Oral Sever
Berlin Panteri
- 27 Aralık 2016
- 47.374
- 25.709
- 2.598
Abi daha ilk haftadan futboldan sogudum ya bu sene ligi takip etmicem
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Celsi 5 milyar euro harcadi hala niye burnley gibi kadrosu

adam yanlış pas verdi desen eleştrinin boku çıkmış oluyoElestirinin bokunu cikariyonuz
Ben yalnis pas verdi diyeni nadir gördüm oyuncu değil deniliyor geneldeadam yanlış pas verdi desen eleştrinin boku çıkmış oluyo
geçen sene şampiyon olduk diyip hiçbir şeye ses çıkarılmamalı
ifbliler gibi uçan kaçan takım geliyo antrenmalar kolej havasında geçiyo demeliyiz
Bu transferle olurken bile soyle ucacaz boyle kacicaz demedim.Lig daha yeni basladi olur boyle seyler modunda takilmak lazim gecen sene sampiyon olan hocaya guvenin.Onune gelenden 4 yiyen torrente bile sabretti bu taraftar.adam yanlış pas verdi desen eleştrinin boku çıkmış oluyo
geçen sene şampiyon olduk diyip hiçbir şeye ses çıkarılmamalı
ifbliler gibi uçan kaçan takım geliyo antrenmalar kolej havasında geçiyo demeliyiz
Muslera dün 1 puanı kurtardı ikinci yarı iyi geldiler.Dün dua edelim de şu pozisyon gol girmedi girmiş olsa 1 puandan da oluyorduk. İşin olumlu tarafı 1 puan kazanmış olduk. Geçen sene Konyaspor maçı gibi olabilirdi 4-5 dakika daha olsaydı %90 gol yerdik.
![]()
O bakacaksa 6 aydan önce rapor çıkmaz. Keza sakatlanan oyuncularla ilgili raporu iyileşinceye veriyor yayınlıyoruzYener hoca gidip sağlık raporlarına baksın getirsin. Zahada kronikti Transfermarkta kalsa.Ekli dosyayı görüntüle 214810
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Gecen sene sampiyonluk macinda bile takimi deli gibi elestiriyordu bunlar hic biseyden memnun kalmaz.Sonrada bizi fenerden ayiran ozellik bu gibi sacma sapan konusurlar.Sezon başları bunlar her takımda olabilecek şeyler. Oynadıkça takım açılacak, kendine gelecek geçen sene Kayseri'ye daha iyi kadroyla yenilmiştik. Gelen oyuncuların çoğu kampa katılamadı, bazılarının sakatlığı oldu. Mesela dün Bayern, Leipzig'ten 3 yedi. Öyle bir abartıyorsunuz ki bazen. Geçen senede böyleydiniz sezon başında şampiyon olunca hocanın hakkını bile veremiyorsunuz.