- 26 Ocak 2021
- 41.397
- 40.680
- 3.078
Psg mbappeyi affetmiş kadroya almış yine sözleşmeyi imzaladı herhalde reale kazık atmaktan bıkmadı adam 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Dünkü maçtan sonra 0 eleştiri beklemiyorsunuzdur inş.
Hoca olmadigini iddia ettin mi etmedin mi
Ettin
Yani konu kapanmistir
Daha Okan hoca eleştirisi yapmayacağım. Dünkü rezil maçtan sonra bile 100 tane savunani çıkıyor.

Yok yav adamların hücum oyuncusu kalmadı Neymar da gidiyor. Mecbur oynatacaklar. Seneye zaten Real'dePsg mbappeyi affetmiş kadroya almış yine sözleşmeyi imzaladı herhalde reale kazık atmaktan bıkmadı adam![]()
Zanioloyu doğru düzgün kullanamadığı ve ve haberlere göre yok pahasına gönderdiği bir eleştirimidir? Bence net olarak eleştiridir. Bugün zaniye bunu yapan ona uygun bir oyun bulamayan birinin angelino,zaha ya ayak uydurtamama potansiyeli var mı? Var Set oyununda çok kötü olup kapanan takımları bireysel yetenek dışında çözebiliyor muyuz? Akışkan paslarla gol attık mı hiç kapanan takımlara? Hoca değil dediğim yok ama gayet yapıcı eleştirilere de izin olmalı diye düşünüyorum.Elestiri bekliyoruz
Bizzat ben okan hoca’ya cok güveniyorum ve elestiri olarak diyorum ki dün yapilan oyuncu degisiklikleri hataliydi fiziksel hazir olmayan 3 oyuncu skoru bulamadan girdi takim fiziksel saha da geriledi tasiyamadi 3 oyuncuyu fazla geldi
Benim verdigim savas gecen sezonun rekorlar kirmis sampiyon hocasina hoca degil diyen art niyetlilere
Hoca degil elestiri degildir cok net
şu haliyle kötü hocalık yaptığı aşikar
büyük takım hocası olmadığını savunuyorum
bu hatarından ders çıkarıp kendini geliştirmeyecek anlamı içermiyor
kendini geliştirirse överimde
Ne yapmıştı renkdas Moruya ben kaçırmışımKerem Aktürkoğlu'na Morutan'a yaptığı hareketten sonra kinlenmiştim dün iyice kinlendim.
Abi zaten yaptığı ve yapmadığı oyuncu değişiklikleri bu kadar sesleri yükseltti, kerem ve barışa gereğinden fazla tahammül etti ve adamlar da ısrarla hatalı oynadılar hem oyuncular hem hoca yıprandıElestiri bekliyoruz
Bizzat ben okan hoca’ya cok güveniyorum ve elestiri olarak diyorum ki dün yapilan oyuncu degisiklikleri hataliydi fiziksel hazir olmayan 3 oyuncu skoru bulamadan girdi takim fiziksel saha da geriledi tasiyamadi 3 oyuncuyu fazla geldi
Benim verdigim savas gecen sezonun rekorlar kirmis sampiyon hocasina hoca degil diyen art niyetlilere
Hoca degil elestiri degildir cok net
Ooo faşizm, oldu olacak dar ağacı kuralım isterseniz?Sayın Modlar Okan Hocaya Okan diyen herkese ban atın lütfen. Tartışırsın, eleştirirsin, beğenemeyedebilirsin anlaşılır normal şeyler bunlar. Lakin Koca Galatasaray'ın hocasına askerlik arkadaşınmış gibi Okan diyemezsin kardeşim.
Dün sinirlendik çünkü iyi oynamadık, değişiklikler, hazırlık yanlış olabilir eleştirebiliriz ama saygı sınırlarını aşmayalım lütfen. Ayrıca hiçbir futbol maçı rakipten bağımsız düşünülemez. Karşımızda son iki yıldır oynadığı maçları ölümüne oynayan, bize çok özel hazırlanan bir rakip vardı. Elbette kazanmalıydık ama dostumuzu düşmanımızı da tanıyalım lütfen. Özellikle şu günlerde daha pozitif düşünüp daha yapıcı yaklaşırsak daha güzel olur.