Transfer Nöbeti #14 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos

• Alınmalı

Oy: 94 49,0%
  • Alınmamalı

Oy: 52 27,1%
  • Nelsson satılırsa alınmalı

Oy: 46 24,0%

• Kullanılan toplam oy
    192
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dün bende sinirlendim ama fazla bir yangın var bu da normal değil işin diğer yönünden bakarsak da bu sonucu olumlu görüyorum eksiklerimiz çok net belli oldu.

1- Bu takıma iyi bir 8 numara lazım.
2- Zaniolo gidiyorsa 10 numara almamız gerekiyor çünkü kanat oyuncusu koyarsak kanada kayacaklar o bölge boş kalacak.
3- Bu takıma çok iyi şutör orta saha lazım Mertens rotasyona kayacağını düşünürsek yerine kimse o mevkide o bölgelerden gol atamaz.

Sezon bittiği zaman eksik mevkiler belliydi, kadro korunup, Sergio mertens ve sol bek eklemesi yapılacaktı.Sadece sol bek eklenmesi yapıldı, rashica da alınmadı. Bence çok dengesiz bir yapılanma var ortada.

bu eleştiriyi haklı buluyorum

@Alp Memduh Kalyoncu

sizce bunun mimarı erden timur ve yönetim mi yoksa okan mu

hamzada şampiyon yaptı

birebir aynı savunmalar vardı

şampiyon yaptı filan

ozamanda bana salladılar

maşallah sonra o bana sallayanlar benden çok hamzaya salladılar sesimi çıkarmadım

yine aynı olay

arda senin dediklerine bakılırsa icardi-torreira bizi şampiyon yapmış

onlar olmayınca böyle olacaktık demek

Icardi-torreira olmadan kadiköy de 3 attik fenere

70 den sonra girdiler oyuna daha dogrusu

Ne yazarsan yaz hemen baska bir arguman ile taca atiyorum bosuna kürek salliyorsun

Hamza Hamzaoglu ile okan hoca ayni mi

Okan hoca sampiyon hoca olarak geldi bize basaksehir de sampiyonluk yasadi ona ragmen sifir kredi ile sampiyon oldu

Ben okan hoca’yi sadece ‘sampiyon’ oldu diyerek savunmuyorum,rekorlar kirdi rakipleri üst üste koydu her türlü pislige ragmen sampiyon oldu diyorum arada fark var

Sen hoca degil dedigin sürece ayni sekilde savunmaya devam edecegim

clye gideceğiz tabi ki hucuma 1-2 extra futbolcu katılacakdı

nesi yanlış transferlerin

erden timura sallamak içinmi bu çaba !!!!!

erden ve okan diye ikiye ayrılır taraftar, başladı bile

tw'da görüyorum, Okan Hoca'dan habersiz, Erden Timur şov yapmak için transfer yapıyor diye eleştiriyor bizim taraftarın bazı kesimleri, trajikomik

Yunus 7,5
Yusuf 5,5
Oliveira 5,5
Morutan 5
Dubois 4
Midtsjö 2,5
Ogulcan 0
Alpaslan 0
Luyindama 0

Buradan en az 30 milyon euro kaldirmamiz gerekiyor.

Bu adam yasaklansın.

Trivela sport nedir yav. Yüksek ihtimal son yıllarda çıkan milletin isimini yazıp iki nokta üst üste koyup böyle dedi demiş gibi yapılan bir şey bu. Devrim ne alaka yani? Örneğin;

Neymar: Galatasaray'ın teklifini bekliyorum gerekirse beleşe bile oynarım vs gibi.

erden ve okan diye ikiye ayrılır taraftar, başladı bile

tw'da görüyorum, Okan Hoca'dan habersiz, Erden Timur şov yapmak için transfer yapıyor diye eleştiriyor bizim taraftarın bazı kesimleri, trajikomik

ya diyorum ya

erden timuru yerse bu taraftar gsliğimi bırakırım ciddiyim

avrupadan kupa getirirse bu adamın vizyonu getirir

aynı zamanında ft hocamın vizyonu gibi

sırf hoca yüzünden futbolcular, yönetim tartışılıyor kafayı yiyeceğim!!!!

Sol kanat zaten yeterince dolu. Gelecek oyuncu Rashica seviyesinde kalacaksa sağ da dolu. Hazırlık, eleme ve Kayseri maçları baz alınacaksa Boey dışında bu seviyede oyuncu yok, Nelsson 5. stoper olur yorumu yapılır. Zaniolo değerlendirilecek kadar süre bulmadı hala. Kesinlikle satılmasın gibi bir görüşüm yok orası ayrı.
Raşit gelmese bile Zaniolo'yu takımda görmek istemem. Bu paralara gelmesini de istemiyordum. CL'de çılgın atan Cenk'e bile 30 vermediler. Bu ligden kimseye o paraları vermiyorlar. Çok büyük riske girdik. Ya 3 kuruşa kiralık gidecek ya da CL'de iş yapmasını bekleyeceğiz. Daha sakatlık riskine falan hiç değinmedim. Boyumuzdan büyük işe kalkıştık

Icardi-torreira olmadan kadiköy de 3 attik fenere

70 den sonra girdiler oyuna daha dogrusu

Ne yazarsan yaz hemen baska bir arguman ile taca atiyorum bosuna kürek salliyorsun

Hamza Hamzaoglu ile okan hoca ayni mi

Okan hoca sampiyon hoca olarak geldi bize basaksehir de sampiyonluk yasadi ona ragmen sifir kredi ile sampiyon oldu

Ben okan hoca’yi sadece ‘sampiyon’ oldu diyerek savunmuyorum,rekorlar kirdi rakipleri üst üste koydu her türlü pislige ragmen sampiyon oldu diyorum arada fark var

Sen hoca degil dedigin sürece ayni sekilde savunmaya devam edecegim

tamam arda inşallah tüm kalbimle diyorum sen haklı çıkarsın

ama şunuda belirtiyim iş erden timura dokunursa çok daha ağır eleştireceğim

hamzada şampiyon yaptı

birebir aynı savunmalar vardı

şampiyon yaptı filan

ozamanda bana salladılar

maşallah sonra o bana sallayanlar benden çok hamzaya salladılar sesimi çıkarmadım

yine aynı olay

arda senin dediklerine bakılırsa icardi-torreira bizi şampiyon yapmış

onlar olmayınca böyle olacaktık demek
Hamzali sezondaki sampiyonlukla bunun zerre alakasi yok ki

Cogu maci 1-0 ve muslera yildizlasarak kazanmistik. Herkes her seyin farkindaydi hemen hemen

Bu yil surklase ederek ve rekorlar kirarak olduk.

Akabinde T.doneminde de hamza umut yuruyerek oynar, sabri uzulmesin, jem paul kemik fln cins cins aciklamalar yaparak dogru durust trans yaptirmamisti takim iyice boku yemisti.

Taraftarin %80i hamzadan o yaz donemi tiksinmisti zaten

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt