Transfer Nöbeti #14 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos

• Alınmalı

Oy: 94 49,0%
  • Alınmamalı

Oy: 52 27,1%
  • Nelsson satılırsa alınmalı

Oy: 46 24,0%

• Kullanılan toplam oy
    192
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hoca daha kimi nerede oynatacağından bir haber. Yazık olacak şu güzelim takıma yanarım yanarım ona yanarım.
Geçen sene yazık olduğu gibi mi yazık olavçcak mesela? Yaw adam rekor puan almış hadi puanı, rekorları geçtim benim hatırladığım en dominant en güzel futbollardan birini oynatmış hala yazık olacak diyorsunuz. Takım bir alışsın oyuncular birbirlerini tanısın, olmazsa yaparsınız yangınınızı getirirsiniz Terim mi X mi artık neyse.

AeCB6bx.png

Geçen sene yazık olduğu gibi mi yazık olavçcak mesela? Yaw adam rekor puan almış hadi puanı, rekorları geçtim benim hatırladığım en dominant en güzel futbollardan birini oynatmış hala yazık olacak diyorsunuz. Takım bir alışsın oyuncular birbirlerini tanısın, olmazsa yaparsınız yangınınızı getirirsiniz Terim mi X mi artık neyse.
Arkadaş geçen sene de sezon başında saçma sapan değişiklikler yapıyordu. Eleştireceğiz. Zaha geldi 1 ay oldu transfer olalı hala nasıl monte edeceğim diye düşünüyor. Millet alıyor akşamına kadroya koyuyor. Torreira sakatlığı tam geçmediyse niye kadroda geçtiyse niye oyunda değil. Ben mecbur muyum kapanan takımlara karşı kontra atak topçuları ile sahaya çıkan takımı izlemeye.

yakın dönemde erden baskan canlı yayına cıkarsa birşeyler ögreniriz baska türlü zor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt