- 3 Haziran 2015
- 57.257
- 66.447
- 4.143
Monchi senin ben kelini seveyim monchi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yaninda oyniyan orta saha oyunculari kötü oldu icin iyi gözüküyor, kosma disinda cok da bir numarasi yok berkanin.
Verratti kaç maç oynasa kârdır zaten mecbur her yerde rotasyon yapacağız. 30 maçın altına düştüğü sezon yok son yıllarda neredeyse tamamı da ilk 11Muhtemelen linç yerim ama Veratti alınmaz umarım. Adam bir çok maçta ya sakatlanıp çıkıyor , ya da hiç oynamıyor. Kalite olarak zaten konuşmaya gerek bile yok ama müzmin sakat.
İsimleri geçenlerden olması zor ama en iyisi Guendouzi.
Şikecilere gitti diye demiyorum ama Fred'de Ndombele de aradığımız orta saha değil.
dün idmandaydıŞimdi bu herif sakat mi yoksa transfer olmak için mi idmana çıkmıyor? Marcaoya sovdugum gibi sovmeye baslicam buna da
çok fırsat vardı ama mertens dahil topun siddetini ayarlayamıyor oyuncular. ya da ilk kontrol rezalet. tek vuruslarda aynı. sahaya bahane bulmasınlar hiç saha bok ama o oyuncuların kumda bile atması gereken paslar bunlar. birden fazla aynı sey olunca skor bulamamamız kadar doğal bir sey yok.Kesinlikle bende Kayseri maçını orta sahaya bağlıyorum kısır bi maç oldu az gittiğimizde bile hücum aksiyonlarında iyiydik aslında bi pozisyonda dağıttık hatta takım kötü değil orta saha olmadığı için oyunu kuramıyoruz süreklilik olmuyor kilit pas atan orta saha yok mesela zahayı aldıktan sonra 2-3 sağlam kilit pas atan topçu olsa skoru açardık aslında
dün idmandaydı
Torreira paylaşmış
Ben Bakambu sanmistim onuiyiki okla göstermiş zor tanıdık