Transfer Nöbeti #14 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos

• Alınmalı

Oy: 94 49,0%
  • Alınmamalı

Oy: 52 27,1%
  • Nelsson satılırsa alınmalı

Oy: 46 24,0%

• Kullanılan toplam oy
    192
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mancini istifa etmiş, Zaniolo milli takım süreci de bundan sonra zora girer.

Zaniolo konusunda net bir açıklama yapmak gerekiyor. Nerede bu adam satıldı ise önümüze bakalım yok sakatsa bilgilendirme yapılsın. Yok sağlamsa niye yararlanmıyoruz.

Zaniolo gitmeden Tete alınıyor, apar topar boktan bir teklifle adamı gönderiyoruz(haberler doğru ise). Üstüne hala Rashica isteniyor. Ben ortada bir plan olduğuna falan inanmıyorum pek. Angelino ihtiyaçlara yönelik bir transferdi mesela ama sete oturamadığımız için onu da kullanamıyoruz. Icardi'nin bariz kilo fazlası var. Gelenler hazır değil. Karman çorman oldu takım. Gereksiz açıldık, Ramos mamos isteyenler vardı bir de.

Bu takım patlarsa Okan buruk zaten kalamaz da, Erden de 2. Fikret orman olur

Şu videoya bak rezalet

Video’da topun düstügü yerlerin kesilmesi art niyet ile hazirlandiginin ispati aslinda

Biz aynisini ljubjana macinda yaptik ozaman neden hazirlamamis ayni video’yu

Atilan uzun toplardan sonra topun düstügü yere yapilan baski ile buldugumuz pozisyonlar oldu özelikle ilk yari ama video’yu hazirlayan kisi art niyetli oldugu icin kesmis o bölümleri

Berkan ve oliviera’ya adam adama baski yapildigi icin ljubjana macinda oldugu gibi o bölgeyi es gecerek uzun toplarla oynadik topun düstügü yerlerde kazandik ve sete gectik rakip yari saha da

Kendi izledigim maca mi inanayim yoksa montajlanmis bir video ile algi yapmaya calisan birine mi inanayim

Zaha ve Tete transferlerinin tamamen fırsat transferi olduğu için alındığını düşünüyorum, iki oyuncuyada net ihtiyacımız yoktu aslında, iki tane ortasaha alıp Rasica ve Zaniolo kalsaydı yeterli olacakken şu an tamamen taşları yetinden oynattık. Asıl ihtiyacımız olan iki ortasahayı halen alamadık ki heralde bir tane 8 alacağız artık gibi görünüyor.

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Mancini istifa etmiş. Zaniolo'nun milli takım işi de sıkıntıya girdi.

Erdenin sucu yok ki, okanin istedigi adamlar zaten hepsi.

Adam transfer döneminin basinda belli Tielemans gibi 8 numara ve Rashica diyor. Onlar yerine 2 tane kendini ilk 11de gören yüksek maasli kanat geliyor. Ben sahsen Okan Burukun ikisini birden onayladigini düsünmüyorum. Yoksa niye Rashicayi istesin adam?

Video’da topun düstügü yerlerin kesilmesi art niyet ile hazirlandiginin ispati aslinda

Biz aynisini ljubjana macinda yaptik ozaman neden hazirlamamis ayni video’yu

Atilan uzun toplardan sonra topun düstügü yere yapilan baski ile buldugumuz pozisyonlar oldu özelikle ilk yari ama video’yu hazirlayan kisi art niyetli oldugu icin kesmis o bölümleri

Berkan ve oliviera’ya adam adama baski yapildigi icin ljubjana macinda oldugu gibi o bölgeyi es gecerek uzun toplarla oynadik topun düstügü yerlerde kazandik ve sete gectik rakip yari saha da

Kendi izledigim maca mi inanayim yoksa montajlanmis bir video ile algi yapmaya calisan birine mi inanayim

Videoda art niyet yok, sence şu video sağlıklı bir oyunu mu gosteriyor ? Kesiti geç, ben maçı full izledim, baskı yiyince nelsson ile vurduk, bunun taktik teknik ile falan alakası yok, çünkü geriden çıkma gibi bir plan yok ortada, zaten videoya girmemiş, 2 tane de pozisyon verdik, biri direkten dışarı çıktı, Kayseri'ye karşı baskı yiyince uzun vuracaksak, yarın Cl deplasmaninda top yüzü göremeyiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt