Serkan Gündüz
10 Numara!
- 25 Haziran 2019
- 17.704
- 11.609
- 1.473
Trabzonda yener bizi şans bu sezon Okan hocanın yanında olacak mı göreceğiz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Süleyman Rodop: "Yunus Akgün, ayrılmak istediğini Okan hoca ve yönetime iletti."
ŞükürSüleyman Rodop: "Yunus Akgün, ayrılmak istediğini Okan hoca ve yönetime iletti."
Olabilir çatıdan izliyorum karanlık daha net görünüyorŞehir içindeyim belki ondandır
Ishal olmus 7 haftaya Sahaya dönecektirAdam iki tane maçta kadroya girecek kadar sakat değil ama oynamıyor.
Açık alan topçularıyla tabi açamayız. 8 ve 10 no yok, kanatlar yanındakine pas veremeyen kerem ve barışEn büyük sorun kapanan takimlari cözemiyoruz.
ama aldığımız adamların hiç biri hazır değil ki.3 tane resmi maç oynamışsın, 150 tane adam almışsın
Rakibin 2 sene transfer yapmamış
Napmalıyız Kayseri denilen takımı yenmek için
Her yere 20 m euroluk adam koyunca kendi kendilerine de yenerler herhalde bu ligde
Ilk teklif yapan anadolu ekibine bedavaya kiralanir.Süleyman Rodop: "Yunus Akgün, ayrılmak istediğini Okan hoca ve yönetime iletti."
Ben öyle düşünmüyorum terim terimdir. Bu kadar yıldızı yönetmek bile Okan için çok zor bilmiyorum ben takımın sonunu iyi görmedim. Varsa bu saaten sonra takımı ligi tanıyan takip eden yabancı td varım fakat yabancı td tutmuyor olmuyor bu kadar net. El de tek çözüm terim.Hepsi bahane. Terim yıldız istendi alındı. Ondan vazgeçti genç scout transferleri istedi onlar da yapıldı. Basbaya rezalet futbol oynattı. Okanın geçen yıl topladığı puanı terim hiç bir kadroyla toplayamazdı çünkü artık eski fatih terim değil.
ishalken okan buruk un wcyi kullanmış diyolarTORREİRA HERKESTEN HAZIR
OKAN BURUK DERDİN NE
karakullukcuyu pek sevmem fakat az önce cok dogru söyledi sürüyle oyuncu alındı yıldız vs ama hicbiri takımın esas ihtiyacı degildi