- 3 Haziran 2015
- 57.232
- 66.432
- 4.143
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
shira kolpa molpa da
zanyonun yerinde olsam ben de gitmek isterim
uygulanan politika tamamen soğutma ve uzaklaştırmaya yönelik
yav yabancıların bile ağzının suyu akıyordu zaha icardi zaniolo ön hattı görünce
yazık..
çıkarsınlar da bu ne yaw
şahdamar çalsalar daha iyi şundan
Eğlencesine çok dinlerdik bunu ve çikita muz adlı eserlerini
Evet chelsea öyle yaptığı için çoğu kulüp dedim zaten. Genel anlamda yayın gelirleri çok yüksek her yılda yükseliyor. Gelir çok diye gider de çok oluyor gelirin çok oldugunu bildiği için 3 isteyeceğine 5 ide verebilecek durumda diye 5 istiyor.Sahibi Boehlynin cebinden cikan paralarla da bir sürü oyuncu aldılar, bu sadece gelir ve sponsorla olamaz. Bu tarz bonservis odeyerek piyasanin icine ediyorlar ayni Araplar gibi.
Ne 3-4'ü yav direkt bedava gönderirdik kontratı olmasına rağmen.Bologna 34 yasinda, nerdeyse sezonun yarisini kaciran Arnautovici 8+2 ye Intere satiyormus. Bizim oyuncu olsa, yasi 34 opmus 3-4 etse yeter derdik
Dogru ama ozelinde bu tarz transferleri kast ettim. Paranin geldigi kaynaktan ziyade harcanan paralar yuzunden piyasa bu duruma geldi. Liverpool 60m€ya kaleci, Bayern beke 80m€ falan harcadıEvet chelsea öyle yaptığı için çoğu kulüp dedim zaten. Genel anlamda yayın gelirleri çok yüksek her yılda yükseliyor. Gelir çok diye gider de çok oluyor gelirin çok oldugunu bildiği için 3 isteyeceğine 5 ide verebilecek durumda diye 5 istiyor.
sana jip alacamAbi beni sev, seviyon mu
Abi Ben mi sevecegim?Abi beni sev, seviyon mu