Transfer Nöbeti #14 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos

• Alınmalı

Oy: 94 49,0%
  • Alınmamalı

Oy: 52 27,1%
  • Nelsson satılırsa alınmalı

Oy: 46 24,0%

• Kullanılan toplam oy
    192
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İvedi sekilde zaha icardi ikilisi denenmeli idmanlarda

Bu 2li tutmazsa bizim tuttugumuzun resmi olur baska bir cozum yok maalesef
Bu transferin kadro işini karman çorman edeceğini söylemiştik ne kadar harika bir topçu olsa da. En iyi oynayacağı yer de sol kenar gibi duruyor, Kerem'den 10 numara çıkarmak da zor iş zira topun kıymetini bilmiyor hala.

Hazir olana kadar oynatmak buyuk risk adamin zaten defansi zayif, hucumda da bir sey yapmiyor

Kazim oynamali en azindan yerli problemi cozulur
Bir an önce hazırlanmalı şimdileri neyse de oynamadığında problem çıkartan birini alıyorsan kontrol edebileceğine inanarak yapıyorsun diye düşünüyorum. Yoksa sezonun ilerleyen kısmın da burada bir sorun patlak çıkabilir.
taraftar aklı transferdeymiş futbolcu konsantre olamıyormuş filan
Bahane.

İvedi sekilde zaha icardi ikilisi denenmeli idmanlarda

Bu 2li tutmazsa bizim tuttugumuzun resmi olur baska bir cozum yok maalesef

denemiyor işte

bir sürü zahadan önce denemesi gerekirken fırmasyon oyuncu yeri varlen denemiyor

bi kalıbı var o kalıba göre şekil aldık aldık almadıkmı topçuyu çöp ediyor

Dün de sordum sanki ama arada kaynadi

Zaniolo 10 milyon kiralama bedeli ve ZORUNLU OLMAYAN 20 milyon opsiyon ile kiralansa tepkiniz nasil olur?

Parades bekleyin italyada takım bulamazsam gelirim dedi bizdee eşşşeeek gibi bekledik 2 ay ve romaya gitti aferin. Ne gelcek bakalım yerine sezonun kaderini belirleyecek bence 8 numara transferi.

Onun için ezbere bir değişiklik olduğunu düşünüyorum. O değişikliği 10 dk. sonra yapsa muhtemelen 1-0 falan öndeydik. Baskıyı arttırmıştık çünkü. Su molası üzerine değişikliklerle momentum kayboldu.

Dogru

Ayrica uzun top elestiri yapanlar da vardi mesela

Ayni oyun anlayisi ile ljubjlana macinda basarili olduk,oliviera ve berkan’i baski altinda cok az topla bulusturduk cünkü dogrusu buydu bir önceki mac bu anlayis basarili olmustu

Ilk yari pozisyonlar da bulduk atamadik son paslari yapamadik

Zaha,icardi ve demirbay’in skor bulmadan girmeleri yanlisti hoca’yi elestirecegim tek konu bu baska yok

Bu transferin kadro işini karman çorman edeceğini söylemiştik ne kadar harika bir topçu olsa da. En iyi oynayacağı yer de sol kenar gibi duruyor, Kerem'den 10 numara çıkarmak da zor iş zira topun kıymetini bilmiyor hala.
3lüden başka yol yok.

umarım fazla uzamaz

Ali yigite fifa kadrosu kuruyoruz gibi geliyor bazen

keremin o bir pozundan bahsediyorum
net görüyor atmıyor
artniyet gördüm
ama büyütülecek birşey değil
futbolcudur mevkidaşı saniyelik bi ego yapmış olabilir
şuan kesin pişmandır

vallah farkındaysanız ben futbolculara hazırlık maçları başladığından beri laf atmıyorum

bi misyöyü beğenmiyorum futbolcu bazlı
onu da fazlasıyla dile getiriyorum
türk topçulara genelde laf söylemem
el mahkum eleltirmek saçmalık
neyseler o
onun için en öok merihi istiyorum

benim derdim bu kadroyu oynatamayan hocayla arkadaş

gerekirse herkesle kavga ederim
Herif 2 senedir bu takımda as oyuncu topu ayağına aldığında soldan bindiren bir tane oyuncu veya maç görmedi hemen diğer Kanada dönüyor çünkü yunus, barış, zaniolo, boey hep diğer kanatta ceza sahası çevresinde oluyor.
Ortada mertens, oliviera ileri de de icardi geri çekiliyordu.
Alıştılığı oyunu oynadı işte zamanla orada bir güç olduğunu öğrenerek pas atacak.
Kerem aptal bir oyuncu değişil ki pas verip pozisyona sokabileceği oyuncuya bilerek atmasın. zahanın bindirmeleri kendisine 2. Bir opsiyon olur.

Cagne'yi PL'ye kiraya verdik. Çok kötü bir performans göstermemesine rağmen herkes ne mal olduğunu anladı kimse teklif vermedi. Zaniolo'da da öyle olur. Bizim ligde bile zar zor iş yapıyor. Pl'de hiçbir şey yapamaz. Bir de sakatlık falan yaşarsa verdiğimiz para kıçımıza girer

Kaç maçta vardık bu kanıya? Yerine düşünülen kurtarıcı da 2. lig takımının elden çıkarmaya çalıştığı oyuncu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt