- 24 Temmuz 2021
- 16.579
- 6.582
- 703
Öyle yazdılar tamam dedim ben deKayseri bize futbol dersi felan vermedi haddini bilerek oynadi 1 puan aldı ligin ilk haftaları puan kayıpları normal kadro daha oturmadı zaten.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Öyle yazdılar tamam dedim ben deKayseri bize futbol dersi felan vermedi haddini bilerek oynadi 1 puan aldı ligin ilk haftaları puan kayıpları normal kadro daha oturmadı zaten.
Zaha ve teteden biri yedek kalır 10 geldiğinde rashica geldiğinde 2 olabilir. Haliyle 10 noya gerek yokyahu bu takımda orta saha yok orta saha, neden 2 aydır gereksiz topçular peşinde koşuyoruz anlamadım, Torreira sakat yerine oynatacağın adam Berkan mı olmalı, Sergio geçen sezondan beri yürüyerek oynuyor, onun yerine 8 numara ve Mertens’i ekonomik kullanmak için bir kaliteli 10 numara ve tabi bana göre en önemlisi hoca sorunu, geçen sene icardi olmasa bu takımı şampiyon olabilir miydi acaba
Bu zemin kötü olayına da ayarım.
Kötü abi bu ülkede zeminler.
Oynatamayacaksan o zaman getirmeyeceksin 5-10 m euro maaş alan adamları.
Karşında A takım maçı olmayan adamlar oynuyor, yenemedin diye her şey bahane oldu.
Şiir gibi zeminde, rakip açık oynasın, ben de yenerim.
Ya hoca radikal bir karar alip 4-3-3'e gececegiz.
Yani Zaha-Icardi-Zaniolo (giderse Tete) hatti. O zaman 2 orta saha transferi ihtiyaci dogar.
Ya da gecen sezonki formatta devam edecegiz. Bu durumda Mertens'in yerine biri sart. Oyle 3 kanatli oyun surdurebilir olmaz. Kerem, Zaha, Tete ve kalirsa Zaniolo'dan ikisi yedek kalir.
Zaten sakatlik oradan basliyor. Bu transferleri yaparken bunlar dusunulmediyse vay halimize.malesef yerli planlaması buna uygun değil
3lü ortasahadan biri kerem demirbay olursa bi ihtimal olabilir
Paredesi kiralamak istiyolar herifin 1 yil kontrati kalmis salak mi bunlar
4-3-3 orta sahasında berkan süpürücü olarak iş yapacaktır. Bizim kreatif + fiziksel defosu olmayan biraz da dribling yapabilen bir 8 no almamız durumunda 4-3-3 de oynanabilir 4-2-3-1 de.Ya hoca radikal bir karar alip 4-3-3'e gececegiz.
Yani Zaha-Icardi-Zaniolo (giderse Tete) hatti. O zaman 2 orta saha transferi ihtiyaci dogar.
Ya da gecen sezonki formatta devam edecegiz. Bu durumda Mertens'in yerine biri sart. Oyle 3 kanatli oyun surdurebilir olmaz. Kerem, Zaha, Tete ve kalirsa Zaniolo'dan ikisi yedek kalir.