Transfer Nöbeti #14 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos

• Alınmalı

Oy: 94 49,0%
  • Alınmamalı

Oy: 52 27,1%
  • Nelsson satılırsa alınmalı

Oy: 46 24,0%

• Kullanılan toplam oy
    192
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera
Boey-Nelsson-Abdül-Kazım
Lucas-Guendouzi-Demirbay
Zaniolo-Icardi-Zaha

Abi mis gibi 10 numara kadro valla silindir gibi geçeriz herkesin üstünden.Gerekirse oynatacak adamı getirelim dediğim gibi.Guendouzi de alırsak herhangi bir yabancı hoca getirsek ortalama bilgisi olan bile bunu oynatır her türlü

O zaman forvet arkası alak bari. Zaha, Zaniolo, Tetê, Kerem gibi herifleri oraya hapsetmeye gerek yok
Saydığın dört adamdan ikisini kenarda bekletmek her TD için sıkıntıdır, daha Rashica da gelecek. Ki Okan Hoca Barış' ı da sıklıkla kullanmayı tercih ediyor, hadi Yunus gitti saydık...Bilemedim vesselam...

Bu çelsi ne yapmaktadir, neyi amaçlamaktadir? 100 kisilik kadro mu kuracaklar. Piyasanin anasini bellediler. Araplardan önce uefa/fifa bunlara dur demelidir

Muslera
Boey Nelsson Abdülkerim Anhelinyo
Guendouzi Torreira Dominguez
Zaniolo Icardi Zaha

Günay
Dubois Kaan Emin Kazımcan
Demirbay Berkan
Tetê Mertens Kerem
Bakambu

+ Barış, Yunus, Halil
#fantezi

Saydığın dört adamdan ikisini kenarda bekletmek her TD için sıkıntıdır, daha Rashica da gelecek. Ki Okan Hoca Barış' ı da sıklıkla kullanmayı tercih ediyor, hadi Yunus gitti saydık...Bilemedim vesselam...
Rashica gelmek zorunda değil, gelecekse de Zaniolo giderse gelecek yoksa artık sorumsuzluk olur... Sahadaki dağınık görüntüden kurtulmazsak daha büyük sıkıntı, o yüzden bir çözüm bulunmak zorunda; illa transferle çözmek zorunda tabii ki değil ama alternatif çözümler arandığını da gözlemleyemiyoruz

Biraz da FM oynayalım...

Gidenler:
-->
Zaniolo €30m nakit
--> Nelsson €20m nakit
--> Morutan €5m
--> Oliveira €3.5m
--> Midtsjö €2.5m
--> Yunus takas

Gelenler:
-->
Guendouzi €14m
--> Dominguez €11m
--> Faes takas + €5m
--> Rashica €5m

Okan hocanın bu bagnazliklari fatih hocaya benziyor ama sorun şu ki fatih hoca bunları yapmaya yaşlılık zamanında 65 sonrası başladı.Okan hoca bu yaşta başlayacaksa işimiz zor.

aklı başında bir hoca gelmeden zor.Resmen içeriden sabote ediliyoruz yine.
Önce biraz sabredelim

Fener'e içerde dışarda arkadan basmak suretiyle galibiyet serisi rekorunu kırarak şampiyon olmanın bir kredisi var (yaklaşık Kasım ortası)

Ha CL'ye gidemezsek olur Ekim ortası

Rashica gelmek zorunda değil, gelecekse de Zaniolo giderse gelecek yoksa artık sorumsuzluk olur... Sahadaki dağınık görüntüden kurtulmazsak daha büyük sıkıntı, o yüzden bir çözüm bulunmak zorunda; illa transferle çözmek zorunda tabii ki değil ama alternatif çözümler arandığını da gözlemleyemiyoruz
Transferi olası, CV si en parlak oyuncular için fırsat kollayıp; tümüyle gelişine/doğaçlama/spontane takılıyoruz sanki?..

Bir veya iki mevkiiye, nokta atışı tabirine uygun adamlar için bu strateji güdülebilir belki ama ana planı buna göre kurarak, en fiyakalı isimleri transfer etmek hedefi hiç tercih etmeyeceğim bir şeydir ve oraya doğru gitmekte olduğumuzdan şiddetle endişe duymaktayım. Halen ''Borca batık'' bir kulüp olduğumuz gerçeği değişmiş değil nitekim...Neyse; şimdi biri çıkıp saçma sapan bir laf edip can sıkar, uzatmayayım...

Önce biraz sabredelim

Fener'e içerde dışarda arkadan basmak suretiyle galibiyet serisi rekorunu kırarak şampiyon olmanın bir kredisi var (yaklaşık Kasım ortası)

Ha CL'ye gidemezsek olur Ekim ortası
Bence de Zaten geç oldu artık.Su saatten sonra hoca gitse bile 2 kişi harici olmaz.Yabanci anca sezon sonunda olabilir.

Transferi olası, CV si en parlak oyuncular için fırsat kollayıp; tümüyle gelişine/doğaçlama/spontane takılıyoruz sanki?..

Bir veya iki mevkiiye, nokta atışı tabirine uygun adamlar için bu strateji güdülebilir belki ama ana planı buna göre kurarak, en fiyakalı isimleri transfer etmek hedefi hiç tercih etmeyeceğim bir şeydir ve oraya doğru gitmekte olduğumuzdan şiddetle endişe duymaktayım. Halen ''Borca batık'' bir kulüp olduğumuz gerçeği değişmiş değil nitekim...Neyse; şimdi biri çıkıp saçma sapan bir laf edip can sıkar, uzatmayayım...
Ben buna tam katılmıyorum

Geçen sezon alınan oyunculardan Torreira ve Mertens'in menajer önerisinden çok uzun vadeli hedefler gibi alındığını; Midtsjö, Dubois ve Ross'un bir plan dahilinde transfer edilen isimler olduğunu düşünüyorum. Yerlileri zaten ayrı tutmak lazım. Yusuf transferini çözebilmiş değilim. Sergio, Seferovic, Mata, Icardi ve Rashica'nın menajer önerisi olduğuna eminim

Benzer şekilde bu sezon Anhelinyo'yu menajer önerisinden ziyade bizim kovaladığımız, hatta muhtemelen bayadır kovaladığımız kanısındayım

Harcadığımız paralar benim de kafamı karıştırıyor ama o konuda başta Erden Timur olmak üzere yöneticilerimizin cebine güveniyorum. Yoksa zaten bir dört yıllık transfer yasağı daha bizi bekliyor

Ha Avrupa kulüplerinde gördüğümüz; yönetim, sportif idareciler ve teknik heyetin bir araya gelip oluşturduğu kollektif futbol aklının planı dahilinde hareket edilmesi durumu kesinlikle yok... Fakat büsbütün doğaçlama takıldığımızı söylemek de haksızlık olur

yaw şu SPERSTYAN gelse ne güzel olur...
Ulan hala da gitmemiş bi yere

Krasnodarlı Bahattin Demirbilek.. Kişisel serveti 10 milyar dolar.. Koç Holding'in toplam serveti 3.5-4 milyar dolar.. Bu adam Ali Koç'a sadaka verir.. Fanatik Galatasaraylı, öyle ki oğlunun adı bile Aslan..

bize hediye etse keşke

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt