Transfer Nöbeti #14 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos

• Alınmalı

Oy: 94 49,0%
  • Alınmamalı

Oy: 52 27,1%
  • Nelsson satılırsa alınmalı

Oy: 46 24,0%

• Kullanılan toplam oy
    192
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süleyman Rodop: "Yunus Akgün, ayrılmak istediğini Okan hoca ve yönetime iletti."
1691875286294.webp

kerem demirbayı izleyince aslında ramiz dayının haksız olduğunu hatırladım öyle bir performanstı

3 tane resmi maç oynamışsın, 150 tane adam almışsın

Rakibin 2 sene transfer yapmamış

Napmalıyız Kayseri denilen takımı yenmek için

Her yere 20 m euroluk adam koyunca kendi kendilerine de yenerler herhalde bu ligde
ama aldığımız adamların hiç biri hazır değil ki.
transferlerin bu maç için bir anlamı yok.
geri giden mertens ve oliveira'yı da düşünürsek geçen yıldan zayıf bir kadroyla çıktık sahaya.
rakibin durumu malum ama bazı noktalarda zayıf kalınca rakibin kimliğinden bağımsız olarak takım kötü görünüyor.

Hepsi bahane. Terim yıldız istendi alındı. Ondan vazgeçti genç scout transferleri istedi onlar da yapıldı. Basbaya rezalet futbol oynattı. Okanın geçen yıl topladığı puanı terim hiç bir kadroyla toplayamazdı çünkü artık eski fatih terim değil.
Ben öyle düşünmüyorum terim terimdir. Bu kadar yıldızı yönetmek bile Okan için çok zor bilmiyorum ben takımın sonunu iyi görmedim. Varsa bu saaten sonra takımı ligi tanıyan takip eden yabancı td varım fakat yabancı td tutmuyor olmuyor bu kadar net. El de tek çözüm terim.

Biz Angelino ile ilk planda oynayacaksak savunmayı üçlü kurmamız lazım çok rahat geçiyorlar sanki kendisini

Okan hoca bu kafayla giderse hele Allah göstermesin Şampiyonlar ligine kalamazsa direk şutlanır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt