Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 35.149
- 59.919
- 3.473
Elimizi cabuk tutmasak sirachani da alacakmis romaRS roma yapıyor o olamaz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Elimizi cabuk tutmasak sirachani da alacakmis romaRS roma yapıyor o olamaz.
Pardes ve Rs yi alıyorlar. işte Rs yi uzun zamandır istiyorlar zaten.Kesin degil daha belli olmaz
sen nerdesin lan atGenduzi keşke olsa.
bizim transferler sakat ahbap yalnızBir diger garipsedigim olay ise yeni geldi takimi tanimiyo, alismasi sure alir falan filan. Hagi ilk macinda yazmadi mi? Drogba ilk macinda 70' te oyuna girip 71'de kafayi cakmadi mi? Harry Kane iki gun once imza atmis, bambaska bir ligte kupa finaline cikiyo. Herkes aliscak diye beklersek isimiz var. Futbol 90 dakikalik oyun ama gol atmak icin yarim saniyelik aksiyon bazen yeterli olabiliyo. Kerem mesela macin o dakikasinda henuz gol atamamisken, rakip sahanin ortasindan donup kaleye gidecegine 20metre gerideki arkadsina pas atmasi pozisyon olarak nerede oldugunun farkinda olmadigini gosterir. Oteki Kerem'in abuk subuk paslar atmasini "ilk maci" diye gecistirmek bence sacmalik. 31 yasindaki adamin niye ilk maci oluyormus? Alman MT'nda 10 numarada oynayacak kadar yukselmis birisinin kimlerle oynadiginin ne onemi olabilir? herkes ayni 50x100 sahada 11'e 11 oynamiyor mu?
Genduziye alacak miyizHatirlayanlar vardir,
2 hafta once bir menajer arkadasim, Guendouzi icin duyum vermisti burda paylasmistim.
Terimsportsun bahsettigi isim, Guendouzi, yeni teklif yapmisiz, oyuncu sicak.
Pardes ve Rs yi alıyorlar. işte Rs yi zamandır istiyorlar zaten.
Dün açıklandıya maçın arasında görmedin mi yeni ribery sıraçhan'ı kimseye kaptırmadan aldıkElimizi cabuk tutmasak sirachani da alacakmis roma

O cümle öyle bitmiyor ama yine de sen bilirsinsen nerdesin lan at
Hatirlayanlar vardir,
2 hafta once bir menajer arkadasim, Guendouzi icin duyum vermisti burda paylasmistim.
Mesajı alıntı yapabilir misin kralHatirlayanlar vardir,
Hadi inşallah yavHatirlayanlar vardir,
shutlanmamı bu kdr istediğini bilmiyordum olmO cümle öyle bitmiyor ama yine de sen bilirsin
Bu seferde Motz'un askerleri olalımMotzşah
Bu ugursuz negatif yazinca butun sene basarisiz geciyoacilen herkes kovulmalı
adam beni alıntıladı ben kendimle alakalı yazdım bokunu çıkarıyosunuz yazmış görmedin mi
Bunu yazmışsın dünkü maçtan sonra da yorumların geneli benim yazdığım şekildeydi. O da o yüzden sözde eleştrişere genel olarak "bokunu çıkarıyorsunuz" yazmış yanlış nerede? Sen dünkülere eleştiri deyip bunu atıyorsan o da gayet normal bir cevap yazmış dünkü sözde eleştirilerin dozunu kaçırıldığına dair.Dünkü maçtan sonra 0 eleştiri beklemiyorsunuzdur inş.
kero admin inş saplamaz sana knkHatirlayanlar vardir,
Mesajı alıntı yapabilir misin kral
kero admin inş saplamaz sana knk
gelmezse burnuna kırarımHatirlayanlar vardir,