Transfer Nöbeti #14 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos

• Alınmalı

Oy: 94 49,0%
  • Alınmamalı

Oy: 52 27,1%
  • Nelsson satılırsa alınmalı

Oy: 46 24,0%

• Kullanılan toplam oy
    192
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir diger garipsedigim olay ise yeni geldi takimi tanimiyo, alismasi sure alir falan filan. Hagi ilk macinda yazmadi mi? Drogba ilk macinda 70' te oyuna girip 71'de kafayi cakmadi mi? Harry Kane iki gun once imza atmis, bambaska bir ligte kupa finaline cikiyo. Herkes aliscak diye beklersek isimiz var. Futbol 90 dakikalik oyun ama gol atmak icin yarim saniyelik aksiyon bazen yeterli olabiliyo. Kerem mesela macin o dakikasinda henuz gol atamamisken, rakip sahanin ortasindan donup kaleye gidecegine 20metre gerideki arkadsina pas atmasi pozisyon olarak nerede oldugunun farkinda olmadigini gosterir. Oteki Kerem'in abuk subuk paslar atmasini "ilk maci" diye gecistirmek bence sacmalik. 31 yasindaki adamin niye ilk maci oluyormus? Alman MT'nda 10 numarada oynayacak kadar yukselmis birisinin kimlerle oynadiginin ne onemi olabilir? herkes ayni 50x100 sahada 11'e 11 oynamiyor mu?
bizim transferler sakat ahbap yalnız

adam beni alıntıladı ben kendimle alakalı yazdım bokunu çıkarıyosunuz yazmış görmedin mi
Dünkü maçtan sonra 0 eleştiri beklemiyorsunuzdur inş.
Bunu yazmışsın dünkü maçtan sonra da yorumların geneli benim yazdığım şekildeydi. O da o yüzden sözde eleştrişere genel olarak "bokunu çıkarıyorsunuz" yazmış yanlış nerede? Sen dünkülere eleştiri deyip bunu atıyorsan o da gayet normal bir cevap yazmış dünkü sözde eleştirilerin dozunu kaçırıldığına dair.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt