Transfer Nöbeti #14 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos

• Alınmalı

Oy: 94 49,0%
  • Alınmamalı

Oy: 52 27,1%
  • Nelsson satılırsa alınmalı

Oy: 46 24,0%

• Kullanılan toplam oy
    192
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaha-kerem kafamda oturtamıyorum. Barış ve berkani artık görmek istemiyorum yeter artık yazık günah ya
Demirbay'a zaman tanımak lazım yakında anlaşılır et mi balık mı sisteme uyacak mi bakalım.
Bu arada bu zeminde futbol oynatan federasyonun da abv oyun kalitesini bayağı etkiliyor.
Zemin tam rezillik, bu olay ama düzelmez malesef, öyle bir irade yok ülkemizde. Her sene ayni sacmalik, biktik artik

Hücuma bu kadar yabancı alıyorsan planlaman nelssonu satıp merihi almak üzerine olmalı veya kaleciyi yerli yapmak.

Bugün keremle zahanın sahada üst üste geldiğini görğnce net şekilde plansızlık içinde olduğumuzu anladım

Yok hocam jk li büyük sayfalar paylasıyor.
Talisca onlara gidiyorsa bir sekilde onlari sogusluyordur ya da bir sponsor falan buldular.

Bu arada Talisca senelerdir Avrupa'da oynamiyor. Herkesin aklinda eski Talisca var. Gerci kucuk sikecilere gitsin ister miyim? Istemem. Bize gelsin ister miyim? Ona da tam emin degilim :)

Everton lu Tom Davies e superligden kimsenin cokmemesi garip

Bir de rachica gelecek değil mi daha ? Okan hoca baş bas bağırıyor onu istiyorum 1. Hedefim o diye. Neden istediği belli oldu bugün. Okan hocamizin muhteşem uzun top taktiginde 7600 kontra atak yedigimiz için geri koşacak adam lazım

Tete yerine kamadayı alsak herşey cözülecekti adam lazioya gitti ikna etmeye cok cabalamadık demek ki

neyse imza parası bunada verebilirdik lazio cok mu iyi takım?

kamada gelse hem mertens yorulmayacak kamada presste yapar hertürlü calımda var 10 numarayı kurtarırdık

böylece rashicada saga alınabilir zaniolo ile oynarlardı

simdi tete rashica zaniolo olunca zaniolo gitmek zorunda kaldı 10 numarada mertense yani bos kaldı

Bir de rachica gelecek değil mi daha ? Okan hoca baş bas bağırıyor onu istiyorum 1. Hedefim o diye. Neden istediği belli oldu bugün. Okan hocamizin muhteşem uzun top taktiginde 7600 kontra atak yedigimiz için geri koşacak adam lazım
Eğer öyle ise Raşika deli mi alemin hamalı niye gelsin buraya.

Mevcut kadrolar bu duruma doğru gidiyor herkes açısından zor bir lig olacak bugün yenilsek muhtemelen büyük kayıp olurdu ama 1 puan 1 puandır mantığında olup gerekirse 1 puana da razı olmalıyız.

Muslera
Boey - Nelsson - Abdülkerim - Kazımcan
Torreira - Transfer
Tete - Kerem - Zaha
Icardi

Mert
Onur - Necip - Colley - Masuaku
Amir - Gedson
Ghezzal - Talisca - Rebic
Aboubakar

Livakovic
Mert - Becao - Dijiku - Ferdi
Transfer - Fred - Szymanski
Cengiz - Dzeko - Tadic

Transfer
Boey - Kaan Ayhan - Abdülkerim - Angelino
Torreira - Transfer
Tete - Transfer - Zaha
Icardi

En iyi kadro bu sekil olur superlig icin

Abi hepsi olur , düzelir, halledilir de 60 dan önce oyuncu değiştirilmez takıntısı çok sıkıntı. Çünkü bunun doğru olduğunu savunuyor...

kerem ıyı oynadıgı macta takımın ligin en iyisi oluyor ama kötü oynayıncada tüm mac sıcıyor
bu gece böyle yatıcam knk

1691885265641.webp

Tete yerine kamadayı alsak herşey cözülecekti adam lazioya gitti ikna etmeye cok cabalamadık demek ki

neyse imza parası bunada verebilirdik lazio cok mu iyi takım?

kamada gelse hem mertens yorulmayacak kamada presste yapar hertürlü calımda var 10 numarayı kurtarırdık

böylece rashicada saga alınabilir zaniolo ile oynarlardı

simdi tete rashica zaniolo olunca zaniolo gitmek zorunda kaldı 10 numarada mertense yani bos kaldı
Kamada efsane olurdu yada ne yapip edip ilkayi alacaklardi bir tasla iki kus hem yerli hem unlu hem topcu.

Uyku tutmuyor. Defansta yapılan saçma sapan pas hataları. Hücumda bir türlü ayarlanamayan pas şiddetleri. Ne izledik biz? Bugün Hatay olsaydı 3 atardı bu Kayseri’ye.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt