Transfer Nöbeti #14 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos

• Alınmalı

Oy: 94 49,0%
  • Alınmamalı

Oy: 52 27,1%
  • Nelsson satılırsa alınmalı

Oy: 46 24,0%

• Kullanılan toplam oy
    192
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
F3ZVXZLWcAAq6lm

kalite 1 pas. berkan sanırım, içine etti pozisyonun :d

Bugün kazım kazım diyenler kazımı zahayla oynatın da bir akşam da sövmek için yeni bahaneler olsun istiyor sanırım. Herifin açıkları için 3 adam seferber oluyor zaha’ya geri koş dersin. Koşmayınca da bu şovmen diye ona da söversiniz.

3lü forvete geçmediğin sürece bir bok olmaz bizden onu da diyeyim.
Yok kanat oynasınlarmıs geri gelsinlermiş hikaye. 3 adamı salacaksın yaracaklar.
Ortaya da 3lü oynayıp onları besleyecek 3 adamı koyacaksın bir tane de süpürücü olacak işte.

Bu zemin kötü olayına da ayarım.

Kötü abi bu ülkede zeminler.

Oynatamayacaksan o zaman getirmeyeceksin 5-10 m euro maaş alan adamları.

Karşında A takım maçı olmayan adamlar oynuyor, yenemedin diye her şey bahane oldu.

Şiir gibi zeminde, rakip açık oynasın, ben de yenerim.

yahu bu takımda orta saha yok orta saha, neden 2 aydır gereksiz topçular peşinde koşuyoruz anlamadım, Torreira sakat yerine oynatacağın adam Berkan mı olmalı, Sergio geçen sezondan beri yürüyerek oynuyor, onun yerine 8 numara ve Mertens’i ekonomik kullanmak için bir kaliteli 10 numara ve tabi bana göre en önemlisi hoca sorunu, geçen sene icardi olmasa bu takımı şampiyon olabilir miydi acaba
Zaha ve teteden biri yedek kalır 10 geldiğinde rashica geldiğinde 2 olabilir. Haliyle 10 noya gerek yok

Bu zemin kötü olayına da ayarım.

Kötü abi bu ülkede zeminler.

Oynatamayacaksan o zaman getirmeyeceksin 5-10 m euro maaş alan adamları.

Karşında A takım maçı olmayan adamlar oynuyor, yenemedin diye her şey bahane oldu.

Şiir gibi zeminde, rakip açık oynasın, ben de yenerim.

eyyamu bahur sıcakları bile aramızdaki buzu eritemedi knk.

bu limoniteye 1 son verelim derim

Dün niye Lucas kadrodaydı oynayacak durumu yoksa

Midstjö niye yoktu onun yerine

Berkan’ı ortaya at, topu o kullansın, defansta o adam kovalasın, rakip ceza sahasına gitsin, kaybedersen o suçlu olsun.

Berkanla Barış rol oyuncusu, ana sorumlulukları alacak oyuncular değiller. Israrla bu rolü veren, zaten yaşayacağı puan kaybına günah keçisi arıyordur.

O kadar mimlenmiş ki Sergio çıktıktan sonra kontrolü tamamen kaybettiğimizi yazmıyor kimse. Baskıyı arttırdığımız sırada oyundan aldı. Alınmadan 1 dk önce net bir asist yapmıştı Icardi'ye. Defansif aksiyonları da gayet iyiydi. Sergio'yu o dakikada oyundan almasına hiç anlam veremedim. Çok ezbere yapılan bir değişiklik oldu.

Herkes hazır da bir biz mi hazır değiliz pek anlamıyorum bu işi.

Artık ilk 11 oturmalı. Torreira formasını giymeli.

Ya hoca radikal bir karar alip 4-3-3'e gececegiz.

Yani Zaha-Icardi-Zaniolo (giderse Tete) hatti. O zaman 2 orta saha transferi ihtiyaci dogar.

Ya da gecen sezonki formatta devam edecegiz. Bu durumda Mertens'in yerine biri sart. Oyle 3 kanatli oyun surdurebilir olmaz. Kerem, Zaha, Tete ve kalirsa Zaniolo'dan ikisi yedek kalir.

Yani Zaha-Icardi-Zaniolo (giderse Tete) hatti. O zaman 2 orta saha transferi ihtiyaci dogar.

Ya da gecen sezonki formatta devam edecegiz. Bu durumda Mertens'in yerine biri sart. Oyle 3 kanatli oyun surdurebilir olmaz. Kerem, Zaha, Tete ve kalirsa Zaniolo'dan ikisi yedek kalir.

malesef yerli planlaması buna uygun değil

3lü ortasahadan biri kerem demirbay olursa bi ihtimal olabilir

[QUOTE="Keramettin TANRIVERDİ, post: 14594912, member:
Midstjö niye yoktu onun yerine
[/QUOTE]

Sakatlığı varmış, maç öncesi söylemişti Okan Buruk

okan hocanın takımları ilginc bir sekılde lige iyi baslamıyor ve gercekten sonradan acılıyor form tutuyor ama bu sene bu döngü kırılmak zorunda cunku fikstür cok sıkışık

Zaniolo konusuna yönetim bir aciklama yapmalı bilgi kirliliği ortadan kalkmalı gidecek mi kalacak mı?Antrenmalar da neden yok?

4-3-3 orta sahasında berkan süpürücü olarak iş yapacaktır. Bizim kreatif + fiziksel defosu olmayan biraz da dribling yapabilen bir 8 no almamız durumunda 4-3-3 de oynanabilir 4-2-3-1 de.

Takımı ileri taşıyacak bir 8 numara gerekiyor

Gerekirse Zaniolo satılsın kaynak yaratılsın

8 numara çok kritik bir hal aldı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt