- 18 Temmuz 2009
- 82.179
- 240.247
- 5.263
Fredle Skimanski de 15 m euroya alındı.
70 milyon euroyu geçtiler.
Oyuncu satmışlarmışmış he yav
70 milyon euroyu geçtiler.
Oyuncu satmışlarmışmış he yav
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İsmini Kerem yapmadan konuyu terkettete brezilyalı 10 numara kanında var
Mac gecesi İstanbul gecelerinde olduğu söyleniyor. Bayağı hızlı yaşıyor, Ondan ağrıları vardır.Zanio yok antrenmanda. Hadi sen anlaşmışsındır, topçuyu gönderirsin görüşsün diye. Ulan sen daha fiyatta anlaşmamışsın ama topçu piyasada yok. Sirk mi bu takım?
ben artık zaha fanıyımİsmini Kerem yapmadan konuyu terket
y. demirle oldugu gibi bu konuyla ilgili de yalan söylendi. iletisim yerlerdeEkli dosyayı görüntüle 214844
Gördüğümüz gibi Zaniolo İDMANDA!!!!
Yok öyle bir dünya burası Keremsaray değil Galatasaray ya düzgün top oynayacak takımı baltalamadan ya da kulübeye. Ha hocası kulübeye çekmiyor mu beraber veda ederiz o durumda daBu sene ne kadar Kerem'i istemesem de Yabancı Kural'ından dolayı sürekli oynar sol kanatta Lig'de ve Şampiyonlar Ligi'nde..
Ziyech'in karakteri beni de korkutuyor. Kerem'i kesilmez statüye taşımak beni ekstra korkutuyor. Sahanın ortasına sıçmaya devam etse ne edicezFazla gotu kalkmis oyuncu grubu olma riski cok. Ayrica Kerem kesilmez yerli oyuncumuz yok.
Büyük takımlar gibi forma rekabetine dahil edicezTete yi napcaz
Tsk ederiz metehan beyEkli dosyayı görüntüle 214844
Gördüğümüz gibi Zaniolo İDMANDA!!!!
guenduziyi istiyon mu admınım hıc konusmuyon o konuda gizli diyeParedes Roma’da hadi iyisiniz.