- 30 Ağustos 2009
- 30.232
- 20.201
- 2.593
Zalgiris maçında duran topta topu Morutan'a vermemek için iteklemişti.Ne yapmıştı renkdas Moruya ben kaçırmışım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zalgiris maçında duran topta topu Morutan'a vermemek için iteklemişti.Ne yapmıştı renkdas Moruya ben kaçırmışım
çocuk sakatlansa da alacaklar mı sizce? monçiyle aynı yatağa girilir mi bunlar 10 senedir piyasanın içinde adamlar. Bunu kendi taraftarına kabul ettiremezsin.O opsiyonlar FFP'den kaçmak için yapılıyor. Opsiyon zorunlu olur. Giderse 25-30 arası bi rakama gider.
geçen sene çok rahat 11 üzerinden ilerleyebildi
pres futbolunu iyi oynattı açılan rakiplere karşı özellikle derbilerde iş yaptı
kapanan takımlara karşı bir hayli zorlandık
extra bir sistem göremedik
bu sezon işte bu yetersiz kalacak
hazırlık maçlarında filan dedim herhalde bunun farkındadır
farkında olmadığını gördüm
hele hele berkanı 6 oynatmak
zanioloyu oynatamamak benim için hocalık sorgulatan konular
sen berkanı 6 oynat sonra basın toplantısını geriden oyun kuramadıl de
bu neyin kafası
berkanın oyun kurmasını bekleyen bir hocamız var
bu sence normalmi
ozaman bende derim torreira-icardi bizi şampiyon yapmış hocalık birşey yok
tek hakkını yemeyeyim icardiyi mental olarak futbola döndürdü
Röportajı dinlemedim ama hedeflediği oyuncuların transfer teklifi almış, gitmeye razı, gönderilmeleri konusunda kararın kendisine bırakılmış olmasını umarım. Yoksa fevri şekilde 'at gitsin, sat git gitsin' tavrı büyük hasar bırakır dediğin gibi. Geçmişteki Felipe, Olcan gibi fiyaskoları unutmadık nitekim...Bu akşamki oynayamayan gider olayının hedefi kimdi onu tartışmak lazım.
Okan beyimiz Fifa 2023 oynuyoruz zannediyor olabilir bir yoklamak lazım.
Hocaya göre oyuncular gitmek için can atıyor gibi bir hava var ortada. Ancak bakıyorsun 10 tane oyuncu gidecek diye 2 aydır bekliyoruz tepki yok.
35'i ödeyecek takım üstüne arap parası var heriflerde.
Umudum direkt bonservis teklifi ile gelinmesi, belki bir kulüp bu şekilde teklif ile gelir ise ihtimali benim düşündüğüm. Umarım bu şekilde Aston Villa işi olmaz, ya da zorunlu yapılabilir ise en azından gelen miktar bu seneye yazılacağı için elimiz biraz daha rahat olabilir. Keyfi bir opsiyon ile Nicolo gibi bir ismin gitmesi eleştiri sebebi olur maalesef :crushed:üstad herifi 3M kiralama, + 27M opsiyonla kiralıyoruz muht.
kasaya zanionun bonservis taksiti kdr para girecek bu transfe olursa :d
Berkan oynuyor cünkü torreira’nin sakatligi var hazir hale gelemedi
Bosuna berkan’a etiket vurmayin resmi maclarda bu sezon en iyi oyuncumuz
Extra bir sistem göremedik diyorsun 14 maclik seri yapmis derbilerde iyiydi madem 14 mac derbi mi oynadik
Gecen sezon her mac baska bir sinav dediniz adam herkesi perisan etti paramparca etti
Jesus’lu fener rekor puan topladi yine de birakmadi üstünlük kurdu sampiyon oldu
Dokunmadigi oyuncu kalmadi
Kamp görmemis emre tasdemir den bile faydalandi
Begenilmeyen baris alper’le feneri iki defa tokatladi
Begenilmeyen berkan’la ayni sekilde feneri iki defa tokatladi
Sezon boyunca performansini yükseltmedigi oyuncu kalmadi
Ne yapmasi gerekiyor cl’yi mi alsin,onu alsa yine hoca degil diyeceksin
Torreira geldiginde cok kötü durumdaydi kendiliginden mi yükseldi performansi okan hoca’nin dokunusu ile yükseldi bu oyuncular
Icardi örnegini en azindan az da olsa adaletli davranip gözünü acmissin ve görmüssün hoca’nin dokunusunu,adam omuzlarinda tasidi okan hoca’yi ona dokunusundan dolayi bunun ötesi yok
Bana da o gibi geliyor düzelme yok gibi görünüyor. Toptan falan kaçtığını kenarda o da görüyor sonuçta. Ne zaman bu ikili oynasa oyunu Berkan kuruyor. Kaleyi tutan şutlar kayboldu, canı isteyince oynuyor ki ikinci çıkana kadar bir süre bunu gösterdi.Sergio falandır keremi gönderecek halimiz yok yerli sınırı var ne kadar maçın içini etse de berkan zaten as 11 değil barışda öyle dubois için bunu demesi yine saçma herif yedek bu yüzden bence net sergio
1 kişi sadece 1 kişi tüm camianın tüm enerjisini altüst etti!!!!
yollayın şu adamı getirin montellayı
zanioloyuda satmayın!
Sen ne anlatiyon ya
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kasımpaşa maçından beri ligde oynuyor. Bu sezon hazırlık maçları ve Zalgiris maçında oynadı. Bu kadar maçla vardım.
Yerine düşünülen herif dediğin Raşitsa geçen sezon Kayseri maçının 2. yarısından sonra oyuna girince takım şahlanışa geçti. Başak kupa maçında kesip Zaniolo'yu oynattık. Yediğimiz 3 gol de onun kanattan geldi.
Dubois in de dün çıktıktan sonra küçük su şişesini fırlatması falan saçmaydı. O da yolcu gibi geliyor bana.Bana da o gibi geliyor düzelme yok gibi görünüyor. Toptan falan kaçtığını kenarda o da görüyor sonuçta. Ne zaman bu ikili oynasa oyunu Berkan kuruyor. Kaleyi tutan şutlar kayboldu, canı isteyince oynuyor ki ikinci çıkana kadar bir süre bunu gösterdi.
Yerine adam bakılıyor diye yayıyor gibi geliyor bana artık.
Elma galan havada kapar gönderilmek isteniyorsa menajerlere haber uçurmak gerekir