Transfer Nöbeti #14 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos

• Alınmalı

Oy: 94 49,0%
  • Alınmamalı

Oy: 52 27,1%
  • Nelsson satılırsa alınmalı

Oy: 46 24,0%

• Kullanılan toplam oy
    192
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sorun transferde değil. Evet sezon açılışları sıkıntılı olabilir. Sorun takım içinde gruplaşma var mı yok mu ona bakmak lazım. Kerem in birkaç pozisyonda pas ATMAMASI midemi bulandırdı. Dubais in çıkarken ki sitemi Kerem Aktürkoğlu na idi. Umarım Okan hoca ve yönetim buna el atar... Ben böyle yorumladım. Bu kadar yatırım birkaç oyuncunun eline verilmemeli
Kerem böyle devam ederse geçen seneki gibi kesik yer yine. O sorun değil

Set oyunu ile pozisyon oyunu aynı şey değil. Dünyanın tüm büyük takımları set oynayabiliyor.

Yerleşik savunmaya mantıklı ve süreklilik olan, topu zor kaybettiğin hücumlar edebiliyor musun, hayır.

Sen gidip gidip kolayca kaybedip sonra da geri koşuyorsun. Geçen sene de böyleydi.
Baskan, o biraz da 8 + 3 ile alakali. Ilkay gundemdeyken de yazmistim. O adam City'de aliyor - veriyor - aliyor - veriyor ama mesela burada Kerem ve Baris ile yapabilecek mi? 2 metrelik mesafedeki adama pasin siddetini ayarlayamayan futbolcu bunlar. Once de dedim UCL maclarinda Kerem yedek kalirsa sasirmam. O yaptigi pas hatalarinin faturasi UCL'de felaketimiz olur. + Muslera + Boey
Kayseri 2 pres yapinca neredeyse hepsi top kaybetti. Geceden beri City ile eslesirsek ne olur diye dusunuyorum.

Dünkü zeminde set oyunu falan oynayamazdık bu arada maçı ya duran topla ya da şutla açacaktık onu da beceremedik.Yazın ortasında bu kadar leş bir zemin hazırlamayı nasıl becermişler tebrik etmek lazım.

Takımın hazır olması, olmaması mevzu değil. karşındaki takım 40 maç yapıp çıkmadı karşına. Kazanma azmi hırsı yoktu takımda. nasıl olsa atarız kazanırız havasıyla oynarsan böyle cevabını alırsın.
Bosuna Rasitsa demiyoruz. Bu adam mac secmez. Daha 12 tane UCL oncesi ve sonrasi mac var

Bu kerem demirbayi hiç tanımıyorum ama dünkü gibi bir herif olduğunu düşünmek bile istemiyorum .. Yani aklım almıyor geçen sene bizde olanlar da bitik yeni gelenler de bitik ulan tesadüfen de olsa 1 tane hazır oyuncu olmaz mı koca takımda..

kerem zaha pasindan daha vahimi sergionun keremin kosu yoluna birakamamasi, net bir pozisyonu harcadik.

keremin dünkü pas hatalari felaketti 2 pas hatasi 2 pozisyona girdi kayseri

ücüncü pas hatasinda da oldu galiba hatirlamiyorum ama böyle pas atilmaz

Baskan, o biraz da 8 + 3 ile alakali. Ilkay gundemdeyken de yazmistim. O adam City'de aliyor - veriyor - aliyor - veriyor ama mesela burada Kerem ve Baris ile yapabilecek mi? 2 metrelik mesafedeki adama pasin siddetini ayarlayamayan futbolcu bunlar. Once de dedim UCL maclarinda Kerem yedek kalirsa sasirmam. O yaptigi pas hatalarinin faturasi UCL'de felaketimiz olur. + Muslera + Boey
Kayseri 2 pres yapinca neredeyse hepsi top kaybetti. Geceden beri City ile eslesirsek ne olur diye dusunuyorum.
Ligdeki bir çok takım yapabiliyor bunu.

Her şeyi oyuncu kalitesine yığdıkça, onlar bir şey yapsın da maç kazanalım diye bakmaya devam ederiz.

Bir de Zaniolo falan beğenilmiyor şu ortamda.

Keremle Zahayı nasıl birlikte oynatacağız sezon boyu en büyük sorunumuz bu olacak gibi.Zaha mükemmel bir sol kanat onu mevkisinden ayırmak mantıklı değil.Kerem de forvet arkası oynadığı zaman çok top kaybı yapar gibi duruyor zaman zaman iyi paslar atsa da pas kalitesi üst seviye bir oyuncu değil,en mantıklısı sağ kanada atmak o zaman da Tete-Zaniolo/Rashica'yı ne yapacağız?Kerem'i takım da kesemezsin 3 yerli zorunluluğunun olduğu yerde.Zor bir iş açıkcası insallah Okan hoca altından kalkar.

(8+3) Türkiye ligi 11'i:
Günay Boey Nelsson Abdulkerim Kazım Torreira Transfer Tete Zaha Mertens İcardi
Avrupa maçları
Muslera Boey Nelsson Abdulkerim Angelino Torreira Transfer Tete Rahisca Zaha İcardi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt