Hasan Turan
Parçalı Üye
- 24 Aralık 2009
- 4.627
- 1.496
- 2.223
yeter yav su berkani basin toplantisinda bile gormek istemiyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hocanin dedikleri tutmuyorki. Come to gs tielemans. Zanyolo 2-3 gune aramizda olurRashica için müjdeli haber verse bile yeter 2-3 güne aramıza katılacak dese güzel olur.![]()
Berkan basın toplantısına beraber çıktığına göre yarın maçta 11 olacak
Lady Nirvana Diana olarak güncelleyelim kkkLady Diana gelmis
Hosgelmis
Rashicadan vazgeçtik tete zaniolo kanatlarımız artık dese de olur.Rashica için müjdeli haber verse bile yeter 2-3 güne aramıza katılacak dese güzel olur.![]()

Rashicadan vazgeçtik tete zaniolo kanatlarımız artık dese de olur.![]()
Yazan oldu mu bilmiyorum da 180 derece olacak o renktas.Kalmak istediğini sürekli söyleyen,İnsta'dan falan paylaşımlar yapan , taraftarı olduğu Juve için bile kulüp ne derse o ben burada mutluyum diyen adam bir anda nasıl 360 derece dönebilir ki zaten ? Gitmek istiyorsa bile oyuncunun suçu %0 falandır burada , adama ne dendi de iş buralara geldi acaba o da bir merak konusu.Yönetim yada hocanın tavrı farklı bir şekilde olduysa bu saatten sonra kalsa bile ne kadar katkı verir orası da soru işareti bu arada.Mental açıdan çok kırılgan bir herif
kero admin bu aralar acayip gergin eli kayıp her an saplayabilir dikkat edinileteyim hemen
@Keramettin TANRIVERDİ
ben sadece bir isteği ilettim kendisine. istek sahibi düşünsünkero admin bu aralar acayip gergin eli kayıp her an saplayabilir dikkat edin