Transfer Nöbeti #14 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos

• Alınmalı

Oy: 94 49,0%
  • Alınmamalı

Oy: 52 27,1%
  • Nelsson satılırsa alınmalı

Oy: 46 24,0%

• Kullanılan toplam oy
    192
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Videoda art niyet yok, sence şu video sağlıklı bir oyunu mu gosteriyor ? Kesiti geç, ben maçı full izledim, baskı yiyince nelsson ile vurduk, bunun taktik teknik ile falan alakası yok, çünkü geriden çıkma gibi bir plan yok ortada, zaten videoya girmemiş, 2 tane de pozisyon verdik, biri direkten dışarı çıktı, Kayseri'ye karşı baskı yiyince uzun vuracaksak, yarın Cl deplasmaninda top yüzü göremeyiz

Alakasi yok

Oliviera ve berkan ile cikmak zor oldugu icin ljubjana macinda aynisini yaptik

Maci anlatan yorumcular bile bu oyun planini övdüler mactan sonra

Pas ile cikacaksan torreira oynar cikarsin

Bunu gecen sezon defalarca yaptik ayni hoca ile,oyunu kanatlar üzerinden kurduk pasla ciktik

Hatta yine berkan-oliviera’nin oynadigi kadiköy de o bölgeyi es gecerek uzun toplarla ciktik

Hem pas oyunu hem de uzun topu iyi oynayan bir takim oldugumuz icin gecen sezon sampiyon olduk

Dün puan kayibinin sebebi hazir olmayan oyuncularin oyuna girdiginde oyunun geriye gitmesi ve fiziksel takimin mac icinde gerilemesi

Bu pozisyon da atmıyor neyse de herifin sürekli önünde durup durdu sol kanatta ikisi birbirine girdi misal Zahanın 3 kişiye yere yatırdığı pozisyonda zahanın sağında kerem zahayı izleyerek napıyordu acaba orta kale yuvarlağının oraya doğru kaymak yerine? orada olsa adam pas verecek orası bomboş.
Kerem sergio topu 50 cm önüne atmadı diye laf etti ama o posyonda pas vermiyor. Bu herifin kaptanlığı iptal edilmiştir.

Herseyi boklasin ama bokladigi iyi olunca bokladigi seyi övsün ve ben demistim desin

Tükürdügünü yalamak bu

Bakin bundan hic birsey olmayacak desin ve iyi isler oldugunda fis

yauv birşey veyahut kişi kötü olduğunda eleştirilir
iyi olduğunda övülür

bu nasıl bir mantık

asıl bu takıntılık

okan hoca iyi işler yaptığında en çok ben överim

erden başkanı nasıl savunuyorsam onuda savunurum

Arkadaşlar biraz forumu okuyayım dedim ama bayağı yangın yapılmış evet dün akşam rezalet bir futbol vardı sahada onun herkes farkında ama bu takımın huyundan mu suyundan mı anlamadım sezonun ilk maçlarında kazansak bile hep çok görüntü veriyor..
Ben bunu geçtim ama şu zaniolo konusu sanki teknik heyet ve yönetimin arasında bir gerginlik yaratmış gibi ve bu rakamlara gönderilmesi skandaldır..

Bilmiyorum teknik heyet mi istemiyor takımda yoksa yönetim para ihtiyacından dolayı mı acele bir şekilde göndermek istiyor ama her ne olursa olsun kiralama olayı çok büyük bir saçmalık..

SNE-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Alakasi yok

Oliviera ve berkan ile cikmak zor oldugu icin ljubjana macinda aynisini yaptik

Maci anlatan yorumcular bile bu oyun planini övdüler mactan sonra

Pas ile cikacaksan torreira oynar cikarsin

Bunu gecen sezon defalarca yaptik ayni hoca ile,oyunu kanatlar üzerinden kurduk pasla ciktik

Hatta yine berkan-oliviera’nin oynadigi kadiköy de o bölgeyi es gecerek uzun toplarla ciktik

Hem pas oyunu hem de uzun topu iyi oynayan bir takim oldugumuz icin gecen sezon sampiyon olduk

Dün puan kayibinin sebebi hazir olmayan oyuncularin oyuna girdiginde oyunun geriye gitmesi ve fiziksel takimin mac icinde gerilemesi

Yahu abi, ileriye uzun vurduk işte dün, çünkü baskı yedik, bu takım pasla çıkmak için torrerianin ayağına bakacaksa vah vah, 3 milyonluk takımların bile geriden oyun kurma planı var, dün Kayseri bile baskı yiyince hep uzun vurmadı, kaç tane pozisyonda pasla çıktılar, biz 1 tane bile yapamadık, adam yapamıyor işte şu işi belli yani

Taraftar genel anlamda tepkili olduğuna göre akşama bi kaç transfer dedikodusu düşer, taraftarın gazı alınır..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt