Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.977
- 102.124
- 5.238
Gülüüüüüüüüüüüüm
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gülüüüüüüüüüüüüm
taraftar aklı transferdeymiş futbolcu konsantre olamıyormuş filanNe dedi
Millet kafayı yemiş. Rekorları alt üst ederek şampiyon olmuş hocaya edilen laflara bak.
Boş yapmıştaraftar aklı transferdeymiş futbolcu konsantre olamıyormuş filan
Sakat sakatYusuf kursun mu yedi aldigimizdan beri adami unuttum valla
Böyle bir şey yok bu arada. Adamlar bir araya geleli daha bir ay olmadı, aralarındaki oyun ezberi de zamanla gelişecek.
Hocanın kendi konusuna da yazdım. Bence değişikliklerle maçı saçma bir noktaya götürdü. Geçen sene de olmuştur böyle ama hocanın doğruları yanlışlarından fazla oluyor genel olarak. Hatalarına saplanıp kalan biri değil.Yaw dun ben de cok sinirlendim de sanki son mac sampiyonluk verdik ha
Komedi gercekten
Gece Guendouz transfer düsünüyorsunGuendouzi gelse keske
Su Okan Ozkan denen mutpezel surekli olumsuz haber pompaliyor, bunu dur diyecek biri yokmu.
@Okan Özkan
Uza lan
Hocanın kendi konusuna da yazdım. Bence değişikliklerle maçı saçma bir noktaya götürdü. Geçen sene de olmuştur böyle ama hocanın doğruları yanlışlarından fazla oluyor genel olarak. Hatalarına saplanıp kalan biri değil.
Fener space odasina hosgeldin
Biradan okan cango ozkan gerekli aciklamalari yapacaktir
Onun için ezbere bir değişiklik olduğunu düşünüyorum. O değişikliği 10 dk. sonra yapsa muhtemelen 1-0 falan öndeydik. Baskıyı arttırmıştık çünkü. Su molası üzerine değişikliklerle momentum kayboldu.Degisiklikler yapilmadan önce takim daha iyiydi
Zaha icardi ve demirbay dan sonra takim kotu oynadi cunku 3 oyuncu da fiziksel olarak hazir degiller
Bir oyuncuyu idare edebilirsin ama 3 oyuncu’yu tasimak imkansiz
Ama bu 3 oyuncuyu oyuna almasa hoca bu kez de ordan vuracaktilar neden almadi diye
Torreira’yi almadi mesela oda hazir degil ama ona da sallandi neden almadi
Alsa suc almasa suc