Transfer Nöbeti #14 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos

• Alınmalı

Oy: 94 49,0%
  • Alınmamalı

Oy: 52 27,1%
  • Nelsson satılırsa alınmalı

Oy: 46 24,0%

• Kullanılan toplam oy
    192
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
27 opsiyona 3 m euro kiralama bedeli = ben bu oyuncuyu almayacağım demek zaten. Diagne bile 1.5a kiralanmıştı.

2.lig topçusu olduğu için tıpkı B.A.Y gibi Berkan Eyüpspor'da oynasa bi Allahın kulunun dikkatini çekmez
Tamam işte onu söylüyorum bende. Bunlar rotasyon oyuncusu olur bu kadroda. Bu kadar eleştiriye gerek yok.
Eleştireceksen geçen sezondan beri yılda 3-3.5m cebe indirip 3-5 maç harici bi halt oynamamış Sergio'ya Mertens'e falan kızacaksın.

Cehennemden spoiler veriliyor. Hava cok sicak, ruzgar daha da sicak esiyor

Cagne'yi PL'ye kiraya verdik. Çok kötü bir performans göstermemesine rağmen herkes ne mal olduğunu anladı kimse teklif vermedi. Zaniolo'da da öyle olur. Bizim ligde bile zar zor iş yapıyor. Pl'de hiçbir şey yapamaz. Bir de sakatlık falan yaşarsa verdiğimiz para kıçımıza girer

Tamam işte onu söylüyorum bende. Bunlar rotasyon oyuncusu olur bu kadroda. Bu kadar eleştiriye gerek yok.
Eleştireceksen geçen sezondan beri yılda 3-3.5m cebe indirip 3-5 maç harici bi halt oynamamış Sergio'ya Mertens'e falan kızacaksın.
bence onlarda gitmeli ancak o sözleşmelerle göndermek çok zor maalesef yönetim pek geleceği düşünmeden oyuncu alıyor gibi

Aston villa ne Allah aşkına ya...

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Okan Kocuk, Taylan, Emre Kilinc gibi Anadolu kulupleri icin degerli sayilabilecek oyunculardan bes kurus kazanamadik.

Mohamed, Morutan gibi potansiyeli yuksek elemanlardan yine pek birsey kazanamadik. Aldigimiz fiyatlara yakin gondermis olacagiz.

Cicaldau tam fiyasko. Bir tane kulup bulup satamiyoruz. Yunus'tan da pek birsey kazanacagimiza ihtimal vermiyorum.

Beni en cok endiselendiren ise Zaniolo. Bu kadar degerli bir oyuncudan da guzel paralar kazanamazsak yuh artik. Bu islerde bir terslik var. Oyuncu satamiyor bu kulup.

zani kiralık gidecekse 15M kiralık + 18 opsiyon gibi bi rakama gitmeli.

3M - 5M nedir olm.

Cagne vs zaniolo kıyası mı gördüm ben yoksa bana mı öyle geldi

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Morutan dün sahada olsaydı sahadaki kanatlarımızdan fazla iş yapardı, Barış mesela 80 dakika boyunca ne yaptı?

İngiltere'nin bjk si de bizi buldu.Madem paranız yok gidin İtalya seri b den transfer yapın.

erden timur gibi bi akıl bu zaniolo transferine nasıl onay verir anlamıyorum büyük hayal kırıklığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt