numara gelse tarihimizin en iyilerinden biri olma potansiyeli taşıyan kadrolardan birini komple kötüleyenler. Vah anam vah...

Şu maçtan sonra eleştiriler tabi olacak, hatta çok iyi oynadığımız maçlardan sonra bile olacak. Çok sert eleştiriler de olacak hatta ama yani eleştiri "bu rezalet" "bu oynayamaz" "bu işi bilmiyor" "şu çöp" "bunlar şutlayıp yerine adam almak lazım" vs seviyesinde olunca çok komik oluyor. Sahada tam olarak ne yanlış gördüğünüzü, neden dolayı takımın iyi oynamadığını yazın, taktiğin vs neden işlemediğinizi yazın (ki bunları yapanlara değil lafım) ama bunları yapmadan birilerine sallayınca sadece mağlup olunca kabaran öfkesini kusmaya yer arayan gözü dönmüş zombiler gibi oluyorsunuz...

Bu sebepten sezon içinde maçlar oynanırken şu foruma girme motivasyonumu komple kaybediyorum. 5-0 kazandığımız maçın 0-0 veya 1-0 giden kısmında bile küfür kıyamet gırla oluyor bazen.

Icardi, Zaha, Tete (Rashica), Torreira, 8 numara
Ilk onbirde yeri garanti olan 5 oyuncu oynamaya baslayinca (ozellikle orta saha ikilisi) takimi daha dogru elestirebiliriz.
Okan Hoca degisiklikleri dogru yapsa belkide maci kazanabilirdik ama orta saha ikilisi iyi olmadan iyi bir oyun izlemek zor gibi gozukuyor.

bu arada ben size birşey diyeyim

bugün oyuncu değişikliği yaptı işe yaramadı ya

önümüzde ki maç 80. dakkaya kadar oyuncu değiştirmez

adam dubua çıkarıp angelino soktu ya topu iki kere dubuanın arkasına attılar diye

herif niye ve nasıl oraya top atıldı diye sprgulamadı
dubua niye yetişemedi diye sorguladı

vallah billah gs

ben çıldırdım sinirden dilimi ısırdım ya

biz ne yaşıyoruz ya

ftnin son seneleri gibi saçma sapan hareketler

vallah ben bıktım katlanamıyorum artık
Biktin mi?

PL'den bir ass manager getirsek olmuyor mu? Akmanla pek olacak gibi görünmüyor.

Yorumları okuyorum da çok panik yapılmış daha İcardi Torreira Zaha Tete Kerem Demirbay hazır değil Angelino geçen maçlara göre daha hazır görüntü verdi.İlk maçlar da kazalar olabilir transfer dönemi gelecekler gidecekler bir an önce netleşmesi lazım uzadıkça kimin ne olacağı bilinmediği için takıma zarar veriyor.

Eylülde şampiyonlar ligi başlıyor zaten 8 numara işi önümüzdeki hafta bitmeli artık gereksiz uzadı ilk gelmesi gereken transfer. Oliveira berkan ikilisini izlemek istemiyorum artık.

Çıkan kadro ile alakalı değildi sorun çıkan kadroda hatalıydı ama asıl sorun takım hiç ama hiç hazır değil bazı oyuncuların koşmaya mecali yok Sergio yürürken zorlanıyordu angelino aynı şekilde icardi hazır değil kerem hazır değil zaha zaten değil .

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bunu daha önce de söylemiştim bu sezonu Leminali falcaolu nzonzili serili andoneli sezona benzetiyorum. Bu kendini dev aynasında görmekten başka birşey değil neymiş sinerjiymis taraftarı gaza getirmekmis sinerji ve gaza gelme iyi top oynarsın bunlar kendiliginden gelişir geçen sene olduğu gibi ama lig başlamadan taraftara açık antremanlar falan filan bunlar yapılmasın demiyorum yapılsın ama herşeyin yeri ve zamanı var daha lig başlamadan topçuları baskı altına almanın ne anlamı var zaha oyuna girdi ilk maçı.muslera hariç herkese saydırdı adam nerdeyse.
adam büyük ihtimalle ben nereye düştüm demiştir kimse ayak uyduramadı adama.
arti hocanın maç sonu açıklaması bana çok garip geldi baya net konuştu toreira da bir sıkıntı olabilir cünkü mide bulantısı 5 gün devam etmez abi gonderme ona olabilir tamamamen hissiyat bu arada berkan a diyeceğini zannetmiyorum çünkü zorunluluktan oynadı dubois olabilir çıkınca baya bi sinirlendi o da kendince haklı geldiği günden beri kendi mevkisinde oynamadı kerem olacağını da zannetmiyorum sergio olabilir ama maçın en yüksek reytingine sahip oyuncusu olmuş ilginç.
zanilo olma ihtimalide yüksek.
saçma salak imza şovlar bilmem neler bu işlerden uzak durmak lâzım ağalar şov sahada yapılır antremanda değil.
Kayseriden 1 puan şu oyuna göre çok iyi. biraz becerikli olsalar 2 3 ü bulabilirlerdi.
Havaya girmeyecksin abi girersen transfer tahtası Kapali adamlar boyle mors eder adamı.

SM-A750F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sahada bu kadar kötü topçular varken kılübedeki Torreira’ya mı gönderme yapacak sen de yani

Dünkü mac bize gösterdiki en eksik bölge orta saha ve oraya hala transfer yapilmadi ve lige puan kayibi ile girdik. Orta saha icin acelesi yok, sergio demirbay var yeterli deniliyordu.

Demekki hic öyle degilmis. Bize fred tarzi topu tempo ile öne tasiyip pas atabilen oyuncu ne kadar sart oldugunu dünkü mac bize tekrar gösterdi, onun icin her zaman dedim paredes tarzi oyuncusu bize gerekli degil diye.

En az iki oyuncu almaliyiz orta saha icin onun yerine Sergio ve Midtsjö gitmeli. CL girmemizi beklersek bir kac puan daha veririz ligde.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

8 numara hamlesi hızlanır artık ama oyuncu da elden çıkaralım bir zahmet. Oynatmadigimiz adamlar değer kaybına uğratiyoruz. Morutan gitmedi ise kadroya alinmali idi misal. Torrea oynamaya başlamalı mutlaka, onsuz Takim çöküyor. Kayseri maci hiç bahanesi olamaz, transfer tahtası kapalı güç kaybeden takıma karşı bu oyunun izahı yok. Oyun anlaminda herkes hayal kırıklığına uğradı skordan ziyade. Futbolda dün dündür, Okan hoca şampiyon hoca kredisi var ama kimsenin gözünün yaşına bakılmaz. Oyuncular da ciddiyetsizlik var, hocanın bunu çözmesi lazim.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt