Transfer Nöbeti #14 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos

• Alınmalı

Oy: 94 49,0%
  • Alınmamalı

Oy: 52 27,1%
  • Nelsson satılırsa alınmalı

Oy: 46 24,0%

• Kullanılan toplam oy
    192
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takımın geçen sezonun sonunda en çok sırıtan bölgesi Oliveira olduğu için öyle demek saçma değil bence. Hele bir de Torreira sakat olunca o kek maçlar bile sıkıntıya giriyor
şöyle bir şey var en önemli bölgeyi haziranda tamamlamak için ya çok para verirsin ya da düşük profilli adam alırsın.

torreira'da mesela 6-7 ağustos gibi gelmişti.

grillitch falan geliyodu yattı falan hatta

İrfan 12 cengiz 15 bonus monus toplam 30m euro:) sen Allahın bir lutfusun başkanım benim.

cok buyuk yıldız gordum tam kaymadıda ılerlıyor dunyaya gelmez umarım

Zaniolo antrenmandaysa ve bu paylaşılmadıysa daha büyük fail bence. Zakharyan'a geçen devre arası talip olduğumuzda takımı habire Zakharyan paylaşıyordu. Bu kadar spekülasyon yapılmışken güzel bir iki Zaniolo fotosu salmayı nasıl akıl edemiyor iletişim ekibi hayret.
3e 5e bakmadan bir an evvel gitsin istiyoruz başka açıklaması yok.

öyle bir oyun anlayışımız var ki sadece birkaç oyuncu orta saha problemimizi çözebiliyor..

Yalnız zanioloda 3 milyonun yanında 5m ceza varmış ya. 8m kira yada 22+3 +bonslar. (Total 30)
Bonuslar uçuk olmadığı sürece de sanki şu sürece göre fena olmayan bir teklif niye bu kadar yangın yaptık ki o halde.

Ceza da olsa 1 kez geri gelince değeri fazlasıyla düşer. 15m+ bonservis ödenen futbolcuyu Buruk'un BAY ve Rashica fantazileri yüzünden kiralayacak lükse sahip değiliz

Daha önce attığım postu tekrar atıyorum. Cengiz çöpünü bonussuz bonussuz 15 cash paraya satan Marsilya 24 yaşındaki fransa milli takım oyuncusuna kaç para ister tahminleri alalım :d

Sinan yilmaz da dünkü macla ilgili benimle ayni fikirde

Sonradan girenler etkili olmadi aksine oyun bozuldu son 30 dakika hazir olmadiklari icin demis
Ondan önce oynayan 70 dakika için ne Demis peki hazirlik maclariyla birlikte 6-7 maça yapmis adamlar için

Zanyolo eleme macina kayit edilmisti degilmi? Görundugu uzere sakat da degil. O halde ljubana macinda oynamalim burasi dingonun ahiri degil

şöyle bir şey var en önemli bölgeyi haziranda tamamlamak için ya çok para verirsin ya da düşük profilli adam alırsın.

torreira'da mesela 6-7 ağustos gibi gelmişti.

grillitch falan geliyodu yattı falan hatta
Mitçö ile Sergio'yu yollayabilsek bir tane düşük profilli adamı önceden alırdık. Taylan bile Sergio'dan iyi mücadele ediyordu orta sahada. Mitçö'yü boşa almışız. Dehlenenlerde de geç kaldık. Hala bir araba adam duruyor.

Muslera
Boey
Nelsson
Abdulkerim
Kazımcan
Torreira
Oliveira
Zaha
Kerem
Zaniolo
İcardi

Bu 11 ve 8 gelince Oliveira out şeklinde devam esilmeli

Katılıyorum kismen ama Eylül'de gidip menajer önerisi bir bitik yıldız alırsan o zaman laf ederim. Ayrıca planlama da bence hatalı. Okan buruk gibi taktik esnekliği olmayan, 4231 dışında bir oyun oynatmayan bir adama bence çok geniş kadro verilmez.
Kötü biri gelirse elbette ama benim güvenim sonsuz. Transfer cahili Magirüsçü-Nizipli yönetimi bile son gün CL sebebiyle Nzonzi, Seri, Lemina gibi fırsatlar bulmuştu. Geçen sezon Rashica bulundu. Yine kiralık birileri bulunur en kötü ihtimalle

Kadro geniş olmak zorunda 50 küsür maç yapacağız. O geniş kadroyu kullanmayı öğrenemeyen kişi nasıl her sezon üç kulvarda iddialı olacak Galatasaray'ın hocalığını yapacak? Bence şimdilik geniş kadro kullanmayı bilmiyor denecek kadar bir done yok elde
Takımın geçen sezonun sonunda en çok sırıtan bölgesi Oliveira olduğu için öyle demek saçma değil bence. Hele bir de Torreira sakat olunca o kek maçlar bile sıkıntıya giriyor
TS maçı sıkıntıya girse neyse de eldeki orta sahalardan Kayseri'yi alt edecek amalgam bulunabilirdi, bulunmalıydı. Kaldı ki Demirbay da geldi, hiç hamle yapılmadı değil yani

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt