Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 23.849
- 18.946
- 1.188
ya belli işte hoca ile kavga etmiş zani
yollayın şu adamı yoksa tüm sezon heba olacak!!!!!
Neden olabilir acaba
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ya belli işte hoca ile kavga etmiş zani
yollayın şu adamı yoksa tüm sezon heba olacak!!!!!
Okanb y gider arkadaslar
Gondermek isteyen fm 23 indirip kendisinin yerine gecebilir
Okanb y gider arkadaslar
Gondermek isteyen fm 23 indirip kendisinin yerine gecebilir
Gelen başkan ve yönetimler bu işi önemsemiyo pek ve böyle devam ettikçe de Avrupa'da olan oyuncu satışı itibarımız kötü kalıyo..@Naci Liboş
@Murat Durmaz
@Ali Bektaş
Bizim yillardir kroniklesen, oyuncu satamama nerden geliyor?
Sizce neden?
Bu kafa ile kendi gidecek haberi yok. saniyorki sampiyon hocayi kimse kovamaz.Bir de Okan’ın dün oyuncular için giderler ifadesi rezillik.
Her maç ya birini ya herkesi ortaya atıyor iyice FT hareketlerine benzedi.
Yerine oynatacağın adam ondan kötüyse mesaj vermenin bir anlamı kalmıyor. Mitçö oynadığında kafasına göre takılıyor. Torreira'nın dizi koli bandına dönmüş yapışkanlardan. Demirbay'ın da pek hazır olmadığını gördük dün.Yerine koyacak adam olmayabilir ama herif bok gibi oynuyorsa sahada geziyorsa gerekirse yerine eşşek bağlarsın ama oynatmazsın bir mesaj verirsin. Adam sahada geziyor fakat yerine koyacak adam yok o halde ne yapalım gezmeye devam etsin. Ben bunu kabul etmiyorum.
Neden olabilir acaba
O gider saçma sapan açıklama yapar eleştiri her zaman olmalı ama sağlıklı eleştiri onlar bu kulübü kendilerinin olarak görüyor orda liseli bir sabunluk grup varInan Kirac sahneye. Bu rakamlar dogruysa dedem ihrac olmadiysa divan kurulunda cikip bu sefer hakli elestirir yönetimin satisdaki beceriksizligini.
canermi, prime hali top diye oynar angelinoylaSu an konuşmak için çok erken, Umarim yanılırım ama angelino hatalı hamle olmuş. Yabancı caner erkin izlenimi var şu an. Fizik olarak berbat durumda, top sürme yok, defansif yok. Umarim toparlar.
SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Deme yav daha felix gelip seneye 5 milyona Araplara geçen monchiye kiralayacağızElinde Italya'nin genc altin cocugu var bunu da iyi paraya satamazsan sittin sene kimi alirsak alalim kimseyi iyi paraya satamayiz demek. Arkadaslar Fenerde olsa 35-40 milyon euroya alicisi olurdu diyor, cevap da veremiyorum maalesef. Zaniolo'dan daha marka isim ve bu yasta kimi alabilirsin? Oyle bir sans 20 yilda bir gelir zaten. Bunu da pazarlayamiyorsak, pes vallah.
Nedir ustad düşündüğün şey yönetim ne yapmaya çalışıyor.. ?Zaniolo ile ilgili umarım düşündüğüm şey olmuyordur.
Doğru düzgün bir strateji yapılamıyor süreçler hep rezalet işliyor zanioloyu kadro dışı bırakarak resmen elimizde değeri hiç ettik millet 11 oynatıyor hiç bir şey olmamış gibi antrenmanda sürekli onun resmini falan atar vs. Biz kadrolara almıyoruz sakatlık yalanıyla. Bu herifi de pazarlayamıyorsan kimi pazarlayacaksın prime messsiyi mi ?@Naci Liboş
@Murat Durmaz
@Ali Bektaş
Bizim yillardir kroniklesen, oyuncu satamama nerden geliyor?
Sizce neden?