Transfer Nöbeti #14 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos

• Alınmalı

Oy: 94 49,0%
  • Alınmamalı

Oy: 52 27,1%
  • Nelsson satılırsa alınmalı

Oy: 46 24,0%

• Kullanılan toplam oy
    192
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Keske Berkan'i da gidecekler listene ekleseydin Okan. Midtsjo > Berkan bak o kadar diyorum su macta belki gol bile atardi, en azindan topla arasi iyi, drible ediyor, adam eksiltebiliyor. Vasat ovmeyiniz.

berkan müthiş bir joker ama 8de ve son yarım saat topçusu

sorun berkanda değil şunu anlamak lazım

kayserili topçular nasıl şık paslaşmalar yaptı gördünmü

hangisini transfer ederdin!!!!

sorun hocaaaa!

ne yazık kı akturkoglu gibi iyi oyuncular kötü zeminlerde oynuyamıyor yapacak bisi yok

Takım oyun kuramıyor
oyun kuran pas yüzdesi yüksek
dikine oynayacak ikili mücadeleden kaçmayacak ileride de etkili olacak bir 8 numara lazım gibi
Geçen volede serkan akkoyunun orta sahaya ismi geçen oyuncuların analizini yapmıştı parades ndombele fred ve saul nigez vardı
Ben takımın orta sahada mücadele kısmında bir problem görmüyorum toreira ve berkan mücadele kısmında çok iyiler.
Ama iş oyun kurma olayına gelince takım tıkanıyor sergio hiç hazır değil burada da iki tarafida oynayacak oyuncu lâzım prime selçuk gibi biri yapılan analizde bana sanki aradığımiz isim saul nigez gibi geldi ama ispanyol olmasida kafamda bir soru işareti bırakmıyor değil.
Şuradan da izlenebilir. Gayet güzel bi analiz videosu olmuş

SM-A750F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

geçen seneki kayseri maçı gibi oldu aslında

yani maç önü aslında rahat görülebilir şeyleri göremedi hoca

üstelik 45den sonra da göremedi

berkan barış gibi oyuncular rol oyuncusu

bunlar bazı maçlarda çok iyi bazı maçlarda berbat

rakip kapanıyor ve topu sana veriyorsa bu adamlar asla iş yapamıyor

hadi berkan neyse de barış konusunda geç kalması inanılır gibi değildi

Maalesef üzülerek söylemeliyim ki karakullukçu haklı cikacak, bu takım epey yanlış kurgulanmış, Kerem zaha beraber oynamaz, ikisi de sol kanat, kerem 10 numara oynamaz, zaha da oynamaz, bağlantı yapacak bir oyuncu lazım. Okan hocanın işi çok zor duruyor şuan

Çok karamsarsınız ya

Benim dikkatimi sadece zaha çekti

Takıma mı kızdı ne anlamadım

Sürekli asık surat ve söylenme
Taraftarla aynı dertten dolayı kızdı. Heriflerle kaç gündür antrenman yapıyor demek ki herife top atamıyoruz koşu yollarına top atmaya geldi mi mal mal bakıyoruz.
Sonra o sinirlenmesin de angelino mu sinirlensin tamam kardeşim güzel orta açıyorsun da ya geri pas yapıyor ya orta açıyor önündeki zaha gibi adamla iki ver kaç yapacaksın o çalım atacak seni görmüş olacak bindireceksin falan.
Solda zaha var maç boyunca oynamadığımız sağ taraftan oynuyoruz. Niye kerem var. Kerem yarın gidiyorum dese sıçacağız heralde.

Kafayı toplayıp ne oynamak istediğimizi nasıl oynamak istediğimizi düşünmemiz lazım.
Herifler kapanana kadar barışla topları ezeceğimize dhaa erken sokup maçı çözebilirdik

Zaniolo, Zaha, Kerem, Barış, Tete, Yunus, Morutan. An itibariyle 7 tane kanat var, orta saha ve Mertens in yerine oynayacak adam yok. Fb ile çalım yarışına girmek yerine bir 8 bir de 10 numara alsak sezona daha iyi girebilirdik.
erken konuşmamak lazım ama şimdilik ben de bu yönde düşünüyorum. kanat hamlelerine gerek var mıydı tartışılır. eksik yerleri kapatmaya odaklanabilirdik.

ama yine de belli olmaz tabi. oyuncular alışıp takımı taşımaya başlarsa bir şey söylenmez.

Maalesef üzülerek söylemeliyim ki karakullukçu haklı cikacak, bu takım epey yanlış kurgulanmış, Kerem zaha beraber oynamaz, ikisi de sol kanat, kerem 10 numara oynamaz, zaha da oynamaz, bağlantı yapacak bir oyuncu lazım. Okan hocanın işi çok zor duruyor şuan
kerem sag kanat oynar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt