Transfer Nöbeti #14 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos

• Alınmalı

Oy: 94 49,0%
  • Alınmamalı

Oy: 52 27,1%
  • Nelsson satılırsa alınmalı

Oy: 46 24,0%

• Kullanılan toplam oy
    192
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Monçi'ye sövüyoruz da o olmasa teklif bile yok bizimkilere

Dubois in de dün çıktıktan sonra küçük su şişesini fırlatması falan saçmaydı. O da yolcu gibi geliyor bana.
Eşi kolileri toplamıştı ne oldu o iş onu da anlamadım gidecekken sen dur dedik heralde kötü de oynamadığı maçta çıkartılma tepkisi ben normal karşıladım. Yerine giren adam zaha ile uyumlu olamaz büyük sıkıntı var.
Herif maç içinde orta sahayı 3lüyordu sürekli alan açılıyordu. Çıktıktan sonra daha kötü olduğumuz aşikar.

Belirsizliklerin de kaybolması lazım bu adamlar gidecekse gitsin kalkacaksa kalsın.
Buna karar verelim.

Nagelsmann falan aptaldı zaten Angelino'yu oynatabilmek için 3'lü oynatıyordu takımı. Bir biz akıllıyız. Sen oyuncuya uygun oyun oynatmazsan İspanyol Ömer Bayram da denir Caner de denir. Zaniolo'da da aynısı oldu. Zaha'da da olacak.
Oyuncuya uygun oyun oynatacaklarına oyuna uygun oyuncu almaları lazım önce. Madem 4 lüye uymuyor neden alıyorsun angelinhoyu

biz niye böyleyiz ozaman kardeşim
transfer yapamamış kayaeriyi niye yenemedik
niye az kalsın zalgiris faciası yaşıyorduk

niye niye niye?

bi hazır olmayan bizmiyiz ve niye hazır değiliz?
Sezon başları bunlar her takımda olabilecek şeyler. Oynadıkça takım açılacak, kendine gelecek geçen sene Kayseri'ye daha iyi kadroyla yenilmiştik. Gelen oyuncuların çoğu kampa katılamadı, bazılarının sakatlığı oldu. Mesela dün Bayern, Leipzig'ten 3 yedi. Öyle bir abartıyorsunuz ki bazen. Geçen senede böyleydiniz sezon başında şampiyon olunca hocanın hakkını bile veremiyorsunuz.

Rashica kapalı savunmaya karşı yetersiz de Zaniolo çilingir sanki mübarek. Kalenin 35 metre uzağında rakiplerle güreşiyor. Zaniolo'nun istatistiği de balon. 1'i penaltı, 1'i 6-0 yapan gol. Rashica sol kanat oynasa onunda gol sayısı yükselir

Sol kanat zaten yeterince dolu. Gelecek oyuncu Rashica seviyesinde kalacaksa sağ da dolu. Hazırlık, eleme ve Kayseri maçları baz alınacaksa Boey dışında bu seviyede oyuncu yok, Nelsson 5. stoper olur yorumu yapılır. Zaniolo değerlendirilecek kadar süre bulmadı hala. Kesinlikle satılmasın gibi bir görüşüm yok orası ayrı.

Sezon bittiği zaman eksik mevkiler belliydi, kadro korunup, Sergio mertens ve sol bek eklemesi yapılacaktı.Sadece sol bek eklenmesi yapıldı, rashica da alınmadı. Bence çok dengesiz bir yapılanma var ortada.

Kimse kim, hocanın böyle laflar etmemesi lazım
Evet onu diyorum. Gitmek isteyenin yüzüne söyle bize oyun hakkında problemleri kendisinin hatalarını oyun kurgusundaki 2. Bir planı olmamasını anlatsın oyuncularla röportajda dalaşmayı taraftar olarak beklemiyoruz.

Hazirlik süreci uzun sürebilir gecen sezon da ikinci hafta giresun’a kaybettik

O maca akbaba ile ciktik yeni gelenler ayakta duramiyor diye

Zaha sakat transfer edildi dun net gördük hazir degil en az 2 hafta lazil

Icardi en az 5 kilo fazlasi var hazir degil kosacak hali yok

Demirbay da hazir degil sakat geldi oda zaha gibi

Bu oyuncular girdikten sonra zaten fiziksel geriledi takim 3 oyuncuyu tasimak zor

Skor bulamadigimiz icin girmek zorunda kaldilar

Mertens gecen sezon trabzon macindan itibaren ilk 11 de yer buldu mesela cünkü hazirlik süreci var

Torreira’yi hazirlik kampinda kaybettik adam hic bir efor idmaninda yer alamadi sakatliktan yeni döndü hemen oynamasini bekliyor insanlar bir kisi de anlamiyor ki hazir olmayan oyuncu oynadigi zaman adale sakatligi yasayabilir ve daha uzun süre takimdan ayri kalabilir

Ya hic top oynamadiniz ya da ezbere yorum yapiyorsunuz

Takimin hazir olmama sebebini üstte yazdim yeni gelenler hazir durumda degil

Bu kadro ile gecen sezon kaybettik kayseri deplasmaninda

Takim oynadikca haftalar ilerledikce fiziksel ve form durumu da artacak,biraz futbol oynamis veya takip etmis bir insan anlar bunu

Fazla uzakta aramaya gerek yok gecen sezon formsuz basladik uyum ve fizik artinca takim yükselise gecti

Tudor’la ostersunds’e elenen takim ile lige baslayan takimin fizik olarak farkini anlatmaya gerek yok bazi seylere zaman lazim sabir lazim

Ligin ilk macindan sonra gecen sezonun sampiyon hocasina hoca degil demek art niyettir

hamzada şampiyon yaptı

birebir aynı savunmalar vardı

şampiyon yaptı filan

ozamanda bana salladılar

maşallah sonra o bana sallayanlar benden çok hamzaya salladılar sesimi çıkarmadım

yine aynı olay

arda senin dediklerine bakılırsa icardi-torreira bizi şampiyon yapmış

onlar olmayınca böyle olacaktık demek

Dubua hem sağ hem sol beki yedekliyor hirsli bir oyuncu ve sol bekte iyi oynarken çıktı angelino girdi daha kötü oldu takim
Yav angelino yu zaten 11 olsun diye almadın mı? Bir yerde o oynayacak zaten ve iyi olması içinde oynaması gerekiyor oturarak nasıl formunu bulacak? girdikten sonra iyi oynamadığını kabul etmekle birlikte. Oyuna girmesini normal karışılıyorum dubois in ise yaptığı şey saçmaydı.

Sezon başları bunlar her takımda olabilecek şeyler. Oynadıkça takım açılacak, kendine gelecek geçen sene Kayseri'ye daha iyi kadroyla yenilmiştik. Gelen oyuncuların çoğu kampa katılamadı, bazılarının sakatlığı oldu. Mesela dün Bayern, Leipzig'ten 3 yedi. Öyle bir abartıyorsunuz ki bazen. Geçen senede böyleydiniz sezon başında şampiyon olunca hocanın hakkını bile veremiyorsunuz.

bayern filan önelememi oynadı adamlar daha 2 hafta önce toplandı

clye gideceğiz tabi ki hucuma 1-2 extra futbolcu katılacakdı

nesi yanlış transferlerin

erden timura sallamak içinmi bu çaba !!!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt