Transfer Nöbeti #14 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos

• Alınmalı

Oy: 94 49,0%
  • Alınmamalı

Oy: 52 27,1%
  • Nelsson satılırsa alınmalı

Oy: 46 24,0%

• Kullanılan toplam oy
    192
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oynanan topa 1 puan iyiydi bu arada hiç üzülmedim.Takım rayına oturana kadar zirveden kopmamak lazım.Gerisi kolay

Hocayi terimciler saniyede harcayacak gibi duruyor. Suan okan degilde terim olsaydi bin bir cesit kilif bulurlardi once tff sonra yardimcilarini sonra baskani suclarlardi.

Adam seni sampiyon ettimi etti terimi kac yildir rezil eden fenerin icinden gectimi gecti . Topcular ile arasi iyimi iyi , sevsenizde sevmesenizde Okana zaman vereceksiniz cunku daha kredisi cok. Bu takim ne hocalar gordu hamzalar torrentler vs...

5-6 hafta sonunda elestirmek dogru olur.

Ornegin bugun psg %82 topla oynama orani ile oynadi gol atamadi. Leipzig bayernin icinden gecti.
Üstad onlara kalsa her maçı 5-0 kazanmalıyız. Taraftar olarak şu bilince asla ulaşamayız.

Beşiktaş 10+2 m euro Talisca'ya teklif yapmış olur olmaz bilemem ama açıkçası kendi takımımda isterdim Icardi tüm stoperleri üstüne çeker seken topları müthiş vurur ya da kafayla zımba gibi çakardı. Zaniolo'yu da 10 numara oynatmak lazımdı eğer giderse nasıl olacak hiçbir fikrim yok ama güç kaybetmiş olma olasılığımız da var.

valla hocanın 4-5 tane yardımcısı var oturup konusacak yanlısları bulacak en dogru oyun dizilimini bulacak bukadar basit

Toparlarız abiler ama gerçek olan şu orta sahamız kötü ne zamanki gerçek bir 8 geldi bu takım düzene girer hücumda iyiyiz orta sahamız kötü olduğu için üretemiyoruz tek sorun bu

geçen sene bittiğinde eksikler merkez, 10 numara ve sol bekti.

hiç hesapta yokken sol kanat aldık
zaniolo'yu takıma yerleştirememişken gittik bir de sağ kanat aldık.
sol bek aldık ama henüz hazır değil. olabilir, buna itiraz yok.
orta sahamız hala boş
10 numara 36'lık mertens'e emanet.

pek mantıklı işler yapmadık gibi geliyor bana.

Bizim taraftarimiz asla akillanmaz asla!!!

Gecen sezon kayseri deplasmaninda ilk hafta degildi takim cok kötü durumdaydi,o takim ordan geldi sampiyon oldu

Biraz sabir etmek zor olmamali gecen sezon yaptiklarimiz ortada
Ne kayseri geçen seneki kayseri, ne biz geçen sene ki biziz. Herkes farklı galibiyet bekliyordu. Tepki normal.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bizim taraftarimiz asla akillanmaz asla!!!

Gecen sezon kayseri deplasmaninda ilk hafta degildi takim cok kötü durumdaydi,o takim ordan geldi sampiyon oldu

Biraz sabir etmek zor olmamali gecen sezon yaptiklarimiz ortada
Katılıyorum son dakika da Ramazan düzgün vursa az daha yeniliyorduk en azından 1 puan 1 puandır deriz. 37 hafta daha var tonla maç var illa ki telafi edilebilir. Ama son dakikalarda saçma sapan bir golle yenilmiş olsak çok fazla koyardı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt