Transfer Nöbeti #14 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos

• Alınmalı

Oy: 94 49,0%
  • Alınmamalı

Oy: 52 27,1%
  • Nelsson satılırsa alınmalı

Oy: 46 24,0%

• Kullanılan toplam oy
    192
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bunların önüne de net bir 10 koymak lazım, ama nasıl olacak ?
Zaha transferi işi karıştırdı sanki. Bu adamı oynatmak zorunda Okan Hoca ve planlamayı da ona göre yaptığını zannediyorum; Mertens yerine Zaha yani...

Herkesi tatmin edebilecek bir orjinal 10 bulup almak da zor iş ayrıca; pek kalmadı onlardan...

bugün izmire gittim akşam
gouendizi haberleri düşmüş
kimden çıktı haber bulamadım bir türlü

gerçekse okan hocaya rağmen yine şampiyon oluruz %100

Zaha transferi işi karıştırdı sanki. Bu adamı oynatmak zorunda Okan Hoca ve planlamayı da ona göre yaptığını zannediyorum; Mertens yerine Zaha yani...

Herkesi tatmin edebilecek bir orjinal 10 bulup almak da zor iş ayrıca; pek kalmadı onlardan...
Zaha sol kenarın sahibi olmalı diye düşünüyorum en etkili oynadığı yer orası birini konfor alanından çıkartmayacaksak bu zaha olmalı onun üstüne oyun kurmalıyız.

Zaniolo Aston Villa'ya giderse, bizde onlardan Coutinho'yu kiralayabiliriz. Sakatlik gecmisinin farkindayim ama Torreira ve box to box bir 8 numarinin onunde Coutinho bir seneligine faydali olabilir.

2 3 hafta sonra okan hocayı övme şenliklerine katılırsın diye düşünüyorum

vallah o son cümleyi bugün bana hakaretler yağdıranlara inat yaptım

bu ne arkadaş yemediğimiz hakaret kalmadı

konu erden timur oluncada suspuslar hatta ortasaha alınmadı diye rahat rahat eleştiriyorlar!!!

fblimi neler!?

dünya yıldızlarıyla dolu takım kötü oynatan hocayı eleştirmeyecekmişiz ama o dünya yıldızlarını getiren adama sallamak serbest bunlara göre!!!!!

Zaha sol kenarın sahibi olmalı diye düşünüyorum en etkili oynadığı yer orası birini konfor alanından çıkartmayacaksak bu zaha olmalı onun üstüne oyun kurmalıyız.
1. Zaha' nın, en sevdiği pozisyonun SS olduğunu söylediğine dair paylaşımlar mevcut; öyle bir adama rakip beki 50 metre kovalatmak da fazla lüks olur zaten.

2. Okan Hoca, çalıştırdığı bütün takımlarda orjinal 10 no yerine SS özellikli adamları tercih etti ve transfer döneminde o özellikte başka bir isim geçmedi, bu saaten sonra da olmaz gibi.

3. Takımın Abdülkerim ile birlikte en garanti yerli oyuncusu olan Kerem A. nun 10/SS oynaması düşüncesi, başarısız olması ihtimali çok yüksek olan bir ütopya gibi görünüyor, zorlamamak lazım.

4. Zaha transferiyle, Okan Hocanın ikinci favori formatı olan 4-3-3 e döneceğini zannetmiştim, hiç o dallara basmıyor...

vallah o son cümleyi bugün bana hakaretler yağdıranlara inat yaptım

bu ne arkadaş yemediğimiz hakaret kalmadı

konu erden timur oluncada suspuslar hatta ortasaha alınmadı diye rahat rahat eleştiriyorlar!!!

fblimi neler!?

dünya yıldızlarıyla dolu takım kötü oynatan hocayı eleştirmeyecekmişiz ama o dünya yıldızlarını getiren adama sallamak serbest bunlara göre!!!!!
Hoca değil gibi laflar eleştri değil kötü niyet. Yanlış yaptığında o yanlışı eleştir lakin geçen sene rekor kırarak şampiyon yapmış hocaya hoca değil demek ayıp bir kere.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

1. Zaha' nın, en sevdiği pozisyonun SS olduğunu söylediğine dair paylaşımlar mevcut; öyle bir adama rakip beki 50 metre kovalatmak da fazla lüks olur zaten.

2. Okan Hoca, çalıştırdığı bütün takımlarda orjinal 10 no yerine SS özellikli adamları tercih etti ve transfer döneminde o özellikte başka bir isim geçmedi, bu saaten sonra da olmaz gibi.

3. Takımın Abdülkerim ile birlikte en garanti yerli oyuncusu olan Kerem A. nun 10/SS oynaması düşüncesi, başarısız olması ihtimali çok yüksek olan bir ütopya gibi görünüyor, zorlamamak lazım.

4. Zaha transferiyle, Okan Hocanın ikinci favori formatı olan 4-3-3 e döneceğini zannetmiştim, hiç o dallara basmıyor...
4-3-3 zaten hem zaha için hem zaniolo için ideal format ama bence de 4-2-3-1 den vazgeçmeyecek.

allah bunun gibi kolpacı, zarar vericilerden ekibimizi muhafaza etsin
aslı astarı var mı kendinin bile zerre kadar bilgisi yokken, kimle yazıştığı belli olmayan whatsapp sohbetini paylaşmış bir de
hiç bir halt bilmeden belki de potansiyel transferimize çomak sokması da cabası
ben bildimcilik oynayacak ya

ben utanıyorum ula sizin adınıza
ben ben

''transfere zarar vermemek adına...'' felan derler sorsan
hadi yürü git ya

abi yapmayın bu mesleği ciddi söylüyorum
git şerefinle limon sat
yalan söyleyerek yapılacak iş değil yav
yazık..

Hoca değil gibi laflar eleştri değil kötü niyet. Yanlış yaptığında o yanlışı eleştir lakin geçen sene rekor kırarak şampiyon yapmış hocaya hoca değil demek ayıp bir kere.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

haftalardır berkanı 6 oynatan bir hocanın hocalığı sorgulanır!
hele birde maç sonu topu geriden iyi çıkartamadık diyorsa hocalığı ağır sorgulanır!

bunu kimse bana açıklayamaz!

birde sırf bu hoca yüzünden bugün erden timurun sorgulandığını gördüm iyice çıldırdım!

hamzada şampiyon yaptı çok daha kötü bir kadroyla yanlış hatırlamıyorsam
hemde fbnin bi önce ki sezon nisanda şampiyon olan kadrosuna karşı!!!
sonra olanları gördük!

allah bunun gibi kolpacı, zarar vericilerden ekibimizi muhafaza etsin
aslı astarı var mı kendinin bile zerre kadar bilgisi yokken, kimle yazıştığı belli olmayan whatsapp sohbetini paylaşmış bir de
hiç bir halt bilmeden belki de potansiyel transferimize çomak sokması da cabası
ben bildimcilik oynayacak ya

ben utanıyorum ula sizin adınıza
ben ben

''transfere zarar vermemek adına...'' felan derler sorsan
hadi yürü git ya

abi yapmayın bu mesleği ciddi söylüyorum
git şerefinle limon sat
yalan söyleyerek yapılacak iş değil yav
yazık..

ben guendouziye 2 hafta once soyledim

:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt