Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yahu koskoca asırlık camia kimse demiyor mu abi biz niye böyle yapıyoruz niye özentiyiz diye. Yaw hadi özendin lan adam gibi bir şarkı bulsana yaw. 30000 kişi beni sev diye bağırıyor yaw. Hahhah.Bu ne yaaa
Bu ne yaaa
Bu ne yaaa
bari şarkı güzel olsaydıicardinin şarkısı var diye dzeko için şarkı çıkartmaya çalışmak tam 1 gerizekalılık
Tribünde olup beni sev diye bagirmak ister miydin üstadicardinin şarkısı var diye dzeko için şarkı çıkartmaya çalışmak tam 1 gerizekalılık
yokTribünde olup beni sev diye bagirmak ister miydin üstad
çıkarsınlar da bu ne yawicardinin şarkısı var diye dzeko için şarkı çıkartmaya çalışmak tam 1 gerizekalılık
Tete'nin fiziksel eksiği yoksa o da 11'de başlamalı belki tatilde özel çalışmıştır yoksa dediğin gibi Zaha 11 başlamalı Tete sonradan onun yerine girer.evimizdeki Lubjana macinda hep takim kaynasmali hem taraftar takimi kabullenmeli. Orda bir sinerji olusmali. Yeni gelenler kesinlikle oynamali. Zaha sagda baslamali gerekirse
Kadroya yazdırabilecek miyiz üstad?Tete'nin fiziksel eksiği yoksa o da 11'de başlamalı belki tatilde özel çalışmıştır yoksa dediğin gibi Zaha 11 başlamalı Tete sonradan onun yerine girer.
Gelmez OnurummmKemalim Gendüzzi gelir mi?
seni özliycem tækan kero admir peşine düşmüşTrabzon macina kadar, Fabriziodan Guendouzi tweeti bekliyorum.
Trabzon macina kadar, Fabriziodan Guendouzi tweeti bekliyorum.