- 30 Ağustos 2009
- 30.234
- 20.207
- 2.593
Zaniolo kaldığına göre Kerem'i satalım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Baya vizyonsuzmuş isteyenler arasından en kötü takıma gitmek istiyor.![]()
Bologna, su Dominguez non solo il Milan: due club ci provano | Calciomercato
Nicolas Dominguez potrebbe salutare presto il Bologna. Secondo il Corriere di Bologna, sul centrocampista argentino, che piace al Milan, ci sono Galatasaray e Brighton..m.calciomercato.com
Nicolas Dominguez’i Milan’ın dışında Galatasaray ve Brighton da istiyor. Oyuncunun gönlü Brighton’dan yana.
Hocam 3 senedir ceza kesilecek ilk oyuncu 90 dk sahada duruyor. İcardi tamam yıldız, ama kötü yönetiliyor. Oliveira, gayet kaliteli oyuncu, eleştirilmesine çanak tutuluyor. Kerem, faydası olduğu kadar zararı var. Türk olmasa bu kadar sabredilecegini hiç sanmıyorum, istatistik getirmeyin bana, aynı şans Morutana verilse çok daha fazlasını yapacağına eminim. Hadi şans verildi, takım içinde zaha, marcao, oliveira, morutan vs maç içerisinde gereksiz egoist tavırlarıyla aleni terbiyesizlik yapıyor. Marcao olayında da eleştirmiştim, şimdide eleştiriyorum. Okan buruk bu konuda birşeyler yapmalı. Herkese gülerek ne yazık ki takım uyumu olmuyor. Marcaoyu sutladik, sakatlanmasa ve formunu devam ettirme, yerine gelen Abdülkerim biraz siritsa nolurdu bilemiyorum. 78 tane kanat oyuncusu aynı anda oynuyor, hepsi maç içinde birbirine yapışık vaziyette, heleki birde Abdülkerimin ileri gönderilmesi evlere şenlik. Yükleme yapılmıştır şudur budur bilemem ama lig maçlarının %90i aynı şekil geçecek ve biz geçen seneden beri bu futbola karşı çözüm uretmedik. İcardinin acayip golleri olmasa şampiyonlukta giderdi. Orta sahası biraz diş gosteren her rakibe karşıda fosladik. Garip bir şekilde 4-4-2 ya da 4-2-3-1 gibi oynuyoruz ama kanatlarımız bu format yerine 4-3-3un kanat forvetleri. Tek uygun rasitsa bizim sisteme. Ofansif orta sahamız yok. 6nin yedeği yok. Berkan iyi bir oyuncu ama bizim sistemin 6 numarası değil. Yanında 6-8 gibi oynayan torreira gibi birisi olursa deli gibi pres yaptırılması gerekiyor ki ise yarasın.Okan daha gaddar olmayı öğrenmeli yoksa sonu Hamza gibi olur. Topculara acımayacaksın ağabey, kötü oynadığını görünce aniden çıkartacaksın onu. Momentum yakalamak önemli maçta, oyuna giren topcunun verecegi katkinin zamanlamasi iyi olursa tüm takımı ayağa kaldırır. Dün net o eksikti.
Juve veya Newcastle'a gider Zaniolo. Bana en başından beri Juventus'a gidecek gibi geliyor zaten. Zakaria'yı sattılar, Lukaku işine taraftarları çok karşı olmuyor. Vlahovic'i sattıkları anda Zaniolo'yu alırlar.Zaniolo kalıyor galiba
Aston Villa kanat almış
Hakan Alman degil bir kereHakan'ın menajer arkadaşları var, sen nasıl gurbosun ? Senin niye yok?
Öyleyse Goreztka hayırlı uğurlu olsunGenduzi şaşırtmaca hedef daha büyük
Juveye gitçek o heralde yaZaniolo kalıyor galiba
Aston Villa kanat almış
Adam bireysel çalışmalara maçtan 2 gün önce başlamıştı yani zaten takımla çalışmalara başlamayan adam oynamayacaktı doğal olarak.Bunca şeyden sonra zaniolo kalırsa büyük fail
Dün niye oynatmadin derler adama
Bu oyuncuya bidon dediğim için 10 gün ceza aldım.HA UNUTMADAN
bakambuyu biyere çakıp forwet almalıyız acil
Heriflerin yaptığı satışa bakarsak bu fikir yanlışBaya vizyonsuzmuş isteyenler arasından en kötü takıma gitmek istiyor.