Transfer Nöbeti #14 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos

• Alınmalı

Oy: 94 49,0%
  • Alınmamalı

Oy: 52 27,1%
  • Nelsson satılırsa alınmalı

Oy: 46 24,0%

• Kullanılan toplam oy
    192
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
en büyük sorun hale çok belirsizlikler var geleceklerde gideceklerde.. UYUM sıkıntısı çözülene kadar bir an önce eldekilerden verim almalıyız. Her sene bir gomis çıkmaz.. şunu anlamakta zorlanıyoruz zaten.. sezon başı bir iki maç kaybetsek ne olur transferi fırsata bırakalım demek bazen çok şeyi feda etmek anlamına gelebiliyor..

Süleyman Rodop: "Galatasaray, Rashica ve kulübü ile anlaştı, Norwich parayı peşin istiyor, Galatasaray taksit planlıyor. Bir şekilde orta yol bulunacaktır."

3 orta saha da kiralik marcaodan iyi verim aldık falcso desen kronik sakat çıktı ve taraftar çok istedi. Yine geliyor para yok demeye terime gelince para yok hocam bizi kurtar okana tarihin en iyi kadrosu kuruluyor Kayseri de futbolun f su yok. Okanın neyini savunuyorsunuz? Çıkardığı kadro kadro mu ? Berkanş kim 90 dk oyunda tutar tahta ya bildiğin tahta ayağı.
Hepsi bahane. Terim yıldız istendi alındı. Ondan vazgeçti genç scout transferleri istedi onlar da yapıldı. Basbaya rezalet futbol oynattı. Okanın geçen yıl topladığı puanı terim hiç bir kadroyla toplayamazdı çünkü artık eski fatih terim değil.

TORREIRA DA SORUN NE
TORREIRA DA SORUN NE
TORREIRA DA SORUN NE
TORREIRA DA SORUN NE
TORREIRA DA SORUN NE
TORREIRA DA SORUN NE

Takım hazır değil transferler takıma oturmadı sabredicez yapacak bişey yok ve bu süreçte az puan kaybı yaşamamız gerekecek umarım geçen sezon başlangıcı gibi şanslı oluruz.

Süleyman Rodop: "Yunus Akgün, ayrılmak istediğini Okan hoca ve yönetime iletti."

Çok karamsarsınız ya

Benim dikkatimi sadece zaha çekti

Takıma mı kızdı ne anlamadım

Sürekli asık surat ve söylenme
Aynen bide bu konu var. Dakika bir el kol hareketleri..buradaki arkadaşlarda tutturmuş '' adam ben nereye düştüm'' diyormuş filan. adam icardi nereye düştüyse torreira, mertens, oliveira, muslera ,zaniolo, tete nereye düştüyse oraya düştü. çok abartmayalım isterseniz. ayrıca koskoca ronaldo arap ligine bu kadar mimik yapmadı yahu.kan hoca zahayı yonetemezse işimiz var , devre arası fesih görüşmelerini duyar gibiyim şimdiden.

En büyük sorun kapanan takimlari cözemiyoruz. Zalgirise karsi bile 11 kisi ceza sahanin icinde oynayinca zorlandik.

Süleyman Rodop: "Galatasaray, Rashica ve kulübü ile anlaştı, Norwich parayı peşin istiyor, Galatasaray taksit planlıyor. Bir şekilde orta yol bulunacaktır."
haziranın başında vereceğimiz 7 m euroyla bugün vereceğimiz 5 m euro aynı para olacak neredeyse gerçekten akıllıca bir strateji

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt