Transfer Nöbeti #14 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos

• Alınmalı

Oy: 94 49,0%
  • Alınmamalı

Oy: 52 27,1%
  • Nelsson satılırsa alınmalı

Oy: 46 24,0%

• Kullanılan toplam oy
    192
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar guendouzi dün yine yedek başlamış 82'de girmiş alamaz mıyız

Böyle bir şey yok bu arada. Adamlar bir araya geleli daha bir ay olmadı, aralarındaki oyun ezberi de zamanla gelişecek.

keremin o bir pozundan bahsediyorum
net görüyor atmıyor
artniyet gördüm
ama büyütülecek birşey değil
futbolcudur mevkidaşı saniyelik bi ego yapmış olabilir
şuan kesin pişmandır

vallah farkındaysanız ben futbolculara hazırlık maçları başladığından beri laf atmıyorum

bi misyöyü beğenmiyorum futbolcu bazlı
onu da fazlasıyla dile getiriyorum
türk topçulara genelde laf söylemem
el mahkum eleltirmek saçmalık
neyseler o
onun için en öok merihi istiyorum

benim derdim bu kadroyu oynatamayan hocayla arkadaş

gerekirse herkesle kavga ederim

Yaw dun ben de cok sinirlendim de sanki son mac sampiyonluk verdik ha

Komedi gercekten
Hocanın kendi konusuna da yazdım. Bence değişikliklerle maçı saçma bir noktaya götürdü. Geçen sene de olmuştur böyle ama hocanın doğruları yanlışlarından fazla oluyor genel olarak. Hatalarına saplanıp kalan biri değil.

Bu ne gerginlik ya bi sakin olun allah askina suan gercekten yangin yapilcak bi konu varsa oda zaniolonun bahsedilen rakamlara kiralik gitmesidir evet rezalettik dün bahane duymakta istemiyoruz ama bi sakin yav

Su Okan Ozkan denen mutpezel surekli olumsuz haber pompaliyor, bunu dur diyecek biri yokmu.

@Okan Özkan

Uza lan

senin ekinin ve göktuğun beni anlayacak kapasiteniz yok anladığım kadarı ile

boş boş beni takip ediyorsunuz

ne bir karşı sav sunabiliyorsunuz ne adam gibi konuşabiliyorsunuz

engelle geç

Hocanın kendi konusuna da yazdım. Bence değişikliklerle maçı saçma bir noktaya götürdü. Geçen sene de olmuştur böyle ama hocanın doğruları yanlışlarından fazla oluyor genel olarak. Hatalarına saplanıp kalan biri değil.

Degisiklikler yapilmadan önce takim daha iyiydi

Zaha icardi ve demirbay dan sonra takim kotu oynadi cunku 3 oyuncu da fiziksel olarak hazir degiller

Bir oyuncuyu idare edebilirsin ama 3 oyuncu’yu tasimak imkansiz

Ama bu 3 oyuncuyu oyuna almasa hoca bu kez de ordan vuracaktilar neden almadi diye

Torreira’yi almadi mesela oda hazir degil ama ona da sallandi neden almadi

Alsa suc almasa suc

Dünkü hayal kirikligini düzeltmek icin bugün Morutan 5,5-6 milyon + 10-15% payla ve Zaniolo 7+28 zorunlu opsiyonla transfer oldu haberi bekliyordum. Ama onlar icin yazilan rakamlari daha da gerdi beni.

Degisiklikler yapilmadan önce takim daha iyiydi

Zaha icardi ve demirbay dan sonra takim kotu oynadi cunku 3 oyuncu da fiziksel olarak hazir degiller

Bir oyuncuyu idare edebilirsin ama 3 oyuncu’yu tasimak imkansiz

Ama bu 3 oyuncuyu oyuna almasa hoca bu kez de ordan vuracaktilar neden almadi diye

Torreira’yi almadi mesela oda hazir degil ama ona da sallandi neden almadi

Alsa suc almasa suc
Onun için ezbere bir değişiklik olduğunu düşünüyorum. O değişikliği 10 dk. sonra yapsa muhtemelen 1-0 falan öndeydik. Baskıyı arttırmıştık çünkü. Su molası üzerine değişikliklerle momentum kayboldu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt