Transfer Nöbeti #14 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos

• Alınmalı

Oy: 94 49,0%
  • Alınmamalı

Oy: 52 27,1%
  • Nelsson satılırsa alınmalı

Oy: 46 24,0%

• Kullanılan toplam oy
    192
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tamam arda inşallah tüm kalbimle diyorum sen haklı çıkarsın

ama şunuda belirtiyim iş erden timura dokunursa çok daha ağır eleştireceğim

Erden timur’luk bir durum yok ortada

Basarisiz bir transfer dönemi geciyormus gibi algi yapmaya calisanlar hocaya sallayanlar ile ayni

Takimin orta sahaya ihtihaci vardi o konuda gec kaldik ama gereken yapilir

Düsmani disarda aramaya gerek yok kendi taraftarimiz sacmaliyor

Açıkçası dünkü maçtan sonra transferle ilgili beklentimi minimize ettim çünkü zaten şu anda en ciddi problem geçen seneki kadro uyumunu ve istikrarı yakalamak gibi gözüküyor. Nelsson'un falan kesinlikle gitmemesi lazım kadronun oturmuş dişlilerini bozmamalıyız. 1 tane çift yönlü orta saha takviyesi gelmeli ve kadroda düşünülmeyen oyuncularla ilgili konulara yoğunlaşılmalı kadromuzda ciddi bir şişiklik var. Zaniolo için de iyi bir bonservis teklifi yoksa kiralama teklifleri falan kabul edilmemeli ve full konsantre olarak takıma dahil edilmeli. Yapacağımız iş bu kadar basit. Midtsjö, Morutan, Yunus vs bu isimleri gönderip Fofana, Gravenberch yada bu ayarda bir merkez oyuncusu kadroya katmalıyız başka da hamleye gerek yok.

Dün gecede söylemiştim bugünde söylüyorum bize hem bağlantı hem de şutör bir oyuncu lazım. Her maç illa kaleye kadar girip golü atmak zorunda değiliz. Ya da Icardi her kafa topunu 90'a atmasını bekleyemeyiz. Şurada bir oyuncu olsa Zaha topu çıkarsa bizim kadroda bomboş şut çekip %100 gol atar diyebileceğimiz bir isim var mı cevabı basit yok bir ihtimal Zaniolo olsa olabilir. Ya da Zaha koşuya devam ederken önüne bırakabilecek biri var mı o da yok.

İşin özeti rakip boşluk verirse bize ceza kesen bir topçu lazım.

opy2udf.png

Okan daha gaddar olmayı öğrenmeli yoksa sonu Hamza gibi olur. Topculara acımayacaksın ağabey, kötü oynadığını görünce aniden çıkartacaksın onu. Momentum yakalamak önemli maçta, oyuna giren topcunun verecegi katkinin zamanlamasi iyi olursa tüm takımı ayağa kaldırır. Dün net o eksikti.

Ha bir de duboisin tavrını hiç anlayamadım, sorun ne onu bulmak çözümsüzse gerekirse yollamak gerek.
Bir yerde Kerem'e kızmış tepkisi Kerem'e imiş diye okudum. Oynamama zizn vermiyor napıyor bu falan demiş yalan değilse. Yalnız Keremle iyi oynayan bek oyuncusu gerçekten ben de hatırlamıyorum. Kerem kendini çok geliştirdi ama sırıt dönük oynama, ilk temas ve bekle uyum hala çokçok yetersiz.

Dün gecede söylemiştim bugünde söylüyorum bize hem bağlantı hem de şutör bir oyuncu lazım. Her maç illa kaleye kadar girip golü atmak zorunda değiliz. Ya da Icardi her kafa topunu 90'a atmasını bekleyemeyiz. Şurada bir oyuncu olsa Zaha topu çıkarsa bizim kadroda bomboş şut çekip %100 gol atar diyebileceğimiz bir isim var mı cevabı basit yok bir ihtimal Zaniolo olsa olabilir. Ya da Zaha koşuya devam ederken önüne bırakabilecek biri var mı o da yok.

opy2udf.png
Rafa Silva'yı tarif etmişsin kanks..

Okan daha gaddar olmayı öğrenmeli yoksa sonu Hamza gibi olur. Topculara acımayacaksın ağabey, kötü oynadığını görünce aniden çıkartacaksın onu. Momentum yakalamak önemli maçta, oyuna giren topcunun verecegi katkinin zamanlamasi iyi olursa tüm takımı ayağa kaldırır. Dün net o eksikti.
Katılıyorum, rotasyon da geniş olunca fazla iyi niyet yaramıyor. Geçen sene Matayı ve Gomisi %90 gönülleri olsun diye oynattığına yemin edebilirim ama kanıtlayamam

Gereğinden fazla abartıldı dünkü maç evet gereksiz bir puan kaybı oldu inş aramayız ileride ama her sezon ilk haftalarda illa ki böyle puan kayıpları oluyor önemli olan sonraki haftalarda bunları yapmamak zira anadolu takımları bu sezon da kötü durumda en az takılan şampiyon olur bundan sonra dikkat edelim yeterli en iyi kadro bizde

SM-A127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

şaka gibi rekorlarla şampiyon olduk iyi transferler yaptık 13.olduğumuz sezon sonunda bile bu kadar kaos yoktu

opy2udf.png
Orada bir oyuncu olsa boş kalmayacakki orası, biri kapatacak.

Bu şekilde anlık görüntülerle yorumlanamaz, kaç kere böyle pozisyon oldu kimbilir ve muhtemelen o anlarda o noktada birisi vardır.

Dünkü maçı oyuncu eksikliğine bağladığımız sürece bir halt olmaz, rakibin ne olduğu belliyken, saçma sapan bir anlayışlar çıkarsak böyle olur sonuç.

opy2udf.png
Oraya 1 transfer yapma ihtimalimiz yok

Zaha alindi o mevkiye

Okan hoca bunu gecen sezon defalarca yapti

Gecen sezon karagumruk macinda kerem kötütdü 45 te oyundan cikardi

Ertesi hafta bjk macinda yedek birakti baris’la basladi

Bir sonraki mac 0-7’lik basaksehir macinda kerem hattrick yapti

Hoca bunlari yapiyor biraz sabir edin daha ilk lig macini oynadik sosyal medya da coluk cocugun gazina gelmeyin

Keremin de jeneriklik gol icin her topa gelisine vurmasi baydi artik kardesim messi bile vurmuyor bu kadar dandun

Kadro kötü felan değil topçuların bi tarafı bayağı kalkmış onu indirmek ve olayın ciddiyetini kavramalarını sağlamak lazım. Resmen hayati 3 puan gitti. Ayrıca Okan bu maç sana da yazar yanlış kadro ile başladın umarım bu son s.cısın olur.
Sinirden uyku uyuyamadım. Milyon avroları kazanan adamlar mışıl mışıl uyuyor.

bayern 15. toplandı orayada sadece paf takım katıldı
20. toplandı adamlar
1.5 değil 1 aydır kamptalarmış. Ee demek ki sezon başında bu tarz kazalar olabiliyormuş. Bizim yeni transferler ve sakatlarda takımla antrenman yapmaya 2 hafta oldu bazıları2 hafta bile olmadı. Takımın tam hazır olmaması bundan. Buna rağmen dünkü maçı kazanmalıydık ve Okan hocanın da hataları oldu. Bu konu da eleştir ben de eleştirdim maç başlığında lakin geçen sene rekorlar kırarak şampiyon olmuş hocaya hoca değil dersen bu eleştiri falan değildir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt