Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sezon bittiği zaman eksik mevkiler belliydi, kadro korunup, Sergio mertens ve sol bek eklemesi yapılacaktı.Sadece sol bek eklenmesi yapıldı, rashica da alınmadı. Bence çok dengesiz bir yapılanma var ortada.
Yedek kulübesine geçip otururken elindeki şu şişesini fırlatıyor işte çok ta matah bir şey değil görüp napacaksın![]()
hamzada şampiyon yaptı
birebir aynı savunmalar vardı
şampiyon yaptı filan
ozamanda bana salladılar
maşallah sonra o bana sallayanlar benden çok hamzaya salladılar sesimi çıkarmadım
yine aynı olay
arda senin dediklerine bakılırsa icardi-torreira bizi şampiyon yapmış
onlar olmayınca böyle olacaktık demek
clye gideceğiz tabi ki hucuma 1-2 extra futbolcu katılacakdı
nesi yanlış transferlerin
erden timura sallamak içinmi bu çaba !!!!!
Bu adam yasaklansın.
bu eleştiriyi haklı buluyorum
@Alp Memduh Kalyoncu
sizce bunun mimarı erden timur ve yönetim mi yoksa okan mu
Bu adam yasaklansın.
Yapılan o iki değişiklik manasızdı zaten, bir dünya vasat altı oynayan oyuncu varkenHem mevkisinde oynatılmıyor hem de yerine işportanın teki girdi iyi oynamasına rağmen
erden ve okan diye ikiye ayrılır taraftar, başladı bile
tw'da görüyorum, Okan Hoca'dan habersiz, Erden Timur şov yapmak için transfer yapıyor diye eleştiriyor bizim taraftarın bazı kesimleri, trajikomik
Raşit gelmese bile Zaniolo'yu takımda görmek istemem. Bu paralara gelmesini de istemiyordum. CL'de çılgın atan Cenk'e bile 30 vermediler. Bu ligden kimseye o paraları vermiyorlar. Çok büyük riske girdik. Ya 3 kuruşa kiralık gidecek ya da CL'de iş yapmasını bekleyeceğiz. Daha sakatlık riskine falan hiç değinmedim. Boyumuzdan büyük işe kalkıştıkSol kanat zaten yeterince dolu. Gelecek oyuncu Rashica seviyesinde kalacaksa sağ da dolu. Hazırlık, eleme ve Kayseri maçları baz alınacaksa Boey dışında bu seviyede oyuncu yok, Nelsson 5. stoper olur yorumu yapılır. Zaniolo değerlendirilecek kadar süre bulmadı hala. Kesinlikle satılmasın gibi bir görüşüm yok orası ayrı.
Ts yenilip gelecek deplasmanda da puan kaybı gelince.os ne zaman alacaz
Icardi-torreira olmadan kadiköy de 3 attik fenere
70 den sonra girdiler oyuna daha dogrusu
Ne yazarsan yaz hemen baska bir arguman ile taca atiyorum bosuna kürek salliyorsun
Hamza Hamzaoglu ile okan hoca ayni mi
Okan hoca sampiyon hoca olarak geldi bize basaksehir de sampiyonluk yasadi ona ragmen sifir kredi ile sampiyon oldu
Ben okan hoca’yi sadece ‘sampiyon’ oldu diyerek savunmuyorum,rekorlar kirdi rakipleri üst üste koydu her türlü pislige ragmen sampiyon oldu diyorum arada fark var
Sen hoca degil dedigin sürece ayni sekilde savunmaya devam edecegim
Hamzali sezondaki sampiyonlukla bunun zerre alakasi yok kihamzada şampiyon yaptı
birebir aynı savunmalar vardı
şampiyon yaptı filan
ozamanda bana salladılar
maşallah sonra o bana sallayanlar benden çok hamzaya salladılar sesimi çıkarmadım
yine aynı olay
arda senin dediklerine bakılırsa icardi-torreira bizi şampiyon yapmış
onlar olmayınca böyle olacaktık demek
Bu pozisyon gol olsa idi keşke. Şahane idi.
Kardeşim bizim yeni transferler ve sakatlananlar 2 hafta bile olmadı. Ayrıca Bayern 1.5 aydır kamptaydı. Sezonu erken açmak zorunda olmadıkları için daha net hazırlandılar.bayern filan önelememi oynadı adamlar daha 2 hafta önce toplandı