Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.987
- 102.126
- 5.238
Monchi masaya yatırmak lazım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kereme tepki göstermiş, delirtti dün tüm takımı sihirbaz efendi.Ha bir de duboisin tavrını hiç anlayamadım, sorun ne onu bulmak çözümsüzse gerekirse yollamak gerek.
Eşi kolileri toplamıştı ne oldu o iş onu da anlamadım gidecekken sen dur dedik heralde kötü de oynamadığı maçta çıkartılma tepkisi ben normal karşıladım. Yerine giren adam zaha ile uyumlu olamaz büyük sıkıntı var.Dubois in de dün çıktıktan sonra küçük su şişesini fırlatması falan saçmaydı. O da yolcu gibi geliyor bana.
Herhalde o paraya gidecek Zaniolo, ates olmayan yerden duman cikmaz, keske kalsa ve mertensin yerine oynasaydi, okan gozumden dusmeye basladiFabrizio salağı kimin maşası
Bu malı çok mühim biri gibi lanse ediodu rtaşlarımız malesef
Yedek kulübesine geçip otururken elindeki şu şişesini fırlatıyor işte çok ta matah bir şey değil görüp napacaksınVideo su var mi bakayim ne yapmis

Oyuncuya uygun oyun oynatacaklarına oyuna uygun oyuncu almaları lazım önce. Madem 4 lüye uymuyor neden alıyorsun angelinhoyuNagelsmann falan aptaldı zaten Angelino'yu oynatabilmek için 3'lü oynatıyordu takımı. Bir biz akıllıyız. Sen oyuncuya uygun oyun oynatmazsan İspanyol Ömer Bayram da denir Caner de denir. Zaniolo'da da aynısı oldu. Zaha'da da olacak.
Sezon başları bunlar her takımda olabilecek şeyler. Oynadıkça takım açılacak, kendine gelecek geçen sene Kayseri'ye daha iyi kadroyla yenilmiştik. Gelen oyuncuların çoğu kampa katılamadı, bazılarının sakatlığı oldu. Mesela dün Bayern, Leipzig'ten 3 yedi. Öyle bir abartıyorsunuz ki bazen. Geçen senede böyleydiniz sezon başında şampiyon olunca hocanın hakkını bile veremiyorsunuz.biz niye böyleyiz ozaman kardeşim
transfer yapamamış kayaeriyi niye yenemedik
niye az kalsın zalgiris faciası yaşıyorduk
niye niye niye?
bi hazır olmayan bizmiyiz ve niye hazır değiliz?
Rashica kapalı savunmaya karşı yetersiz de Zaniolo çilingir sanki mübarek. Kalenin 35 metre uzağında rakiplerle güreşiyor. Zaniolo'nun istatistiği de balon. 1'i penaltı, 1'i 6-0 yapan gol. Rashica sol kanat oynasa onunda gol sayısı yükselir
Evet onu diyorum. Gitmek isteyenin yüzüne söyle bize oyun hakkında problemleri kendisinin hatalarını oyun kurgusundaki 2. Bir planı olmamasını anlatsın oyuncularla röportajda dalaşmayı taraftar olarak beklemiyoruz.Kimse kim, hocanın böyle laflar etmemesi lazım
Hazirlik süreci uzun sürebilir gecen sezon da ikinci hafta giresun’a kaybettik
O maca akbaba ile ciktik yeni gelenler ayakta duramiyor diye
Zaha sakat transfer edildi dun net gördük hazir degil en az 2 hafta lazil
Icardi en az 5 kilo fazlasi var hazir degil kosacak hali yok
Demirbay da hazir degil sakat geldi oda zaha gibi
Bu oyuncular girdikten sonra zaten fiziksel geriledi takim 3 oyuncuyu tasimak zor
Skor bulamadigimiz icin girmek zorunda kaldilar
Mertens gecen sezon trabzon macindan itibaren ilk 11 de yer buldu mesela cünkü hazirlik süreci var
Torreira’yi hazirlik kampinda kaybettik adam hic bir efor idmaninda yer alamadi sakatliktan yeni döndü hemen oynamasini bekliyor insanlar bir kisi de anlamiyor ki hazir olmayan oyuncu oynadigi zaman adale sakatligi yasayabilir ve daha uzun süre takimdan ayri kalabilir
Ya hic top oynamadiniz ya da ezbere yorum yapiyorsunuz
Takimin hazir olmama sebebini üstte yazdim yeni gelenler hazir durumda degil
Bu kadro ile gecen sezon kaybettik kayseri deplasmaninda
Takim oynadikca haftalar ilerledikce fiziksel ve form durumu da artacak,biraz futbol oynamis veya takip etmis bir insan anlar bunu
Fazla uzakta aramaya gerek yok gecen sezon formsuz basladik uyum ve fizik artinca takim yükselise gecti
Tudor’la ostersunds’e elenen takim ile lige baslayan takimin fizik olarak farkini anlatmaya gerek yok bazi seylere zaman lazim sabir lazim
Ligin ilk macindan sonra gecen sezonun sampiyon hocasina hoca degil demek art niyettir
Dubua hem sağ hem sol beki yedekliyor hirsli bir oyuncu ve sol bekte iyi oynarken çıktı angelino girdi daha kötü oldu takimDubois in de dün çıktıktan sonra küçük su şişesini fırlatması falan saçmaydı. O da yolcu gibi geliyor bana.
Aynen sonra onunda gotune teneke bağlayıp yollayalım.Zaniolo giderse aynı potansiyelde bir oyuncuya Yatırım yapılır umarım
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Herhalde o paraya gidecek Zaniolo, ates olmayan yerden duman cikmaz, keske kalsa ve mertensin yerine oynasaydi, okan gozumden dusmeye basladi
Yav angelino yu zaten 11 olsun diye almadın mı? Bir yerde o oynayacak zaten ve iyi olması içinde oynaması gerekiyor oturarak nasıl formunu bulacak? girdikten sonra iyi oynamadığını kabul etmekle birlikte. Oyuna girmesini normal karışılıyorum dubois in ise yaptığı şey saçmaydı.Dubua hem sağ hem sol beki yedekliyor hirsli bir oyuncu ve sol bekte iyi oynarken çıktı angelino girdi daha kötü oldu takim
Sezon başları bunlar her takımda olabilecek şeyler. Oynadıkça takım açılacak, kendine gelecek geçen sene Kayseri'ye daha iyi kadroyla yenilmiştik. Gelen oyuncuların çoğu kampa katılamadı, bazılarının sakatlığı oldu. Mesela dün Bayern, Leipzig'ten 3 yedi. Öyle bir abartıyorsunuz ki bazen. Geçen senede böyleydiniz sezon başında şampiyon olunca hocanın hakkını bile veremiyorsunuz.