Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 75.214
- 39.469
- 3.993
Fenerli ruh hastaları nasıl.seviniyor Shaktar bizi şikayet etti diye
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne gibi? NoldudaBakalim Torreira konusunda yarin neler yasanacak cok merak ediyorum
18'nci hafta kadıköy de şov yapınca canlı izleme fırsatı bulacakları için şanslı olacaklar.Fenerli ruh hastaları nasıl.seviniyor Shaktar bizi şikayet etti diye
Fenerliler her şeye seviniyor zaten...Fenerli ruh hastaları nasıl.seviniyor Shaktar bizi şikayet etti diye
göbek adınız ayşegul müBuraya yaziyorum diye bana transfer filan soruyorsunuz ama baska bolumde yazamiyorum. Ne yapmam gerekli
Twitter degil artik admin bey, "X" diyeceksinizDunden beri twitter linkleri X ile basliyor bende ilk once bu ne dedim, sonra farkina vardim. Korkmayin yani![]()
Nasil noldu? Adam haftalardir belirsiz sebeplerden yok? Kayseri kafilesinde yer aliyor ama süre almiyor?
Sağ olasın renktaş
Birazdan basın toplantısı var hocamız 8 numara için en azından ufak da olsa bi duyum verse de kendimize gelsek.
Rashica için müjdeli haber verse bile yeter 2-3 güne aramıza katılacak dese güzel olur.O.Buruk: Rasikayi istiyoruz, oda bizi istiyor. Bakalim önumuzde ki gunler bize neyi gösterecek

Okan Buruk: Torreira nin ufak bir sakatligi oldu önümüzdeki 30 haftada antrenmanlara baslayacak.O.Buruk: Rasikayi istiyoruz, oda bizi istiyor. Bakalim önumuzde ki gunler bize neyi gösterecek