Okan Mason
Büyük Kaptan
- 5 Temmuz 2011
- 27.106
- 30.353
- 2.988
ya belli işte hoca ile kavga etmiş zani
yollayın şu adamı yoksa tüm sezon heba olacak!!!!!
yollayın şu adamı yoksa tüm sezon heba olacak!!!!!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yerine koyacak adam olmayabilir ama herif bok gibi oynuyorsa sahada geziyorsa gerekirse yerine eşşek bağlarsın ama oynatmazsın bir mesaj verirsin. Adam sahada geziyor fakat yerine koyacak adam yok o halde ne yapalım gezmeye devam etsin. Ben bunu kabul etmiyorum.Sergio'dan hiç memnun değilim de şu anda yerine oynayacak hazır adam var mı ki?
Yönetime divan toplantisindami olur bilmiyorum ama biryerde bu konularda hesap sorulmalı sürekli alıyorsunuz para saciyorsunuz satmaya gelince neden kotuyuz diye
Rezillik yav rezillik 3 milyona kiralik zorunsuz opsiyon nedir sanki satmak zorundasin. Adamı dogru düzgün kullanama üstüne oyun kurama sakatlik bahane et 3 milyona kurtul sanki diagne falan bu eger teklif yoksa almazsin rashicayi baska turlu halledersin isini kullanırsın adamı da ligin icinden gecer dogru kullanırsan. Okan hocanın her istedigini yapiyoruz fakat herife kalite verdikce sapıtıyor gibime geliyor.Elinde Italya'nin genc altin cocugu var bunu da iyi paraya satamazsan sittin sene kimi alirsak alalim kimseyi iyi paraya satamayiz demek. Arkadaslar Fenerde olsa 35-40 milyon euroya alicisi olurdu diyor, cevap da veremiyorum maalesef.
Hocayla alakalı ne olursa olsun oyuvnnu satışı konusu yönetimi bağlar teteyi aldığımız için zanioloyu gondericez havasını oluşturduk ve yönetim süreci yonetemedi şayet kiralık gibi opsiyonları kabul ederlerse maddi kayıp dışında ciddi itibar kaybederizya ne yönetimi
şu yönetimi birdaha rüyanızda göremezsiniz!!
suçlu belli o gidecek!
tehlikeli sularda yüzmeyin
yönetime özellikle erden başkana full sahip çıkacağız
şu kadroyu idare edemeyen adam gidecek!!!!
Ki geçen sene 2-1 yenildigimiz deplasmandan bir puan aldik, geçen seneye göre +1 yaziyoruz. Progress.La bi sakin olun yaw sjsj
Cok ilginc gercekten
Puan kaybi sonrasi girilmemesi gereken iki site var
Biri Twitter digeri GSC
Iyi geceler

Yarın zahayida yer adam gibi ustune kuramazsa oyunuOkan buruk oynatmayı beceremedi
Hocayla alakalı ne olursa olsun oyuvnnu satışı konusu yönetimi bağlar teteyi aldığımız için zanioloyu gondericez havasını oluşturduk ve yönetim süreci yonetemedi şayet kiralık gibi opsiyonları kabul ederlerse maddi kayıp dışında ciddi itibar kaybederiz
Bu su götürmez bir gerçek zaten, almaya da devam edecekler ama bu bizim gerçekleri görüp çözüm üretmemizin önünde bir engel de olmamalı.Söyleminle alakalı çok güzel bir özlü söz var ' halamın billurları olsaydı amcam olurdu ' deme şu ki febe ve bejeke köpekleri öyle veya böyle babayı aldı mı aldı.Konu tartışmaya kapalıdır
Tekrar mıhlanmazsa sonraki maçlara yetişiyorBen şunu fark ettim Barış reis banlıyken Arsenal yükselişte Galatasaray ise maç kazanamıyo.Önce Zalgris maçında beraberlik şimdi de Kayserispor maçında beraberlik banlı değilken 2 maçı da kazandık Avrupa'da![]()