Yunus Can DUBLEN
10 Numara!
- 18 Temmuz 2009
- 16.562
- 6.800
- 2.493
güzel soruGenduziyi kac kere izledin @Yunus Can DUBLEN
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
güzel soruGenduziyi kac kere izledin @Yunus Can DUBLEN
Şu pozizyonda pas atmayışını oyun zekası olarak mı görmeliyiz yoksa art niyet mi bu
Kalede rotasyon intihardır(8+3) Türkiye ligi 11'i:
Günay Boey Nelsson Abdulkerim Kazım Torreira Transfer Tete Zaha Mertens İcardi
Avrupa maçları
Muslera Boey Nelsson Abdulkerim Angelino Torreira Transfer Tete Rahisca Zaha İcardi
alakası yok.ben oldum delisi
Solda Kazimcan oynar o zaman.Muslera bu kadar formdayken Günay falan oynayamaz kalede.
Planlama hatası bu da başlı başına mesela.Iyi oynayan Sol kanat oyuncumuz varken neden üst düzey adam aldık mesela oraya ? Mecbur zaha oynayacak orada.Gecemeyecegi bek oyuncusu yok ligde , çok ciddi katkı verecektir.Demek ki Kereme çok guvenilmedigi için zaha aldık.433 oynamak lazım en kısa zamandaKeremle Zahayı nasıl birlikte oynatacağız sezon boyu en büyük sorunumuz bu olacak gibi.Zaha mükemmel bir sol kanat onu mevkisinden ayırmak mantıklı değil.Kerem de forvet arkası oynadığı zaman çok top kaybı yapar gibi duruyor zaman zaman iyi paslar atsa da pas kalitesi üst seviye bir oyuncu değil,en mantıklısı sağ kanada atmak o zaman da Tete-Zaniolo/Rashica'yı ne yapacağız?Kerem'i takım da kesemezsin 3 yerli zorunluluğunun olduğu yerde.Zor bir iş açıkcası insallah Okan hoca altından kalkar.
Solda Kazimcan oynar o zaman.
Sampiyonlar ligi oldugu icin. Kazimcan 2 mac kotu oynadiginda kimi koycaksin oraya. Angelino iyi adam ama 3 lu sisteme uyar. İnsallah az daha toparlar planlamada sikinti var. Borna sosa daha boey benzeri ileri geri gidiyordu ama asist katkisi cok degildi. Angelino tamamen İcardiyi besleme amacli alindi. Orta saha oturunca performansi yukari cikar.Kazımcan varken Angelino’yu neden aldık muamma zaten. Hem 3 yerli oyuncuyu sağlayacağız hem de genç bir oyuncu kazanacağız. Bunu şimdi değil önce de yazmıştım.
Bence de öyle. Iyi oyuncudur ama gereksizdiKazımcan varken Angelino’yu neden aldık muamma zaten. Hem 3 yerli oyuncuyu sağlayacağız hem de genç bir oyuncu kazanacağız. Bunu şimdi değil önce de yazmıştım.
üçlü sisteme oynar mı peki Okan hocaSampiyonlar ligi oldugu icin. Kazimcan 2 mac kotu oynadiginda kimi koycaksin oraya. Angelino iyi adam ama 3 lu sisteme uyar. İnsallah az daha toparlar planlamada sikinti var. Borna sosa daha boey benzeri ileri geri gidiyordu ama asist katkisi cok degildi. Angelino tamamen İcardiyi besleme amacli alindi. Orta saha oturunca performansi yukari cikar.