Aykut Aydil
10 Numara!
- 13 Temmuz 2015
- 14.487
- 8.848
- 1.698
Abv roma
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Doruk olsa gezdirirdi forumu
öyle bir şey yok, götten uydurmaShakhtar Donetsk, Tete'nin Galatasaray'a transferini FIFA'ya şikayet etti.
(Terrikon)
Londra'dan haberler mi getirdin bize?Selam arkadaşlar yeniyim grupta. Zaniolo giderse ki hiç gitsin istemiyorum. Veda şarkısı belli bence.
“Gittin sen bana gitmek için gelmiştin
Geride yavaş yavaş eriyen
bir kurşun bıraktın
Bıraktığın şekilden çok
daha başkasına bürünen
Ve bir daha asla eskisi
gibi olamayacak bir kurşun
Gerçekten bir daha hiçbir
şey eskisi gibi olmadı.”
yıllardır diyoz ki premier lig kulübü gelmiyo hiç parasını verip alsınlar.O da geliyor ama oranın da cimrisi geliyor(bize cimrisi daha doğrusu) Leon Bailey'e bile 32m saymış kulüp bize para vermiyor yav şaka gibi.7mye verseler almam mesela Bailey'i.Aston akıllı ol ver 30 m euro + 5 m euro bonus + %20 payı al git yoksa oyuncunun peşini bırak.
Bunu duyan monchinin teklifi 3.250 milyon kiralama bedeli 21 milyon zorunsuz opsiyon 7 milyon bonus (çok zor bonuslar)Aston akıllı ol ver 30 m euro + 5 m euro bonus + %20 payı al git yoksa oyuncunun peşini bırak.

söyleyin memleketten bir haber mi var
Monchi ile görüşmeleri GSC den kurulacak bir ekibin yürütmesini talep ediyorum.zanioloya gelirler mi acaba