Transfer Nöbeti #14 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos

• Alınmalı

Oy: 94 49,0%
  • Alınmamalı

Oy: 52 27,1%
  • Nelsson satılırsa alınmalı

Oy: 46 24,0%

• Kullanılan toplam oy
    192
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kiralik gonderecegimize oynatalim daha iyi. CL'den 3-5 guzel is yapip degerini artirir eminim.

Aston Villa, Nicolo Zaniolo transferini bitirmek üzere, Galatasaray transfere onay verdi.

💰 Kiralama Ücreti: 3 Milyon €
💶 Satın Alma Opsiyonu: 27 Milyon €

🔗 (Alfredo Pedulla)

Zorunlu opsiyon yok.

Yok deyin geçin abicim opsiyonu zorunlu yapmıyorlarsa. Bu ne şark kurnazlığıdır? Klüp bir açıklama yapsın iletişim bu kadar mı sorunlu?

Yapacağınız işin içinden geçiyim

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

topçularımız film yıldızı değil sporcu olduklarını hatırlamalılar.

Eğer bu transferde zorunlu güzel bir opsiyon yok ise sinirden çıldırırım

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aston Villa, Nicolo Zaniolo transferini bitirmek üzere, Galatasaray transfere onay verdi.

💰 Kiralama Ücreti: 3 Milyon €
💶 Satın Alma Opsiyonu: 27 Milyon €

Zorunlu opsiyon yok.

🔗 (Alfredo Pedulla)
rezalet bu ya tete falan erden timur zafer sarhoşu oldu herhalde klasik türk futbol yöneticisi profiline döndü

Yönetim o saçma sapan anlaşmanın altında kalır hiç zannetmiyorum evet diyeceklerine.

Okan’ın maç sonu hakemlere doğru sinirli sinirli gidip saha ortasında 20 tane adamla tokalaşıp adamlar bitince öylece kalıp arkasını dönerek hakemlere bişeyler demesi komikti ya

@Uğur İz

Satis konusunda bizim kulup hic bir zaman basarili olamadi, suyun karsi tarafi huleyle, masa altindan paralara copune bile karla satabiliyor.

Ben hic bir zaman satis konusunda basarili olacamizi sanmiyorum, menajer dunyasinda calisan bir arkadasa sordum, ifb nasil boyle satabiliyor diye.

cevabi suydu: Menajerleri para yedirirsen, kopek gibi calisip oyuncuyu satarlar, ama hic para vermeden bu is olmaz dedi. Mesela, X oyuncuyu resmi teklif getir, (sana 1-2 miljon ateslerim) menajer de direk satar ozaman.

Zorunlu opsiyon yoksa pendiğe kiralayalım bari. Bu transfer bu şekilde gerçekleşirse çok büyük yıkım olur camiada.. biz gol atamıyoruz diye çıldırıyoruz bazuka gibi şut çeken adamı bu şekilde elden çıkarmaya çalışıyoruz bu aptallığı kimse affetmez ben inanmıyorum.

Fb Samet'i bile gönderirken 100 bin euronun pazarlığını yapıyo veya iyi 1 oyuncusunu ucuza koparmaya çalışıyo.Şu satış işlerini de önemsemek gerek kulüp olarak..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt