Transfer Nöbeti #14 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos

• Alınmalı

Oy: 94 49,0%
  • Alınmamalı

Oy: 52 27,1%
  • Nelsson satılırsa alınmalı

Oy: 46 24,0%

• Kullanılan toplam oy
    192
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gelen giden netleşsin. Şu transfer dönemide bitsede artik hem futbolcular ve bizler kafa olarak bir rahat etsek.

bjknin transfer dönemi sonunda kuracağı hücum hattı:rebic-talisca-rashica-aboubakar

zaha, kerem, zaniolo, halil hücuma yönelik oyun kurucu orta saha oyuncusu değil..

Zaha mutlu etti yalnız kısa sürede. Büyük işler yapacak hatta sanki bugün 11 başlasa bugün farklı şeyler konuşurduk bilemiyorum ama tahmin sadece.

Reis takım dizilişi naaıl olmalı sence

Biz 4-3-3te hemfikir olduk ama mevcut kadroda 3lü ortasahayı da kuramıyoruz
Banane yav

Her istediği alınan hoca düşünsün

7.5 milyon euroya 20 milyonluk sol bek alıyoruz adama, geleli 20 gün oldu hala fayda falan tartışıyoruz

Talisca' yı en son 24 yaşında izleyenler, hala aynı adam sanıyorlar da aksini düşünmüyorlar nedense?!..

Ben hala Tete neden alindi anlamadim. Ben Zaniolo kesin satilmistir dedim ama hala bir haber yok. Cok garip bir transfer politikasi izliyoruz.

rengım uygunda

bu adamların pozisyonunda

icardi-bakambu-halil olmus olacak

barıs 4. opsiyon mu olacak forvette
Buna katılıyorum renktaş diğer mevkilerde biraz şişkinlik oldu ama sağ kenarda net olarak oynatabildiğimiz tek isim şu anlık Barış o da idarelik oynuyor. Tete ve Rashica rotasyonu mantıklı bu mevki için.

Zaniolo durumu ciddi etkiliyor herkesi. Teklifler yetersiz ise oynatalim. Gerek yok satmaya. 8 alir devam ederiz yolumuza.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kolpşah yoksa birileri kolpa atsın çabuk maç sinirlerimizi bozdu
#sal kolpayı
Parades ile 3+1 yıllığına büyük ölçüde anlaştık.
Raşitsa artık bizim oyuncumuz arkadaşlar rahat olun.
Zaniolo bonuslar ile beraber 32.5 milyon euro'ya gidiyor. Takımın adını öğrenmeye çalışıyorum.

Mevcut kadrolar bu duruma doğru gidiyor herkes açısından zor bir lig olacak bugün yenilsek muhtemelen büyük kayıp olurdu ama 1 puan 1 puandır mantığında olup gerekirse 1 puana da razı olmalıyız.

Muslera
Boey - Nelsson - Abdülkerim - Kazımcan
Torreira - Transfer
Tete - Kerem - Zaha
Icardi

Mert
Onur - Necip - Colley - Masuaku
Amir - Gedson
Ghezzal - Talisca - Rebic
Aboubakar

Livakovic
Mert - Becao - Dijiku - Ferdi
Transfer - Fred - Szymanski
Cengiz - Dzeko - Tadic

Hoca hatalarından genelde ders alıp değiştirirken bu oyunu okuma ve oyuncu değişiklikleri konusunda hala aynı ve yetersiz uyaranda yok muhtemelen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt