- 4 Ağustos 2019
- 54
- 36
- 213
“Kerem 10 numara olmaz mı?” sorularına cevap oldu mu? Hoca ne olursa 4-2-3-1den vazgeçmezse Barış, Kerem ve Halilden biri Zana’dan dayak yer
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
taraftar hocaya bilenmiş gibi
sıkıntılı
Adama dersen param yok diye yönetim ne yapsın boeyi o getirdi nelssonu o getirdi tamam morutan cicalday tutmadı o sezon bile gruplardan çıktık Marsilya yı 4 ledik o kadro ileTerimle oldu mu son sezon bi düşün bakalım
3 tane resmi maç oynamışsın, 150 tane adam almışsınTaraftar bilenecek yer arıyor
Basit sanıyorlar bu işi
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Raşit olsun veya olmasın bu maçı alman lazım. Tete ve Zaniolo'muz var.Rashica'nin yerine Baris Alper oynuyor. Bir dusunun bunu.
Seri nzonzi lemina marcao falcao lu kadroyla ne oynadı.Adama dersen param yok diye yönetim ne yapsın boeyi o getirdi nelssonu o getirdi tamam morutan cicalday tutmadı o sezon bile gruplardan çıktık Marsilya yı 4 ledik o kadro ile
okanı3 tane resmi maç oynamışsın, 150 tane adam almışsın
Rakibin 2 sene transfer yapmamış
Napmalıyız Kayseri denilen takımı yenmek için
Her yere 20 m euroluk adam koyunca kendi kendilerine de yenerler herhalde bu ligde
Param yok mu denildi, dalga mı geçiyorsun arkadaşım o sezon bi dünya bonservisle topçu alındı.Adama dersen param yok diye yönetim ne yapsın boeyi o getirdi nelssonu o getirdi tamam morutan cicalday tutmadı o sezon bile gruplardan çıktık Marsilya yı 4 ledik o kadro ile
Kerem ilk kontrol sıkıntısı olan bi arkadaş zaten, bir de üstüne zemin bok olunca tamamen sıçtı. Artık olarak Maçlara kötü başlayınca genelde tüm maç kötü oynuyor kerem.Ben keremi ilk defa bu kadar kötü gördüm. Ayrıca cidden barış varken neden bakambu çıkar
Tete ve Zaniolo yoktu. Olsaydi farkli olurdu.Raşit olsun veya olmasın bu maçı alman lazım. Tete ve Zaniolo'muz var.