Okan Mason
Büyük Kaptan
- 5 Temmuz 2011
- 27.106
- 30.353
- 2.988
Angelinoyu soktugunda toreyrayi sokma ihtimalimizi öldürdü. Ne gerek vardi ki.
toreyrayı zaten sokmayacaktı
tam hazır değilmiş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Angelinoyu soktugunda toreyrayi sokma ihtimalimizi öldürdü. Ne gerek vardi ki.
Zaha'nin ve Icardi'nin oynadigi kisima bakacagim sirf.hocam izlemene gerek yok
Ona bende anlam veremedim. 11 yaşında yeğenim var abi niye devamlı ileri havadan oynuyorlar bunlar dedi ne bilim lan hoca ben miyim dedim sinirliydim zaten sinirimi çocuktan alacaktım. Neyse ki gönlünü aldım.heriflerin yatacağı belli bizimkiler illa uzun oynayıp taça auta atıp duruyo topları
Değişiklikleri ysptığında yorumum direkt oyunda hiçbir şey değiştirmez bu değişiklikler oldubu arada ben size birşey diyeyim
bugün oyuncu değişikliği yaptı işe yaramadı ya
önümüzde ki maç 80. dakkaya kadar oyuncu değiştirmez
adam dubua çıkarıp angelino soktu ya topu iki kere dubuanın arkasına attılar diye
herif niye ve nasıl oraya top atıldı diye sprgulamadı
dubua niye yetişemedi diye sorguladı
vallah billah gs hocası değilde başka bir takımın hocası olsa ağır dalga geçerdim
ha angelino zaten oynamalıydı o ayrı konu
takımında iki tane orjin solbek varken sen ne diye dubuayı oynatıyorsun ya neyin kafasını yaşıyorsun!!
Hoca da taraftar gibi transfer manyaklığı hastalığına yakalanmış
Eminim şu anda uçakta nereye kimi istesem diye düşünüyordur
Mancini'de kadro kötü değildi ki iç sahada 4-5 atıp deplasmanlarda saçma sapan puanlar bırakıyorduk.Okan’a tam destek ama Mancini hocamın elinde ne olurdu diye düşünüp duruyorum şu kadroyu.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bi ara kerem sol beke gectihem kerem hem de zaha'yı aynı anda nasıl kullanacak çok merak ediyorum
bu takımın sol kanat oyuncusu Zaha'dır, kerem'den nasıl katkı alacak bakalım
bugün bi ara zaha-angelino ikilisi sol bek, önlerinde kerem, böyle takılıyorduk ahahahah
şaka gibi yav
4-3-3 hariç hiçbir şekilde kullanamayız üst üstte biniyorlar. Zaha'yı başka yere atsak bu sefer maksimum verim alma olasılığımız düşecek sol çizgide rakiplerin içinden geçebileceğini gösterdi.hem kerem hem de zaha'yı aynı anda nasıl kullanacak çok merak ediyorum
bugün bi ara zaha-angelino ikilisi sol bek, önlerinde kerem, böyle takılıyorduk ahahahah
şaka gibi yav
Yapacagi değişiklikler demirbay, Zaha, toreyra, yunus, icardiydi. Angelino girince osya ikinci herifi sokmayacagi belli oldu. Yunus yerine de halili sokması sonra onu geriye çekip apoyu forvete atmasi offf basima agri giriyor.torreirayı berkanın yerıne alabilirdi
Hala isim konuşuyor herkesbu reaksiyonunu anlamadım.
takımı yönetim kuruyor neticede. etiket, isim sevdası varsa oradan çıkıyor.
taraftar her daim konuşur. ama dolu ama boş
işler kötü gidince suçu oraya yıkamayız. geçen sene iyiyken de aynı taraftar vardı.
hem kerem hem de zaha'yı aynı anda nasıl kullanacak çok merak ediyorum
şaka gibi yav
Zaten çıkmadan önce city style ortada oynuyordu elindeki bu opsiyonu niye yok etti ki onu anlamadım.Valla biraz ütopik kaçabilir ama merkezde bile kullanabilirdi Dubois'i illa Angelino'yu alacaksa eğer. Ortayı 3'lerdi böylelikle
Değişiklikleri ysptığında yorumum direkt oyunda hiçbir şey değiştirmez bu değişiklikler oldu
Bunu ben bile görebiliyorsam o nasıl göremez düşünüyorum bulamıyorum
İlk yarı aslında daha iyiydik sebebi takım birbirine daha yakın oynadı
2.yarı yoruldukça mesafeler büyüdü ve şut bile atmakta zorlandık
Hala isim konuşuyor herkes
Takım 2 aydır ne çalıştı, naptı belli değil.
En formda oyuncunu da fenerli kankan eğlensin diye kaybettin
Gevşek ortam yaratırsan böyle sezonun ilk maçına herkes salarak çıkar, ciddiyet diye bir şey yok.