Transfer Nöbeti #14 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos

• Alınmalı

Oy: 94 49,0%
  • Alınmamalı

Oy: 52 27,1%
  • Nelsson satılırsa alınmalı

Oy: 46 24,0%

• Kullanılan toplam oy
    192
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
“Kerem 10 numara olmaz mı?” sorularına cevap oldu mu? Hoca ne olursa 4-2-3-1den vazgeçmezse Barış, Kerem ve Halilden biri Zana’dan dayak yer

Gomis’i geri çağırın, ancak o kurtarır hocamı böyle giderse.

Fernando Muslera: "İlk maç her zaman en zorudur. Bir de dışarda oynadık. İkinci yarı çok daha üstün oynadık, fırsat yakaladık. Rakip de iyi bir şekilde kapandı. Onları açmayı öğrenmemiz lazım. Fiziksel olarak birçok arkadaşımız kendine geliyor, ilerleyen süreç pozitif olacak."

2 senedir bunu öğreneceğiz.

bir tarafta 3.lig oyuncusuna 10 m tl veren kulüp diğer tarafta transfer tahtasını açamayan bir kulüp insan biraz utanır oynattığı oyuna hakeme gidiyor bir de

Ben keremi ilk defa bu kadar kötü gördüm. Ayrıca cidden barış varken neden bakambu çıkar

-ilk yarıdaki kadro as kadro değil
-as kadro daha kondisyon olarak hazır değil
-as kadro uyum olarak hazır değil
-zaten pas yüzdesi yüksek oyuncularımız yok bu tür zemin en çok bizi etkiler
-kayseri 5-6 tane siyahi oyuncu ile fizik oyunu oynadılar ve sezon başına göre oldukça sert oynayıp yıldırmak istediler. zahanın pozisyonu sadece bir örnek.
-adam sadece bu maça odaklanmış sen hazır olmayan halin ile sık maça çıkıyorsun.

hoca ve bireysel oyuncu olarak değerlendirenler de olacaktır...

Forum gercekten cekilmiyor birsey olursa, galibiyet disinda.

Daha sezonun basi, birkere de aglamayin bu kadar arkadas yaw. Yok olduk yok bittik, bir kendinize gelin bu ne panik.

Daha 8 gelcek, Rashica gelcek.

34 macin 34'une kazanmicaz, son dakkika goller de yicez, kendinize ona gore hazirlayin.

Dubois neden oynadi kendisi bile bilmiyordur ne kadar sacma sapan bir tercih bu yaw

Geçen sezonun büyük kısmında da aynı sorunu yaşadık. Zalgiris gibi Kayseri gibi topyekün savunmaya gömülen takımlara karşı çaresiz kalıyoruz.

Ben keremi ilk defa bu kadar kötü gördüm. Ayrıca cidden barış varken neden bakambu çıkar
Kerem ilk kontrol sıkıntısı olan bi arkadaş zaten, bir de üstüne zemin bok olunca tamamen sıçtı. Artık olarak Maçlara kötü başlayınca genelde tüm maç kötü oynuyor kerem.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt