Transfer Nöbeti #14 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos

• Alınmalı

Oy: 94 49,0%
  • Alınmamalı

Oy: 52 27,1%
  • Nelsson satılırsa alınmalı

Oy: 46 24,0%

• Kullanılan toplam oy
    192
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Psg mbappeyi affetmiş kadroya almış yine sözleşmeyi imzaladı herhalde reale kazık atmaktan bıkmadı adam :asd:

Dünkü maçtan sonra 0 eleştiri beklemiyorsunuzdur inş.

Elestiri bekliyoruz

Bizzat ben okan hoca’ya cok güveniyorum ve elestiri olarak diyorum ki dün yapilan oyuncu degisiklikleri hataliydi fiziksel hazir olmayan 3 oyuncu skoru bulamadan girdi takim fiziksel saha da geriledi tasiyamadi 3 oyuncuyu fazla geldi

Benim verdigim savas gecen sezonun rekorlar kirmis sampiyon hocasina hoca degil diyen art niyetlilere

Hoca degil elestiri degildir cok net

Sizce hocanin toparlanmasi mi yoksa lig basladiktan sonra 0dan bir adamin gelip butun oyunculari taniyip basarili olmasi mi daha kolay.

Ki daha ilk maci oynadik yani hocanin toparlanmasi yazarken bile guldum :asd:

Gelenlerin kalitesinde hiçbir problem yok. Zaha, Angelino, Tete hepsi World Class isimler fakat Planlama sorun

Muslera Boey Nelsson Abdülkerim Kazımcan Torreira Oliveira Rashica/Zaniolo Mertens Kerem İcardi

Şurdan Oliveira ve Mertens yerine birer oyuncu alıp devam edecektin.

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Elestiri bekliyoruz

Bizzat ben okan hoca’ya cok güveniyorum ve elestiri olarak diyorum ki dün yapilan oyuncu degisiklikleri hataliydi fiziksel hazir olmayan 3 oyuncu skoru bulamadan girdi takim fiziksel saha da geriledi tasiyamadi 3 oyuncuyu fazla geldi

Benim verdigim savas gecen sezonun rekorlar kirmis sampiyon hocasina hoca degil diyen art niyetlilere

Zanioloyu doğru düzgün kullanamadığı ve ve haberlere göre yok pahasına gönderdiği bir eleştirimidir? Bence net olarak eleştiridir. Bugün zaniye bunu yapan ona uygun bir oyun bulamayan birinin angelino,zaha ya ayak uydurtamama potansiyeli var mı? Var Set oyununda çok kötü olup kapanan takımları bireysel yetenek dışında çözebiliyor muyuz? Akışkan paslarla gol attık mı hiç kapanan takımlara? Hoca değil dediğim yok ama gayet yapıcı eleştirilere de izin olmalı diye düşünüyorum.

şu haliyle kötü hocalık yaptığı aşikar

büyük takım hocası olmadığını savunuyorum

bu hatarından ders çıkarıp kendini geliştirmeyecek anlamı içermiyor

kendini geliştirirse överimde

Sen hoca olmadigini savunuyorsun

Madem büyük takim hocasi degil nasil sampiyon oldu gecen sezon rekorlar kirdi bunun cevabini veremiyorsun

Jesus’lu feneri icerde disarda tokatladi senin gibilere ragmen her türlü baskiya karsi direndi ip üstünde sifir kredi ile sampiyon oldu

Ama hoca degil

Büyük takim hocasi hic degil

Adam hocanin krali ister kabul et ister etme her türlü pislige ragmen gecen sezon ki basarisini hice saydirmam

Allah aşkına piyasa da yazan boş beleş şeylere inanmayın. Zaniolo öyle bahsedilen şekilde opsiyonsuz kiralık vb gönderilme ihtimali yok. Ayrıca illa ki gönderilecek diye bir durum da yok. Az sakin kalın bekleyin. Az kaldı…

Elestiri bekliyoruz

Abi zaten yaptığı ve yapmadığı oyuncu değişiklikleri bu kadar sesleri yükseltti, kerem ve barışa gereğinden fazla tahammül etti ve adamlar da ısrarla hatalı oynadılar hem oyuncular hem hoca yıprandı

Art niyetli yorum yendiğimiz gün de olacaktır onun önüne geçiş yok

Şikeci şerefsizler uydurma haberlerle medyayı manipüle ediyo erman özgür gibi ahlaksızlar da buna yardım ediyo.Kenetlenip bu ahlaksız onun bunun çocuklarına karşı savaşmak lazım.

Takımı as kadro olarak görmeden oyun için eleştirmeyeceğim. Yeni gelen ve direkt oyun kalitemizi yukarı çekecek Zaha, İcardi, Angelino ve Tete gibi isimler hazır değil, beraber oynamaları gerekiyor. Dahası Lucas eksik ve 8 numara için transfer düşünülüyor. Yani bu haftalar bizim için zor olacak, ama çok daha iyi olacağız sonrasında. Güveniyorum ben.

Sayın Modlar Okan Hocaya Okan diyen herkese ban atın lütfen. Tartışırsın, eleştirirsin, beğenemeyedebilirsin anlaşılır normal şeyler bunlar. Lakin Koca Galatasaray'ın hocasına askerlik arkadaşınmış gibi Okan diyemezsin kardeşim.

Dün sinirlendik çünkü iyi oynamadık, değişiklikler, hazırlık yanlış olabilir eleştirebiliriz ama saygı sınırlarını aşmayalım lütfen. Ayrıca hiçbir futbol maçı rakipten bağımsız düşünülemez. Karşımızda son iki yıldır oynadığı maçları ölümüne oynayan, bize çok özel hazırlanan bir rakip vardı. Elbette kazanmalıydık ama dostumuzu düşmanımızı da tanıyalım lütfen. Özellikle şu günlerde daha pozitif düşünüp daha yapıcı yaklaşırsak daha güzel olur.
Ooo faşizm, oldu olacak dar ağacı kuralım isterseniz?
İster hoca der, ister Okan der, isterse de Galatasaray’ın hocası der.
Hakaret mi etmiş? Yok.
O halde işimize bakalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt