Transfer Nöbeti #14 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos

• Alınmalı

Oy: 94 49,0%
  • Alınmamalı

Oy: 52 27,1%
  • Nelsson satılırsa alınmalı

Oy: 46 24,0%

• Kullanılan toplam oy
    192
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu takıma bağlantı yapacak 8-10 numara lazım, alınmazsa çok iyi olmaz.Kerem o işi yapamaz, Zaha yapamaz, bir tek mertens yapar o da 37 yaşında.

Mertens’in yerine de biri lazım kimse düşünmüyor ama torre’nin yedeği yok 6-8-10 lazım bu takıma

Kanat da eksiğiz bir kanat daha alın hadi. 8-10 boşken bir kanat daha alin. Messi gelse baris oynar ama yine de alin.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu mactan bagımsız hep söylüyorum zerre sevmesemde zımbacı şöyle macları 2 hamleyle alıyor cogu zaman o sebeble fenerden filan önde 8jk
Beşiktaş'ın yedek kulübesi sıfır. Bizde oyuna girmeyen ve kadro dışı olan adamları havada kapar imkanı olsa.

Set oyununu oynayamamizda ilk faktor ana kadro oyuncusu olmayan oyuncularin teknik becerilerinin ve karar mekanizmalarinin cok dusuk seviyede olmasi (BAY, Berkan, Kerem Akturkoglu).

Sunu kabullenelim ki Kerem Akturkoglu set oyuncusu degil. Bazilari 10 numara oynasin falan diyor. Su anki haliyle imkansiz.

Mertens set oyununun kralini oynar ama adam yasli artik. Oliveira cok cok hantal. 40 yasinda gibi oynuyor. Angelino'nun form tutmasi zaman alacak.

Okan hoca bu gecis oyununda israr ederse bu sene lig husran olur. Anadolu takimlari cekecek otobusu bekleyecek. Paredes'i de alamadik. Orta saha alsak da hazir gelecegi de soru isareti.

Cok negatif olmak istemiyorum. Sonucta PL'de oynamiyoruz ama korktugum faktorler:
1. Orta sahada kalite eksikligi. CL takimi yapacagiz dediler. O seviyede Torreira disinda orta saha oyuncusu yok.
2. Transferlerin cok gec gelmesi. 1 ay sonra iyiye gitsek de cok kotu bir baslangic ligi vermene sebep olabilir.
3. Okan hocanin set oyununu hic dusunmemesi.

2 tane saglam orta saha ve para varsa bir de oyun kilidini acacak 10 numara lazim.

Torreira'ya yedek en büyük eksiğimiz bu maçta atak sürekliliğin sağlayamamamızın 1. nedeni Torreira yada onun gibi sahipsiz topları toplayacak net bir 6'nın olmayışıydı.

2 sezondur transfer planımız şu, sözleşmesi 1 yıl kalan adamlara teklif götür. geleni al, fırsat transferi kovala
o konuda sorun yok ama planlama yanlıs önce takımın acil ihtiyac bölgelerini tespit ederona göre başlarsın
biz tam tersi basladık şaka gibi kanat ve sol bek degildi bu takımın önceligi
lig biterken bile 2 tane ortasaha diye bagırıyordu
sezon basladı ve hala os yok

Benim merak ettiğim konu şu neden aboubakar, nelsson falan hazır olabiliyor da kendi kulübüyle yaz kampı yaşayan antrenmanlara hazırlık maçlarına dahi çıkan adamlar olamıyor.
Daha 2 ay önce yan yana oynayıp yardıran adamlar birbirini ilk defa görüyormuş gibi davranması acayip değil mi?

Sonra o gelecek hazır olacak bu gelecek hazır olacak niye hazır olmuyor arkadaş misal? Tamam sakatları anladım, icardiyi de anladım acayip bir dönem geçirdi de diğerlerine ne oluyor.
Geleni ayrı kalanı ayrı saçmalamaya doyamıyor.

Yeni geldi diye ekstra idman mı veriyoruz bu adamlara da yanındakine pas atamıyorlar. Olm bu adamlardan birisi şimdi ihtiyacı olsaydı da dortmunda falan gitseydi yanındakine 5 pas verip 5i de tutmayacak mı.

Anlamlandıramadığım işler bunlar. Oyuncular hazır değilse oyun stilini değiştirirsin bir şekilde 1 gol sıkıştırırsın sonra fantaziler gerçekleştirirsin.
Ne bu top bizde kalsın paslaşalım, lan geride 3 oyuncu birbirine pas atarak pas oyunu oynamış olmazsın.

Hocanin dokunuşu hic yok.1 taktik belirlemis kafasinda tutmayinca 90dk kitleniyor kafasi.Çözüm oyuncu değistirme.Bunu anadolu takimi hocasida yapiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt