Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 115.243
- 102.359
- 5.238
Takımda fazlasıyla sokucu var.@Emrah Duvar'a sormak lazım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Takımda fazlasıyla sokucu var.@Emrah Duvar'a sormak lazım
O ceza yemisSami'ye de tepki verdin mi?!!!
Geçen sene yazık olduğu gibi mi yazık olavçcak mesela? Yaw adam rekor puan almış hadi puanı, rekorları geçtim benim hatırladığım en dominant en güzel futbollardan birini oynatmış hala yazık olacak diyorsunuz. Takım bir alışsın oyuncular birbirlerini tanısın, olmazsa yaparsınız yangınınızı getirirsiniz Terim mi X mi artık neyse.Hoca daha kimi nerede oynatacağından bir haber. Yazık olacak şu güzelim takıma yanarım yanarım ona yanarım.
TaktikNeyyyyy acil durum yok mu
Okan değilde Hamzaoğlu açıklamaları sanki
Satmayın lan şu adamı
Yav gitmek istediği zorladığı konusunun yalan olduğu her yerden belli zaten herifi istemeyen gibi görüntü veren biziz saçma sapan bir iletişim ile.
Ara ara mizah iyidir.O ceza yemis
Arkadaş geçen sene de sezon başında saçma sapan değişiklikler yapıyordu. Eleştireceğiz. Zaha geldi 1 ay oldu transfer olalı hala nasıl monte edeceğim diye düşünüyor. Millet alıyor akşamına kadroya koyuyor. Torreira sakatlığı tam geçmediyse niye kadroda geçtiyse niye oyunda değil. Ben mecbur muyum kapanan takımlara karşı kontra atak topçuları ile sahaya çıkan takımı izlemeye.Geçen sene yazık olduğu gibi mi yazık olavçcak mesela? Yaw adam rekor puan almış hadi puanı, rekorları geçtim benim hatırladığım en dominant en güzel futbollardan birini oynatmış hala yazık olacak diyorsunuz. Takım bir alışsın oyuncular birbirlerini tanısın, olmazsa yaparsınız yangınınızı getirirsiniz Terim mi X mi artık neyse.
29-32 yal arası8 numara icin beklentiyi düşürmeye calısıyor gibi hoca
vasat bir adam icinde 2 aymı bekledık yani
Sat gitsin sat
Haklısın bize takımın mabadını toplayacak iyi aile babası lazım.Takımda fazlasıyla sokucu var.