Transfer Nöbeti #14 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos

• Alınmalı

Oy: 94 49,0%
  • Alınmamalı

Oy: 52 27,1%
  • Nelsson satılırsa alınmalı

Oy: 46 24,0%

• Kullanılan toplam oy
    192
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Twitter'da gördüm Yasin için Kasımpaşa 7.5 m euro istiyormuş sakın ama sakın bırakın teklif yapmayı Kasımpaşa'dan oyuncu bile alınmamalı son 5 senede o kadar satış yapıp tutan 1 tane adam yok herkese kazık olarak girdi.

adam yanlış pas verdi desen eleştrinin boku çıkmış oluyo
geçen sene şampiyon olduk diyip hiçbir şeye ses çıkarılmamalı
ifbliler gibi uçan kaçan takım geliyo antrenmalar kolej havasında geçiyo demeliyiz
Ben yalnis pas verdi diyeni nadir gördüm oyuncu değil deniliyor genelde

adam yanlış pas verdi desen eleştrinin boku çıkmış oluyo
geçen sene şampiyon olduk diyip hiçbir şeye ses çıkarılmamalı
ifbliler gibi uçan kaçan takım geliyo antrenmalar kolej havasında geçiyo demeliyiz
Bu transferle olurken bile soyle ucacaz boyle kacicaz demedim.Lig daha yeni basladi olur boyle seyler modunda takilmak lazim gecen sene sampiyon olan hocaya guvenin.Onune gelenden 4 yiyen torrente bile sabretti bu taraftar.

Dün dua edelim de şu pozisyon gol girmedi girmiş olsa 1 puandan da oluyorduk. İşin olumlu tarafı 1 puan kazanmış olduk. Geçen sene Konyaspor maçı gibi olabilirdi 4-5 dakika daha olsaydı %90 gol yerdik.
7qazdcd.png

zakaryan adlı oe sociedad a gitmis

Sezon başları bunlar her takımda olabilecek şeyler. Oynadıkça takım açılacak, kendine gelecek geçen sene Kayseri'ye daha iyi kadroyla yenilmiştik. Gelen oyuncuların çoğu kampa katılamadı, bazılarının sakatlığı oldu. Mesela dün Bayern, Leipzig'ten 3 yedi. Öyle bir abartıyorsunuz ki bazen. Geçen senede böyleydiniz sezon başında şampiyon olunca hocanın hakkını bile veremiyorsunuz.
Gecen sene sampiyonluk macinda bile takimi deli gibi elestiriyordu bunlar hic biseyden memnun kalmaz.Sonrada bizi fenerden ayiran ozellik bu gibi sacma sapan konusurlar.

Salı günü alınacak galibiyet + orta saha transferi bu havayı kurar bu hafta. Umarım gerçekleşir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt