Transfer Nöbeti #14 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos

• Alınmalı

Oy: 94 49,0%
  • Alınmamalı

Oy: 52 27,1%
  • Nelsson satılırsa alınmalı

Oy: 46 24,0%

• Kullanılan toplam oy
    192
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yönetime divan toplantisindami olur bilmiyorum ama biryerde bu konularda hesap sorulmalı sürekli alıyorsunuz para saciyorsunuz satmaya gelince neden kotuyuz diye

Kiralık Zaniolo zorunlu opsiyon değilse kelle gelmeden bendeki ateş sönmez.Erden bey olur , metin ozturk olur , Okan hoca,Cenk Ergün olur farketmez ama Bi kelle gitmeli

Sergio'dan hiç memnun değilim de şu anda yerine oynayacak hazır adam var mı ki?
Yerine koyacak adam olmayabilir ama herif bok gibi oynuyorsa sahada geziyorsa gerekirse yerine eşşek bağlarsın ama oynatmazsın bir mesaj verirsin. Adam sahada geziyor fakat yerine koyacak adam yok o halde ne yapalım gezmeye devam etsin. Ben bunu kabul etmiyorum.

Yönetime divan toplantisindami olur bilmiyorum ama biryerde bu konularda hesap sorulmalı sürekli alıyorsunuz para saciyorsunuz satmaya gelince neden kotuyuz diye

ya ne yönetimi

şu yönetimi birdaha rüyanızda göremezsiniz!!

suçlu belli o gidecek!

tehlikeli sularda yüzmeyin

yönetime özellikle erden başkana full sahip çıkacağız

şu kadroyu idare edemeyen adam gidecek!!!!

Elinde Italya'nin genc altin cocugu var bunu da iyi paraya satamazsan sittin sene kimi alirsak alalim kimseyi iyi paraya satamayiz demek. Arkadaslar Fenerde olsa 35-40 milyon euroya alicisi olurdu diyor, cevap da veremiyorum maalesef.
Rezillik yav rezillik 3 milyona kiralik zorunsuz opsiyon nedir sanki satmak zorundasin. Adamı dogru düzgün kullanama üstüne oyun kurama sakatlik bahane et 3 milyona kurtul sanki diagne falan bu eger teklif yoksa almazsin rashicayi baska turlu halledersin isini kullanırsın adamı da ligin icinden gecer dogru kullanırsan. Okan hocanın her istedigini yapiyoruz fakat herife kalite verdikce sapıtıyor gibime geliyor.

bu aston villa haberleri inşallah juve kanadına yapılan baskı için yem içindir. Zira aksi olursa çok çok büyük hayal kırıklığı yaratacak

ya ne yönetimi

şu yönetimi birdaha rüyanızda göremezsiniz!!

suçlu belli o gidecek!

tehlikeli sularda yüzmeyin

yönetime özellikle erden başkana full sahip çıkacağız

şu kadroyu idare edemeyen adam gidecek!!!!
Hocayla alakalı ne olursa olsun oyuvnnu satışı konusu yönetimi bağlar teteyi aldığımız için zanioloyu gondericez havasını oluşturduk ve yönetim süreci yonetemedi şayet kiralık gibi opsiyonları kabul ederlerse maddi kayıp dışında ciddi itibar kaybederiz

Zaniolo'nun olası transferi mevcut gündemde en önemli konu olmalıdır. Bu kadar üst düzey bir oyuncu bu yaşta takıma getirildiyse başarısız bir şekilde gönderilmemesi gerekiyor.

Son düzenleme:
2 Ay parades bekledik, Romaya gitti. Defalarca yazdik o adam beklenmez diye.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocayla alakalı ne olursa olsun oyuvnnu satışı konusu yönetimi bağlar teteyi aldığımız için zanioloyu gondericez havasını oluşturduk ve yönetim süreci yonetemedi şayet kiralık gibi opsiyonları kabul ederlerse maddi kayıp dışında ciddi itibar kaybederiz

zanioloyu oynatamanayan adam hocalığını sorgulasın bence herşeyden önce

Ben şunu fark ettim Barış reis banlıyken Arsenal yükselişte Galatasaray ise maç kazanamıyo.Önce Zalgris maçında beraberlik şimdi de Kayserispor maçında beraberlik banlı değilken 2 maçı da kazandık Avrupa'da :D

Söyleminle alakalı çok güzel bir özlü söz var ' halamın billurları olsaydı amcam olurdu ' deme şu ki febe ve bejeke köpekleri öyle veya böyle babayı aldı mı aldı.Konu tartışmaya kapalıdır
Bu su götürmez bir gerçek zaten, almaya da devam edecekler ama bu bizim gerçekleri görüp çözüm üretmemizin önünde bir engel de olmamalı. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt