Oktay Sönmezoğlu
Parçalı Üye
- 12 Ağustos 2011
- 3.053
- 2.668
- 1.413
hukukçularımıza ne kadar güvenebiliriz göreceğizShakhtar Donetsk, Tete'nin Galatasaray'a transferini FIFA'ya şikayet etti.
(Terrikon)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hukukçularımıza ne kadar güvenebiliriz göreceğizShakhtar Donetsk, Tete'nin Galatasaray'a transferini FIFA'ya şikayet etti.
(Terrikon)
numarası düşmüştü bi ara bende var hala engellemediyse sövebilirimMonchi ile görüşmeleri GSC den kurulacak bir ekibin yürütmesini talep ediyorum.
teklife anasını eklerse sırtımda götürürümnumarası düşmüştü bi ara bende var hala engellemediyse sövebilirim
![]()
FIFA extends and adapts temporary employment rules to address issues relating to war in Ukraine
Decision taken to continue assisting players, coaches and clubs impacted by the war in Ukraine. Players and coaches to have the right to unilaterally suspend employment contracts until 30 June 2024. FIFA to closely monitor situation in Ukraine and Russia.www.fifa.com
Fifa kurali net ve acik bir sekilde resmi sitesinde duruyor. Gelip burda kolp paylasmanin anlami yok.
bu işi bana bıraksalar ilk iş olarak monchi'ye iban no atıp telefonlarını engellerimMonchi ile görüşmeleri GSC den kurulacak bir ekibin yürütmesini talep ediyorum.
olmaz maalesef.Ciddi talipleri varmış öncedenteklife anasını eklerse sırtımda götürürüm
Satacağı adamı casper yapan çok az takım vardırZaniolo sakat falan degilse Trabzon macinda 11'de olmali. O maca kadar satarsak ayri bir konu yoksa her turlu oynamali.
Ben de bayadır böyle düşünüyorum
4-2-3-1'de forvet arkası yapmaktansa 4-3-3'te sol sekiz yapmaya çalışmak daha mantıklı geliyor
Fakat o first touch ve o karar mekanizmasıyla ne kadar mümkün muamma